Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتی کوهبنانی بیان کرد: فراکسیون زنان باید تشکیل شود و تقویت آن نیز مدنظر قرار بگیرد؛ به دلیل شیوع کرونا و محدود شدن ارتباطات، تاکنون سازماندهی و هماهنگی برای تشکیل فراکسیون زنان انجام نشده است؛ درست است که شبکه‌های مجازی و گفتمان‌های تلفنی انجام می‌شود اما ساز و کارهای این چنینی مستلزم آغاز به کار مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، عفت شریعتی کوهبنانی، منتخب زرند و کوهبنان در مجلس یازدهم در خصوص اولویت‌ها و راهبردهای مجلس یازدهم، اظهار کرد: پس از اینکه به مجلس وارد شویم، برنامه‌ها را مدون خواهیم کرد و در حال حاضر مشخص نیست که چه برنامه‌هایی باید در نظر گرفته شود.

وی افزود: کشور ما از منظر اجرایی و تقنینی اگر با یک برنامه‌ریزی آگاهانه روبه رو شود، مشکلاتش حداقل خواهد شد؛ مدبرانه بودن و عملکرد صحیح می‌تواند خیلی از مشکلات را برطرف کند.

شریعتی کوهبنانی بیان کرد: فراکسیون زنان باید تشکیل شود و تقویت آن نیز مدنظر قرار بگیرد؛ به دلیل شیوع کرونا و محدود شدن ارتباطات، تاکنون سازماندهی و هماهنگی برای تشکیل فراکسیون زنان انجام نشده است؛ درست است که شبکه‌های مجازی و گفتمان‌های تلفنی انجام می‌شود اما ساز و کارهای این چنینی مستلزم آغاز به کار مجلس است.

نماینده حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دوره‌های هفتم و هشتم مجلس ادامه داد: مطمئناً انتخاب هیئت رئیسه مجلس با تفاهم و همدلی و همراهی همه نمایندگان به ویژه کسانی که کاندیدا هستند و شرایط حضور در هیئت رئیسه را دارند، انجام خواهد شد. ما از این جهت هیچ گونه نگرانی نداریم چون اختلاف و دو دسته‌گی بین منتخبان وجود نخواهد داشت و هیئت رئیسه در زمان مناسب آغاز به کار خواهد کرد.

وی درباره کاندیداتوری خود برای هیئت رئیسه نیز گفت: به دلیل سوابق کاری من و حضور در کمیسیون اجتماعی و فرهنگی در ادوار گذشته، کاندیداتوری هیئت رئیسه به من پیشنهاد شده است انشالله با حضور تمامی نمایندگان و در زمان مقتضی این موضوعات بررسی خواهد شد.

لینک کوتاه: asriran.com/0033CU

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا مجلس فراکسیون زنان هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟