Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری به نقل از ایرنا، محمد رشیدی عصر چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه کرمانشاه اظهار داشت: مردم باید حس کنند که فردی از جنس خود آنها در جایگاه نمایندگی مجلس قرار گرفته و فرد یا افرادی هستند که صدای آنها را به گوش مسئولان برسانند.

وی گفت: ترکیب مجلس یازدهم مقداری با مجلس دهم متفاوت‌تر است و امیدوارم با تغییراتی که در راس آن ایجاد خواهد شد شرایط بهتر و تغییراتی محسوس را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رشیدی همچنین با ابراز علاقه نسبت به ریاست محمدباقر قالیباف در مجلس یازدهم، از تلاش مجمع نمایندگان استان برای باقی ماندن عبدالرضا مصری دیگر نماینده کرمانشاه در جایگاه نایب رییسی مجلس خبر داد.

این منتخب مجلس در عین حال بر انسجام مجمع نمایندگان استان در دوره یازدهم تاکید کرد و گفت: هر چه قدر این انسجام بیشتر باشد بهتر می‌توانیم اهداف استان را پیگیری و به سرانجام برسانیم.

برخی مدیران روند توسعه استان را کند کرده‌اند

وی در ادامه عنوان کرد: برخی مدیران ناتوان روند توسعه استان را کند کرده‌اند و به تعویق انداخته‌اند، مدیرانی که حضور آنها در کرمانشاه نوعی آفت به حساب می‌آید.

رشیدی اظهار داشت: اعتقاد من بر این است که مدیر بی‌لیاقت و بی‌برنامه نباید سرکار باشد چرا که حضور آنها نه تنها سودی برای کرمانشاه ندارد بلکه آسیب زا نیز هست.

وی در عین حال بر تشویق مدیران با جسارت و قوی نیز تاکید کرد و گفت: در عزل و نصب مدیران یک سری چارچوب‌ها و قواعد لازم است که رعایت شود و عقیده دارم شان و احترام مدیری هم که با درنظر گرفتن آن چارچوب‌ها کنار گذاشته می‌شود باید حفظ شود.

رشیدی همچنین بر حضور مدیران بومی توانمند در مسند پست‌های مدیریتی استان تاکید کرد و گفت: در شرایط برابر این حق نیروی بومی است که مدیریت مجموعه‌ای را در دست بگیرد چرا که شناخت بیشتری نسبت به کرمانشاه و امور جاری آن دارد.

منتخب مردم کرمانشاه در مجلس یازدهم، همچنین مدیران استانی را مکلف به پاسخگویی به اصحاب رسانه دانست و گفت: آن مدیری که از پاسخگویی فرار می‌کند حتما ایرادی در کارش وجود دارد.

وی گفت: مدیران باید مسئول روابط عمومی آشنا با کار و مشاور رسانه‌ای داشته باشند و هم‌افزایی خود را با خبرنگاران حفظ کنند و هر زمانی که لازم بود پاسخگوی کار خود باشند.

دیدگاه برخی مردم نسبت به صنعت گردشگری منفی است

رشیدی در ادامه با ابراز تاسف از این‌که دیدگاه برخی شهروندان ساکن در نقاط گردشگری نسبت به این صنعت پویا و درآمدزا منفی است، گفت: این دیدگاه به این دلیل است که نتوانسته ایم کارهای فرهنگی مناسب را انجام دهیم.

این منتخب مجلس با بیان این‌که کرمانشاه استان برخورداری از لحاظ صنعت گردشگری است، افزود: متاسفانه کار خاصی تاکنون برای رونق این صنعت که در همه جای دنیا علاقه مندان بی شماری دارد صورت نگرفته است.

وی گفت: رونق صنعت گردشگری می‌تواند کمک زیادی به توسعه و رشد استان کرده و با فراهم کردن یک سری زیرساخت‌ها از آن درآمدزایی خوبی کرد.

رشیدی در ادامه با اشاره به وجود پتانسیل و ظرفیت بالا در حوزه ورزش استان گفت: متاسفانه ورزش کرمانشاه حال و روز خوبی ندارد که نیاز است به موضوع ورود پیدا کرد.

رسانه را مقدس می‌دانم

منتخب مردم کرمانشاه در مجلس یازدهم در بخش پایانی سخنان خود با بیان این‌که رسانه را مقدس می‌داند از رسالت خطیر رسانه‌ها سخن گفت و افزود: نگاه ابزاری به رسانه باید برداشته شود.

وی گفت: شفاف‌سازی و نقد منصفانه از رسالت‌ها و ضروریات کار یک رسانه است که باید در جامعه و استان احیا شود.

رشیدی در عین حال بر حفظ جایگاه و شان رسانه‌ها و خبرنگاران استان تاکید کرد و گفت: حتما نیاز است به مشکلات اصحاب رسانه و نشریات استان رسیدگی کرد که با آغاز به کار مجلس یازدهم این کار انجام می‌شود.

در ابتدای این دیدار اهالی رسانه نیز به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداخته و برخی مشکلات استان را یادآوری کردند.

از مجموع ۲۳۲ هزار و ۴۷۲ رای ماخوذه صحیح در حوزه انتخابیه کرمانشاه؛ عبدالرضا مصری با کسب ۹۵ هزار و ۶۱ رای و محمد رشیدی با ۵۷ هزار و ۱۷۰ رای به عنوان ۲ منتخب مردم کرمانشاه شناخته شدند و سلمان محمدی بابازیدی با ۴۰ هزار و ۱۵۷ رای و ابراهیم عزیزی با کسب ۳۹ هزار و ۴۹۵ رای نیز به مرحله دوم راه یافتند.

کد خبر 509055 برچسب‌ها استان کرمانشاه مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کرمانشاه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت صنعت گردشگری مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۵۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی در گفتگو با ایرنا، افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902976

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند