Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@02:20:36 GMT

۷ اقامت‌گاه بوم‌گردی در لرستان احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۷۱۸۵

۷ اقامت‌گاه بوم‌گردی در لرستان احداث می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: از آن جایی که بسیاری از گردشگران به فضاهای حومه شهری گرایش دارند و به خاطر همین مسئله مقصد گردشگری خود را انتخاب می‌کنند، افزایش اقامتگاه‌های سنتی و بوم گردی در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی لرستان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شش اقامتگاه بوم گردی در سطح استان فعال هستند، افزود: در سال جاری با همکاری بخش خصوصی هفت اقامتگاه جدید در استان به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، یکی از عوامل مهم در توسعه صنعت گردشگری را توسعه اقامتگاه‌های سنتی و بوم گردی در سطح استان برشمرد و تصریح کرد: این اداره کل هر گونه همکاری را با سرمایه گذاران بخشی خصوصی در این خصوص خواهد داشت.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان نیز، بیان داشت: توجه به مبحث هتلینگ و توسعه امکانات رفاهی در تفرجگاه‌ها به ویژه در حوالی جاده‌های استان در ارتقای شاخص گردش پذیری استان بسیار مؤثر است.

اسکندر فلاحوند با اشاره به گرایش عمده گردشگران به اقامت در مقاصد شهری و نزدیک شهری، اظهار داشت: فاصله اندک جاذبه‌های گردشگری استان لرستان با شهر موجب شده سرمایه گذاران به جای ساخت هتل در شهرها به احداث اقامتگاه‌های بوم گردی و سنتی متمرکز شوند.

وی، ابراز امیدواری کرد: با توجه به تبلیغات گسترده در معرفی جاذبه‌های استان، برنامه ریزی های مدون و همچنین احداث زیرساخت‌ها و امکانات رفاهی در کنار جاذبه‌های گردشگری شاهد توسعه صنعت گردشگری در لرستان باشیم.

کد خبر 4919489

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی لرستان امین قاسمی بوم گردی ویروس کرونا شیراز بوشهر ماه مبارك رمضان قزوین شیوع کرونا ایلام گرگان شهرکرد بیرجند کمک به نیازمندان مواسات بارش باران جهش تولید بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • فرایند قانونی سد معشوره طی شده‌ است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  •  خودکفایی شهرداری شهرکرد با احداث گلخانه
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • الحاق ۱۵۰ هکتار به محدوده شهر هشترود