Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@12:28:26 GMT

رعایت فاصله اجتماعی راهکاری مطمئن برای مهار کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۵۴۶۵

رعایت فاصله اجتماعی راهکاری مطمئن برای مهار کرونا

 همزمان با بروز ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که شست و شوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع، پرهیز از تردد در اماکن عمومی و در صورت خروج استفاده الزامی از ماسک و دستکش باید رعایت شود.

متخصصان عفونی و وزارت بهداشت عقیده دارند که مهم‌ترین عامل پیشگیری از کرونا ، شستشوی مداوم دست هاست که باید جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال فاصله گذاری اجتماعی هم یکی از مهم‌ترین عوامل در کنار سایر موارد است که اگر جدی گرفته نشود، شانس ابتلا افراد به کرونا را افزایش خواهد داد.

فاصله گذاری اجتماعی به این معناست که در اماکن عمومی و وسایل نقلیه مانند مترو، اتوبوس و ... حتما فاصله یک و نیم تا دو متری را رعایت و از دست دادن و روبوسی با دیگران به صورت جدی پرهیز شود.

برای پیشگیری از کرونا چه اقداماتی باید انجام دهیم؟

۱_ کالای مورد نیاز را از طریق تلفن یا اینترنت سفارش دهید و فاصله یک و نیم متری با دیگران را حداقل یک و نیم متری در شرایط عمومی رعایت کنید.

۲_ رعایت فاصله در مورد سالمندان و افراد دارای بیمارای‌های مزمن در داخل و بیرون منزل، الزامی است. در صورت ضرورت خرید از فروشگاه‌ها سعی کنید این کار را در ساعات خلوت انجام دهید.

۳_ اگر مجبور هستید از غذای آماده استفاده کنید، از فردی که غذا را آورده بخواهید آن را در پشت در قرار دهد و سعی کنید در صورت استفاده از تاکسی مسافری داخل ماشین نباشد و هنگام نشستن پنجره را باز کنید.

۴_ در حین صحبت رودررو با رعایت فاصله، رو به پایین صحبت کنید تا ریز قطره‌ها مستقیم به سمت فرد مقابل پرتاب نشود.

۵_ اگر از قبل نوبت ویزیت پزشک را دارید حتما آن را عقب انداخته و در خانه ورزش‌های مناسب کششی و هوازی انجام دهید.

چه کار‌هایی را نباید در دوران شیوع کرونا انجام دهیم؟

۱_ تا حد امکان به صورت رودررو صحبت نکنید و نگذارید احساس اینکه «من سالم هستم» شما را فریب دهد. همچنین استفاده از وسایل مشترک را کنار گذاشته و از حضور در نقاط عمومی و پر ازدحام خودداری کنید.

۲_ تا حد امکان از مسافرت غیر ضروری بپرهیزید و از دست دادن، درآغوش کشیدن و روبوسی خودداری کنید.

۳_ تعداد افرادی که در آسانسور سوار می‌شوند باید محدود باشد. فاصله را در داخل آسانسور حفظ کنید. رودرروی هم قرار نگیرید، بلکه پشت به هم قرار گرفته و صحبت نکنید.

طبق توصیه سازمان بهداشت، افراد باید در مکان‌های عمومی فاصله یک و نیم تا دو متری را رعایت کنند و در صورت اجبار بودن حضور در امکان شلوغ حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند تا با این روش باعث انتقال و انتشار این ویروس خطرناک و کشنده نشوند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مهار کرونا پیشگیری از کرونا سازمان جهانی بهداشت وزارت بهداشت طرح فاصله گذاری اجتماعی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

ماده ۱۱ قانون سه بند دارد که مربوط به حوزه کاری اتباع خارجی است. بر اساس بند «ب» این ماده قانونی، وزارت کار و امور اجتماعی موظف است درآمد حاصل از صدور و تمدید پروانه کار اتباع خارجی در ایران را براساس تعرفه‌ای که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، وصول و به حساب درآمد عمومی واریز کند.

کارکنان محلی و ماموران خدماتی اعزامی نمایندگی‌های سیاسی خارجی که در نمایندگی‌های مربوط اشتغال دارند، مشروط به رعایت عمل متقابل توسط کشور مذکور از پرداخت وجوه فوق مستثنی هستند.

در بند (ج) این ماده قانونی آمده است که به‌منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیرمجاز خارجی در بازار کار کشور، وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه را به کار می‌گیرند بابت هر روز اشتغال غیر مجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه کند و در صورت تکرار تخلف این جریمه ۲ برابر خواهد شد.

برپایه این گزارش، درآمد حاصله به درآمد عمومی (نزد خزانه داری کل) واریز خواهد شد. کارفرمایان مذکور در صورت اعتراض می‌توانند در محاکم صالحه طرح دعوی کنند. در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، تعقیب کیفری براساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوب ۲۹ آبان ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • اوباش عامل درگیری در بیمارستان بهشهر دستگیر شدند
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • حجازی: باید برای هفته آخر راهکاری اندیشیده شود
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان