Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم اهواز در مجلس یازدهم با اشاره به تصمیمات غیرکارشناسی وزیر نفت گفت: با صحبت‌هایی که با منتخبان مجلس یازدهم در این بارده داشتم، همگی معتقد بودند که در مجلس یازدهم در برابر تصمیمات غیرکارشناسی برخی از وزرای دولت دوازدهم می‌ایستند.

سید کریم حسینی، منتخب اول مردم اهواز در مجلس یازدهم پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بزرگترین شرکت حوزه بالادستی در وزارت نفت و شرکتی توسعه‌ای و تولیدی در حوزه تولید نفت خام، گاز طبیعی و میعانات گازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این شرکت با تولید حدود 80 درصد از نفت خام و بخش قابل ملاحظه‌ای گاز و میعانات گازی نقش کلیدی در بحث اقتصاد و انرژی کشور دارا است و به همین دلیل عملکرد صحیح این مجموعه نقش حیاتی را در حوزه‌های نفتی دارا است.

حسینی با بیان اینکه عملکرد این شرکت با توجه به شاخص‌های مختلفی که مربوط به یک شرکت توسعه و تولیدی است پایش می‌شود، گفت: نخستین شاخص در پایش عملکرد این شرکت توسعه میادین نفتی است؛  مناطق نفت‌خیز جنوب با دارا بودن حدود 60 میدان نفتی در حوزه 5 استان کشور رکوردار توسعه و تولید از میادین نفتی است.

وی ادامه داد: در سال 1396 وزیر نفت به دلیل عدم موفقیت طرح IPC و به بهانه نداشتن منابع داخلی مناطق نفت‌خیز جنوب را به سمت طرح‌هایی سوق داد که با هدف آورد سرمایه توسط پیمانکار وارد ادبیات مناطق نفت‌خیز جنوب شد.

منتخب اول مردم اهواز در مجلس یازدهم افزود: این طرح‌ها با نام طرح توسعه 28 مخزن شناخته می‌شود. اطلاعات واصله از کارشناسان و صاحب نظران بحث توسعه میادین نشان می‌دهد که براساس مصوبه شرکت ملی نفت ایران و به تبع آن مصوبه شورای اقتصاد این طرح‌ها باید در سال‌های 97 و 98 به اتمام می‌رسید و از سال 99 باید شاهد بازگشت سرمایه این طرح‌ها می‌بودیم.

آخرین وضعیت طرح توسعه 28 مخزن

وی با طرح این پرسش که بعد از گذشت 2 سال شرایط این طرح‌ها چگونه است؟ گفت: از مجموع 28 بسته کاری فقط 6 بسته آغاز به‌کار شده است که این 6 بسته نیز به‌شهادت اعضاء دفتر PMO طرح 28 مخزن دارای 80 درصد عقب افتادگی است.

حسینی با بیان اینکه 22 بسته کاری حتی شروع بکار نکرده‌اند و دارای صفر درصد پیشرفت در حوزه اجرا هستند، عنوان کرد: این یک فاجعه برای صنعت نفت است و وزیر نفت مصوبه شورای اقتصاد که پیمانکاران این طرح‌ها را ملزم به آورد سرمایه می‌کرد را نقض کرده و علاوه بر اینکه پیمانکاران طرح را از آورد سرمایه معاف کرده نیز دستور تخصیص پیش پرداخت به پیمانکاران این طرح‌ها را صادر کرده است به‌نحوی که طبق پیوست 5 ضمیمه مالی این قراردادها باید به محض امضاء قرارداد 2 درصد به این پیمانکاران پرداخت شود بدون اینکه حتی پروژه ذره‌ای پیشرفت داشته باشد.

وی اظهار کرد: سپس اقدام به پرداخت 3 درصد هزینه تجهیز کارگاه و20 درصد پیش پرداخت جهت خرید کالا می‌گردد و بعد هم بصورت Progressive و پیوسته به این طرح‌ها پول پرداخت می‌شود. تمامی این پول‌ها با ضمانت شرکت ملی نفت ایران تهیه شده و در اختیار SPV قرار گرفته تا به پیمانکاران طرح داده شود.

منتخب اول مردم اهواز در مجلس یازدهم افزود: کلیه اموال منقول و غیرمنقول و حساب‌های بانکی شرکت ملی نفت ایران به‌عنوان وثیقه جهت دریافت سرمایه برای این پروژه‌ها در اختیار سازمان بورس قرار گرفته است.

افت توان تولید نفت در مناطق نفت خیز جنوب

وی بیان کرد: این طرح باعث به هم خوردن روال جاری مناطق نفتخیز، افت توان تولید، به هم خوردن ساختار سازمانی و نارضایتی شدید در میان پرسنل این شرکت شده است.  این طرح‌ها به‌دلیل اضافه کردن یک مرحله پیمانکاری به سیکل انجام پروژه سبب افزایش هزینه‌های طرح و پرشدن جیب پیمانکاران بزرگ و کوچک شدن سفره خانواده کارگران زحمتکش می‌شود.

حسینی با طرح این پرسش که چرا شرکت ملی نفت ایران که این سرمایه را با وثیقه قرار دادن اعتبار و املاک و حساب‌های خود تحصیل کرده از آن در جهت انجام پروژه‌های روال معمول مناطق نفت‌خیز جنوب استفاده نمی‌کند؟ عنوان کرد: حتما باید این پول‌ها در اختیار برخی از پیمانکارانی قرار گیرد که مدیرعامل آن همکلاسی وزیر نفت و معاون سابق شرکت ملی نفت ایران است؟ این شخص که خود طراح این بسته‌ها بوده و امروزه خود را در مقام یک کارفرما می‌بیند نه یک پیمانکار! او که لقب پدرخوانده صنعت نفت را به‌دوش می‌کشد اکنون 3 هزار و 300 میلیارد تومان پروژه از مجموع 4 هزار و 400 میلیارد تومان پروژه یعنی حدود 75 درصد از 6 بسته‌ قراردادی در حال اجرای طرح 28 مخزن را در اختیار خود دارد.

وی گفت: طرح 28 مخزن که باید طبق مصوبه شورای اقتصاد در مدت زمان 2 سال به پایان رسیده و طی این مدت 280 حلقه چاه جدید حفاری و یک هزار و 730 حلقه چاه تعمیر کند که بخش عمده آن در مناطق نفت‌خیز جنوب است، امروز و پس از گذشت بیش از 2 سال حتی یک حلقه چاه راه‌اندازی نکرده و یک قطره نفت تولید نکرده است.

منتخب اول مردم اهواز در مجلس یازدهم ادامه داد: مناطق نفت‌خیز جنوب با شیوه و روال جاری خود در حدود 40 میلیون بشکه نفت انباشتی در مخازن موضوع این طرح تولید کرده است. علت اصرار مدیران وزارت نفت و مناطق نفت‌خیز جنوب بر ادامه این روند اشتباه چیست؟ آیا هدف، بستن دست‌های دولت بعد در ارتباط با توسعه میادین به روشی دیگر است؟ چرا علی‌رغم عقب افتادگی زیاد این طرح‌ها مدیران مناطق نفت‌خیز مصاحبه‌هایی بدون پشتوانه فنی می‌کنند و با حضور در رسانه ملی اقدام به ایجاد امید کاذب در دل مردم شریف خوزستان می‌کنند؟

ایجاد نگرانی در دل مردم با ترخیص 20 دکل حفاری

وی اظهار کرد: برای جبران فضاحت عقب افتادگی این طرح اقدام به تغییر برنامه و افزودن زمان به پروژه‌های این طرح شده است تا عقب ماندگی شدید این طرح را با نزدیک کردن برنامه به عملکرد جبران کنند این یکی از خیانت‌های بزرگ مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب و مجری طرح 28 مخزن است.

حسینی عنوان کرد: امروز طرح 28 مخزن عامل ترخیص حدود 20 دکل حفاری و ایجاد نگرانی و استرس شدید در دل خانواده‌های مردم شریف خوزستان شده است، خانواده‌هایی که بعضاً برای نان شب خود محتاج هستند.

وی افزود: با ترخیص دکل‌های حفاری مشاغل غیرمستقیم زیادی از بین رفته و بیکاری گسترده در استان ایجاد می‌شود. ترخیص این دکل‌ها ضربه بسیار جدی به توان تولید مناطق نفت‌خیز جنوب وارد می‌کند که به سادگی قابل جبران نیست.

منتخب اول مردم اهواز در مجلس یازدهم بیان کرد: بحث توقف فعالیت‌های تحت‌الارضی و ترخیص دکل‌های حفاری در سال 1396 نیز یکبار اتفاق افتاد و با مقاومت مدیرعامل و مدیرفنی وقت مناطق نفت‌خیز جنوب و ورود نهادهای نظارتی حل و فصل گردید. در آن زمان برنامه ترخیص حدود 30 دکل حفاری وجود داشت که ضررهای بسیار زیادی به توان تولید وارد می‌کرد و بیکاری گسترده را به‌دنبال داشته و آسیب‌های اجتماعی و امنیتی سنگینی را در استان خوزستان به همراه داشت.

تکرار سناریوی شکست خورده ترخیص دکل‌ها

وی گفت: امروز شاهد تکرار همان سناریوی شکست خورده ترخیص دکل‌ها هستیم. ظاهراً وزیر نفت عمداً به‌دنبال ایجاد چالش و تنش در استان خوزستان است و متاسفانه مدیران فعلی مناطق نفت‌خیز جنوب و ملی حفاری نیز با وی همراهی می‌کنند. از دست دادن روال جاری به امید طرح شکست خورده 28 مخزن خیانت بزرگی است که توسط  مدیران شرکت ملی  مناطق نفت خیز صورت می‌پذیرد.

حسینی عنوان کرد: طرح 28 مخزن عملاً باعث تعطیلی پروژه‌های مدیریت مهندسی و ساختمان مناطق نفت‌خیز جنوب شده است و بسیاری از پروژه‌های این مدیریت نیمه‌کاره رها شده و به طرح 28 مخزن انتقال یافته است. بیش از 400 خودرو در پایان سال 98 از این مدیریت ترخیص شده‌اند و تقریبا 2 ماه است که بیکار بوده و شرمنده خانواده‌های خود هستند. این حاصل طرح شکست خورده 28 مخزن است.

وی افزود: به‌دلیل سیاست‌گذاری‌های غلط وزارت نفت و بی‌تدبیری مدیران فعلی مناطق نفت‌خیز جنوب توان تولید این شرکت به میزان قابل ملاحظه‌ای افت کرده است که در هنگام تولید حداکثری خسارت بسیار زیادی را برای اقتصاد کشور به‌دنبال خواهد داشت و این مدیران ناکارآمد باید در مجلس شورای اسلامی پاسخگوی این موضوع بسیار مهم باشند.

منتخب اول مردم اهواز در مجلس یازدهم بیان کرد: شاخص‌های مهم دیگری مانند شاخص تعداد چاه‌ها و پیشرفت پروژه‌ها و ... در سال‌های 97 و 98 به‌شدت افت کرده است که باید مدیران این دوران پاسخگوی عملکرد خود باشند.

دغدغه منتخبان مجلس یازدهم درباره شیوه نامه‌های غلط

وی ادامه داد: شیوه‌نامه‌های غلط ابلاغ شده توسط وزیر نفت و اجرای بی‌چون و چرا و بدون مقاومت آن‌ها توسط مدیران فعلی نیز یکی از دغدغه‌های مجلس جدید خواهد بود و در آینده به آن پرداخته خواهد شد.

وی افزود: به‌کارگیری نیروهای بی‌تجربه یا دارای تجربه‌های غیر مرتبط در سمت‌های مدیریتی مناطق نفت‌خیز جنوب یکی دیگر از آسیب‌های جدی به‌وجود آمده در 2 سال اخیر است که باید مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد.

حسینی گفت: مدیرانی که خود را انقلابی قلمداد کرده اما در این دوره با دریافت سمت‌های مدیریتی به‌عنوان حق‌السکوت در مقابل سیاست‌های غلط وزارتخانه خاموش مانده‌اند باید بدانند که روز پاسخگویی برای آن‌ها بسیار نزدیک است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت اهواز اقتصاد عملکرد مناطق نفت خیز جنوب شرکت ملی نفت ایران مجلس یازدهم توان تولید شکست خورده طرح 28 مخزن طرح ها وزیر نفت پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران

هتل بزرگ تهران، چهارشنبه و پنج‌شنبه این هفته را میزبان منتخبان مجلس دوازدهم است. ضیافتی که از ۲۴ ساعت مانده به برگزاریش خبرساز شده و داد منتقدان محمدباقر قالیباف را بلند کرده است.

 اگرچه ظاهرا منتخبان با هدف آشنایی با روند حضور در مجلس و وظایف نمایندگی به این گردهمایی دعوت شدند، اما اخبار غیر رسمی حکایت از این دارد معاونت اجرایی مجلس اقامتی لاکچری و با برنامه‌های غیر معمول پارلمانی زیر تابلو انتخاباتی شانا برایشان تدارک دیده است.

مراسم آشنایی با وظایف نمایندگی در ادوار قبل نیز برگزار می‌شد و منتخبان برای اسکان و جایابی و آموزش‌های اولیه به دعوت مجلس گرد هم می‌آمدند. این بار، اما گردهمایی تفاوت‌ها مهمی با دوره‌های پیشین دارد؛ منتخبان یک ماه زودتر و به شکل بسیار مجلل‌تری مورد استقبال قرار گرفتند. تاجایی که حتی راننده در اختیار نیز برای آنها در نظر گرفته شده که در نوع خود بی‌سابقه است و این امکان پیش از این فقط برای منتخبانی بود که کار خود را به شکل رسمی به عنوان نماینده مجلس آغاز می‌کردند.

به نظر می‌رسد تیم قالیباف با اسکان لاکچری و خارج از عرف منتخبان مجلس دوازدهم در مرکز پایتخت درصدد نمک‌گیر کردن آنها برای اخذ رای به ریاست مجدد قالیباف بر مجلس هستند، آن هم از جیب بیت‌المال و به اسم آموزش منتخبان.

بررسی‌های فراز نشان می‌دهد که هزینه یک شب اقامت در هتل بزرگ تهران ۴ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان است که با توجه به تعداد منتخبان و دو شب اقامت آنها عدد سر بزرگی خواهد بود.

البته این همه ماجرا نیست و اطلاعات دیگری که به فراز رسیده نیز نشان می‌دهد که هدف مستتر در گردهمایی ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه هتل بزرگ تهران، ضیافت تعیین ریاست در هتل بزرگ تهران است که اهداف انتخاباتی دور دومی‌ها را هم دنبال می‌کند.

چه کسانی پشت گردهمایی گراندهتل هستند؟

برگزارکننده مراسم این دوره به روال و سیاق ادوار مجلس معاونت اجرایی مجلس است که مسئولیت اسکان و جانمایی منتخبان و البته آموزش اولیه آنها را دارد؛ بنابراین عملا دفتر رئیس مجلس با ریاست محمد جواد شوشتری، علیرضا شریفی معاون اجرایی قالیباف است و سیدضیا نورالدینی جانشین معاون اجرایی برگزار کننده این ضیافت دو روزه هستند.

گفته می‌شود که نورالدینی بیشترین تماس‌ها را با منتخبان داشته است. به گفته منتخبان و کسانی که سابقه حضور در ادوار مجلس را داشتند این بار اسکان و پذیرایی در هتل بسیار مجلل‌تر از ادوار سابق بوده است و تماس‌های بیشتری هم با آنها گرفته شده. به همه زنان و مردان منتخب در هتل بزرگ تهران دعوت به حضور و اقامت شده‌اند.

لابی گری پیش از اعلام موجودیت فراکسیون‌های سیاسی مجلس دوازدهم

براساس داده‌های موجود به نظر می‌رسد که قالیباف و تیم او تلاش دارند تا پیش از آغاز به کار رسمی مجلس دوازدهم و تشکیل رسمی فراکسیون‌های سیاسی، روی موج منتخبان نورسیده و عدم شناخت آنها از سازوکار‌های درون پارلمانی استفاده کنند تا سبد رای او از همین حالا تثبیت شود. چراکه پس از افتتاح مجلس تشکیلات چارچوب‌مندی و قوام یافته مثل فراکسیون‌ها شکل خواهد گرفت و رایزنی‌ها مشخص و درون پارلمانی خواهد بود و احتمالا نیرو‌های موسم به انقلابی باید در فراکسیون انقلاب گرد هم آیند و به تصمیم‌گیری بپردازند. جایی که ممکن است کار برای رایزنی و لابی چندان راحت نباشد. این در حالی است که به گفته یکی از منتخبان به غیر از اسکان و تخصیص خودرو هر رویداد دیگری در گرهمایی نمایندگان غیرطبیعی است و در دوره‌های پیشین وجود نداشته است.

نشست با حدادعادل همزمان با گردهمایی گراندهتل

با توجه به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در آینده نزدیک، ضیافت ریاست مجلس رنگ‌وبوی انتخاباتی هم دارد. گفته شده که همزمان با گردهمایی، شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی (شانا) نشستی در مسجدی نزدیک به هتل استقرار منتخبان مجلس تدارک دیده شده که قرار است محمدباقر قالیباف و غلامعلی حدادعادل در آن سخنرانی کنند. این در حالی است که شانا لیست واحدی هم برای دور دوم انتخابات مجلس تهران نداده و به نظر می‌رسد که در تلاش برای تصاحب کرسی‌های باقی‌مانده و البته مدیریت هیات رئیسه مجلس به واسطه گعده‌های غیررسمی است.

ضیافت گراند هتل تهران اهداف فراتری از آشنایی نمایندگان با مجلس و اسکان آنها را دنبال می‌کند و در ادامه تقلا برای کسب کرسی ریاست مجلس دوازدهم است که از نوروز امسال آغاز شده بود. با این همه باید دید که سرنوشت کرسی‌های باقی‌مانده مجلس چه خواهد شد و کدام گروه در این گعده‌ها و لابی‌های غیررسمی سرانجام دست بالا را به دست خواهد آورد.

منبع: فراز

tags # محمد باقر قالیباف سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران
  • نشست منتخبان مجلس دوازدهم برگزار شد
  • نشست منتخبان مجلس توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد
  • نشست همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد