Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد قلندری روز پنجشنبه در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: باید برنامه‌ریزی شود تا پس از مدیریت و مهار کرونا این صنعت در استان به سرعت رونق گرفته و مجموعه‌ها و تاسیسات آسیب‌دیده احیا شوند.

وی با تاکید بر تدوین مشوق‌های صنعت گردشگری اظهار کرد:‌ انتظار از مسوولان دستگاه‌های اجرایی بر همراهی و مشارکت برای رفع تنگناها و مشکلات در بخش گردشگری استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: گردشگری به عنوان پیشخوان توسعه کشور نقش و اهمیت بسزایی در تحقق شعار جهش تولید در استان اردبیل دارد، این بخش به عنوان پیشخوان توسعه کشور نقش و اهمیت بسزایی در تحقق این شعار داشته و با بهره‌برداری از این ظرفیت می‌توان زمینه برای توسعه اقتصادی را فراهم آورد.

او گردشگری را از محورهای اصلی توسعه استان اردبیل برشمرد و بیان کرد:‌ اشتغال ایجادشده در این بخش فراگیر، پایدار و زودبازده بوده و سهل‌الوصول‌ترین درآمد در این بخش حاصل می‌شود که با توجه به این حوزه، رونق اشتغال میسر خواهد شد.

قلندری همراهی و مشارکت در راستای رونق بخش گردشگری را وظیفه همگانی دانست و تشریح کرد: با توجه به وجود آبدرمانی‌های متعدد در استان و نیز مرزی بودن منطقه توجه به گردشگری سلامت و پزشکی آبدرمانی از جمله بخش‌هایی به شمار می‌رود که زمینه برای رونق صنعت گردشگری در استان را فراهم خواهد آورد.

وی پیش‌نیاز رونق بخش گردشگری را اجرای طرح‌های نوین جاذب گردشگری عنوان کرد و افزود:‌ در بخش گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی استان اردبیل کارهای ارزشمندی انجام شده و امیدواریم با تداوم این اقدامات زمینه برای ارتقای جایگاه استان در این حوزه‌ها بیش از گذشته فراهم آید.

او با اعلام حمایت از اقدامات رونق‌بخشی بخش گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان بیان کرد:‌ با تقویت تعاملات و همکاری‌ها می‌توان زمینه باز گرداندن صنعت گردشگری به رونق قبلی را فراهم آورد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل نیز در این نشست با اشاره به پروژه‌های در دست اجرای این اداره کل اظهار کرد: امسال پروژه‌های این بخش در سطح استان اولویت‌بندی شده تا پروژه‌هایی که بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در اولویت اجرا و تکمیل قرار گرفته و زمینه برای بهره‌مندی از آنها فراهم آید.

نادر فلاحی با اشاره به آماده بودن ۱۱ پروژه در بخش سرمایه‌گذاری برای بهره برداری افزود: از این تعداد ۹ مورد در بخش هتل و مراکز اقامتی، یک مورد واحد پذیرایی بین‌راهی و یک مجتمع گردشگری بین‌راهی است.

او با بیان اینکه برای اجرای این پروژه‌ها 120 میلیارد تومان هزینه شده و تکمیل آنها نیازمند بیش از ۶۶ میلیارد تومان اعتبار است، گفت: بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه برای ایجاد ۲۵۰ فرصت شغلی را فراهم آورده و 520 تخت به ظرفیت مراکز اقامتی اردبیل افزوده می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیشترین مشکلات در حوزه سرمایه‌گذاری را دیرکرد استعلامات از سوی دستگاه‌های اجرایی دانست و تشریح کرد: مهمترین اولویت در اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری استفاده از ایده‌ها و طرح‌ها نو و جاذب گردشگر است.

فلاحی در مورد پروژه‌های بخش میراث فرهنگی از بهره‌برداری از ۹ پروژه اولویت‌دار تا پایان امسال خبر داد و گفت: ۳ پروژه اولویت‌دار بخش گردشگری شامل بازنگری طرح جامع گردشگری، هتل اسکول و گردشگری مجازی نیز امسال راه‌اندازی خواهد شد.

وی معرفی قابلیت‌های صنایع دستی و توسعه و ترویج تولیدات در این بخش را از اولویت‌ها در این بخش دانست و تصریح کرد:‌ تکمیل نمایشگاه صنایع دستی در پارس‌آباد، تکمیل و بازسازی نمایشگاه صنایع دستی نمین و راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع دستی در چهار ورودی اردبیل از جمله برنامه‌های امسال در حوزه صنایع دستی است.

برچسب‌ها ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری میراث فرهنگی اردبیل جهانگردی استانداری اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری میراث فرهنگی اردبیل جهانگردی استانداری اردبیل ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری میراث فرهنگی اردبیل جهانگردی استانداری اردبیل صنایع دستی استان میراث فرهنگی استان اردبیل بخش گردشگری بهره برداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش دستباف هنر مادر است

مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست با اعضای کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی با اشاره به ضرورت تقویت همکاری‌ها بین بخش دولتی و خصوصی اظهار کرد: همکاری اتاق‌های بازرگانی و معاونت صنایع‌دستی در مرحله بسیار خوبی است و این همکاری‌ها بیش از پیش باید تقویت شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره به اهمیت صادرات و ظرفیت‌های آن افزود: خوشبختانه ما از این مرحله عبور کردیم و اکنون فرصت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها است.

او اضافه کرد: بهتر است انسجام بین دولت و بخش خصوصی بیش از پیش تقویت شود چرا که به تعبیر مهندس ضرغامی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی سربازان خط مقدم هستند.

جلالی یادآور شد: اعتقاد من بر این است که صنایع‌دستی که من اسمش را اقتصاد هویت‌بنیان گذاشته‌ام، موانعی پیش رو دارد که باید آنها را برطرف کرد و به اهداف عالی پیش رو فکر کرد و به آن دست یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: معاصرسازی و تولید بر اساس سلیقه مشتری می‌تواند باعث شود تا صنایع‌دستی لوکوموتیو پیشران قطار هنر‌های مختلف مانند فرش دستباف در کشور باشد.

او سپس به اهمیت صادرات و برنامه‌ریزی در باره بازار‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما بازار‌های کشف نشده‌ای داریم که یکی از آنها کشور قطر است و باید بر روی این بازار‌های کشف نشده برنامه‌ریزی کنیم.

جلالی به حمایت‌ها از صنایع‌دستی در اسناد بالادستی اشاره کرد و افزود: در برنامه هفتم موظف شدیم زیست‌بوم صنایع‌دستی را تدوین کنیم و ادبیات جدیدی در حکمرانی شکل بگیرد. خوشبختانه قدم‌های خوبی در حوزه صادرات صنایع‌دستی برداشته شده که می‌توان به موضوع حذف پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد. در همین حال خوشبختانه در حوزه نمایشگاهی نیز کار‌های خوبی انجام شده و هنرمندان ما در نمایشگاه‌های مختلف حضوری چشمگیر دارند.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: مشکل ما این است که در حوزه صنایع‌دستی و هنر در مرحله توصیف مانده‌ایم. در حالی که باید از توصیف عبور کنیم و به توزیع بپردازیم و صنایع‌دستی را به‌عنوان صنعتی سبز در بخش‌های مختلف تقویت و معرفی کنیم.

او به موضوع معرفی صنایع‌دستی از زاویه قصه و روایت اشاره کرد و افزود: روش‌های قدیمی دیگر برای فروش صنایع‌دستی و هنر جوابگو نیست. نسل جدید سلیقه دیگری دارد از این رو فروشندگان ما باید ادبیات جدیدی را یاد بگیرند تا شاهد نتایج بسیار خوب در این حوزه باشیم.

معاون صنایع‌دستی یادآور شد: من فرش دستباف را هنر مادر می‌دانم چرا نقوش فرش دستباف، دستمایه بسیاری دیگر از هنر‌های ما بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است