Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@20:57:17 GMT

هجوم ریزگردها در استان خوزستان تا حدودی کنترل شده است

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۶۸۴۴

هجوم ریزگردها در استان خوزستان تا حدودی کنترل شده است

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: استان خوزستان با گرد و غبار در کانون های داخلی و خارجی درگیر است، و در ترسالی های اخیر بعضی از کانون های ریزگرد از طریق پخش سیلاب‌ها،باران و کاناهای آب تاحدودی کنترل شده است. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کیومرث حاجی زاده در جلسه کارگروه استانی مدیریت بحران خوزستان اظهار داشت:استان خوزستان هنوز با گرد و غبار چه از کانون داخلی و چه در کانون خارجی درگیر است البته در ترسالی های اخیر در بعضی از کانون های ریزگرد از طریق پخش سیلاب ها، باران و کانال های آب تاحدودی کنترل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر گرد و غبار در خوزستان دوباره رخ دهد  مردم انتظار دارند مسئولاندمجدد در مواجه با این بحران درمانده نشوند،هر چندکه  کشوربا تحریم های ظالمانه رو به رو است و این روزها با وجود شعارهای بشر دوستانه و حقوق بشری برخی کشورها حتی اجازه ورود لوازم درمانی برای مردم را نخواهد داد.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری اجازه دادند تا از صندوق توسعه ملی اعتباری برداشته شود و  برای مقابله با گرد و غبار مورد استفاده قرار شود، برای همین مسئله  بایستی مسئولان پای کار آمده و با جدیت در این امر ورود کنند.

 مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: کنترل ریزگردها برعهده سازمان جنگل های منابع طبیعی و آبرسانی استدو عرصه ها برعهده جهاد نصر است و در این زمینه نیز اعتبارت خوبی به آنها تخصیص داده شده است.

گرد و خاک همچنان میهمان آسمان خوزستان؛ افزایش 43 برابری ریزگردها در برخی مناطقاز گوشه و کنار کاشان| هواشناسی نسبت به وزش باد شدید و گرد و خاک هشدار دادتمامی ادارات و بانک‌های ‌خوزستان‌ ‌به‌علت گردوخاک از ساعت 11 تعطیل می‌شوند‌

 

حاجی زاده بیان کرد: برای مقابله با ریزگردها در برخی نقاط استان خوزستان کاشت نهال موثر واقع نمی شود و انجام این کار به نوعی هدر رفت هزینه محسوب شده و لازم است روشهای دیگری مورد بررسی قرار گیرد.

 مدیر کل مدیریت بحران گفت: یکی از کانون های اصلی گرد و خاک که همیشه مرکز استان را غافلگیر می‌کند کانون ریزگرد کریت کمپ و غیزانیه است و  باید فکری اساسی برای آن شود.

وی ادامه داد: در کنار دیگر اقدامات اولویت بندی شده برای مقابله با ریزگردها برخی دستگاه ها وظایف ذاتی دارند به عنوان مثال شهرداری موظف است مساله کمربندسبز را اجرایی کنند.

 همچنین در کنار آن شرکت هایی که آلایندگی و مشکلاتی دارند مکلفند هرساله درصدی را به فضای سبز و نهال کاری اختصاص دهند اما به نظر میرسد مدتی است این اقدامات اجرایی نمی‌شود که لازم است در این زمینه پیگیری لازم صورت گیرد.

حاجی زاده بیان کرد: اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان نیز سال گذشته 18 دستگاه ماشین چند منظور شستشوی معابر و مه پاش را تهیه شده و در اختیار شهرداری 18 شهرستان استان خوزستان قرار داد و در حال حاضر نیز برای ضدعفونی معابر در مقابله با کرونا نیز به کمک آمده اند اما تعداد این ماشین ها کافی نیست.

انتهای پیام/343/ غ

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان خوزستان مدیریت بحران گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: ضرورت دارد در هر یک از دستگاه‌های اجرای استان بخش مدیریت بحران ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت _در ستاد مدیریت بحران استان اظهار کرد: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان وقوع بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به تخلیه به‌موقع روستای نوده شهرستان زیرکوه و انتقال اهالی به دلیل شکسته شدن سد، افزود: با توجه به اینکه خسارت وارده از سیل به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه زیاد است، باید با تشکیل تیم‌های تخصصی و بررسی‌های لازم در این خصوص، میزان خسارات وارده مشخص شود.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به احتمال بارش باران در روزهای آینده، لازم است با هدف جلوگیری از بحران، نسبت به تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند، اقدام شود.

وی با اشاره به خسارت‌های وارده به راه‌های عشایری تأکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

علی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استان خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: با توجه به خسارت‌های وارده به قنوات شهرستان زیرکوه باید آب مورد نیاز مردم از طریق لوله‌کشی از مادر چاه‌ها تأمین شود.

وی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص پیدا نکرده است.

نیاز به تداوم کمک‌رسانی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مناطق تحت تأثیر سیل

محمدرضا غیرتی، فرماندار زیرکوه هم در این جلسه گفت: در شروع کار همه دستگاه‌های اجرایی برای تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز اعلام آمادگی کردند که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اضطراری شهرستان، نیاز است تا زمان اعلام وضعیت سفید همه دستگاه‌ها پای کار باشند و امدادرسانی‌ها تداوم داشته باشد.

فرماندار شهرستان زیرکوه افزود: ارتش با تجهیزات به کمک مردم آمد و ماشین‌آلات راهداری هم در شهرستان زیرکوه مستقر هستند.

وی متذکر شد: با توجه به حجم خسارت‌های وارده به دو حوزه راه و کشاورزی، بیشترین نیاز تأمین تجهیزات برای بازسازی هم مربوط به همین دو حوزه است.

غیرتی با اشاره به وجود چند بند خاکی خطرساز در شهرستان گفت: انتظار می‌رود برای ترمیم این بندهای خاکی اقدام فوری انجام شود تا در بارندگی‌های بعدی روستاهای پایین دست دچار مشکل نشوند.

وی تأکید کرد: با عزیمت تیم ارزیابی مشترک آب منطقه‌ای و منابع طبیعی به شهرستان، وضعیت بندهای خاکی بررسیو نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شود.

کد خبر 748737

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور