Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، ولی تیموری ( معاون گردشگری کشور) درهفتمین نشست اتاق فکر گردشگری کشور که به صورت حضوری برای دبیران کارگروه‌ها و و در قالب ویدئو کنفرانس برای سایر اعضا در محل معاونت گردشگری، برگزار شد؛ گفت: این نشست با هدف بررسی  برنامه‌های ابتکاری و پیشنهادی برای کاهش آسیب‌های کرونا در شرایط موجود و نیز اقدامات مورد نظر برای خیزش و رونق مجدد  صنعت گردشگری کشور در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: همچنین در تلاش هستیم با گردهم آوردن اعضای اتاق فکر معاونت گردشگری متشکل از دانشگاهیان و فعالان این حوزه راهی جهت برون‌رفت از بحران فعلی ناشی از انتشار ویروس کرونا و تاثیر منفی آن بر صنعت گردشگری بیابیم و بتوانیم در مواجهه با همگامی گردشگری در شرایط حیات این ویروس، به پارادایمی جدید دست پیدا کنیم.  

تیموری با اشاره به اینکه در حال حاضر چشم‌انداز قابل استنادی برای پایان این بحران ترسیم نشده است؛ خاطرنشان کرد: بر این اساس با توجه به سیاست اخیر معاونت گردشگری مبنی بر بازگشایی تدریجی تاسیسات گردشگری و تحقق سفرهای هوشمند و ضابطه‌مند در قالب پروتکل‌های وزارت بهداشت، شاهد همگامی حوزه گردشگری با ویروس کرونا خواهیم بود. 

وی تصریح کرد: در شرایط مذکور نیاز است دانشگاهیان، صاحبنظران و فعالان عرصه گردشگری وارد عمل شوند و با همفکری راهی به سوی پارادایم جدید گردشگری بگشایند؛ چرا که بی‌شک با تغییر ذائقه و نیاز به خدمات بهداشتی مضاعف گردشگران، کمیت سفرها تغییر شکل خواهد یافت و کیفیت در قالب خدمات ویژه محدود ارائه می‌شود. 

معاون گردشگری با بیان اینکه باید تلاش شود تا مشتریان خود را متقاعد کنیم خدمات فعلی قابل ارائه ایمن و منطبق با استانداردها و پروتکل‌های بهداشتی است؛ گفت: در شرایط حاضر اقدامات اعتماد‌ساز از سوی وزارت گردشگری برای تحریک تقاضا و جلب توجه گردشگران داخلی و خارجی در دستور کار قرار گرفته که انتظار می‌رود سایر ذینفعان به ویژه بخش خصوصی در این مسیر همگامی و همراهی لازم را داشته باشند و فعالان اتاق فکر و دانشگاهیان نیز در تبیین این موضوع تلاش کنند. 

تیموری همچنین با تشریح گزارشی از روند اقدامات و فعالیت‌های معاونت گردشگری در مواجهه با ویروس کرونا و تاثیر آن بر این صنعت گفت: آنچه در فاز نخست رودررویی با این بحران حائز اهمیت به شمار می‌رفت؛ ایجاد آرامش در شرایطی بود که ابعاد ضایعه هر لحظه گسترش می‌یافت. 

وی یادآور شد: فاز اول در حالی پیش رفت که گردشگری داخلی علیرغم رزروهای انجام شده ویژه نوروز 99 و  پیک گردشگری خارجی از اواسط اسفند ماه با لغو همه جانبه و خسارت‌های گسترده صنف مواجهه شد و متولیان گردشگری که همواره تسهیل‌گر و مشوق امر سفر بودند؛ به تعطیلی تاسیسات و توقف گردشگری روی آوردند.

وی گام‌های بعدی برداشته شده در مدیریت بحران کرونا در صنعت گردشگری کشور را عضویت در ستاد کرونا، پایش خسارت‌های وارده، ورود به 11 رسته شغلی آسیب‌دیده، دفاع از حقوق صنف، ایجاد زمینه دریافت حمایت‌های دولتی، مدیریت بحران و کنترل دامنه و تبعات خسارات عنوان کرد و گفت: سیاست بازگشایی تاسیسات گردشگری، برقراری سفرهای هوشمند منطبق با اصول بهداشتی و در نهایت تغییر مواجهه با این بحران با در نظر گرفتن حقوق و منافع صنف، سیاست اخیر اتخاد شده این حوزه به شمار می‌آید که با الگوی سازمان جهانی گردشگری شامل ایجاد محرک‌ها و تسهیل سفر همخوانی دارد.  

وی در پایان نقش دانشگاهیان و فعالان اتاق فکر گردشگری را در تثبیت اقدامات و تلفیق با ایده‌های نو ضروری دانست و تاکید کرد: آنچه به زودی در شرایط پسا‌کرونا محقق خواهد شد؛ ایجاد بسته‌های حمایتی سفر به کمک دولت خواهد بود که نگاه خلاقانه اتاق فکر می‌تواند در شکل‌گیری آن نیز نقش موثری ایفا نماید.   

گفتنی است هر یک از اعضای حاضر نیز با ارائه نظرات کارشناسی خود پیرامون محورهای این نشست در ترسیم نقشه راه پیش‌رو جهت هم‌گام شدن صنعت گردشگری کشور با ویروس کرونا و نیز شرایط پسا‌کرونا همکاری کردند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی گردشگران داخلی و خارجی گردشگری گردشگری و صنایع دستی ویروس معاونت گردشگری گردشگری کشور صنعت گردشگری ویروس کرونا اتاق فکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، عطا حسن پور در جلسه شورای عشایری بروجرد و با حضور صمیمی عشایر این منطقه و فرماندار بروجرد برگزار شد؛ اظهار داشت: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می توان به درامدزایی در این حوزه و حوزه های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

وی افزود: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه این زمینه از گردشگری را دارند، مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ رو است با توجه به روحیه مهمان نوازی و زندگی اصیلی که این افراد دارند می تواند از جاذبه های زیادی برای گردشگران برخوردار باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اظهار داشت: توسعه گردشگری عشایری می تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان تحصیل کرده عشایری می توانند در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز کنند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم شود.

حسن پور در پایان گفت : در گردشگری عشایری، گردشگر به دنبال این است در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی افراد علاقمند ما مجوز راه اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارائه می دهیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902023

دیگر خبرها

  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴