Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیپلمات‌های سازمان ملل با استناد به گزارش کارشناسی در باره ممنوعیت تسلیحاتی در لیبی اعلام کردند که گروه روسی "واگنر" (سازمان شبه نظامی روسیه) در لیبی می‌جنگند. این گروه به "ولادیمیر پوتین" رئیس‌جمهور این کشور نزدیک هستند.

این اولین بار است که دیپلمات‌های سازمان ملل ادعای رسانه‌های آمریکایی در باره پشتبانی گروه‌های روسی از "خلیفه حفتر"‌ را تائید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسکو مسئولیت استقرار این گروه در لیبی را رد کرده است.

 لیبی هم اکنون دو دولت دارد که هر یک تلاش می‌کند با شکست دیگری، پایتخت و کنترل کل کشور را در دست بگیرد. یکی از دولت‌ها دولت خلیفه حفتر در شرق این کشور و دیگری دولت وفاق ملی به مرکزیت طرابلس (پایتخت) است. برخی از کشورها روسیه و سوریه حفتر را به رسمیت  می‌شناسند.

این گزارش می‌گوید: گروهی از نیروهای نظامی سوری نیز از حفتر حمایت می‌کنند.

نیروهای طرفدار حفتر از ماه آوریل سال 2019 در تلاشند تا طرابلس را از نیروهای دولت وفاق ملی پس گیرند.

گروه واگنر یک شرکت امنیتی در سایه است. براساس شنیده‌ها هزاران نفر از اعضای این گروه در درگیری‌های خارجی سراسر جهان مانند سوریه، اوکراین و جمهوری آفریقای مرکزی حضور دارند.

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا به خبرگزاری فرانسه گفت: این گروه "ابزاری برای سیاست کرملین" پدر لیبی است.

مردی در حال راه رفتن روی آوارهای به جا مانده از یک ساختمان در طرابلس پایتخت لیبی- این ساختمان به دلیل حملات نیروهای طرفدار ژنرال حفتر به طرابلس از بین رفته است/ عکس: AFP

در گزارش سازمان ملل آمده است: نیروهای خصوصی نظامی گروه ChVK واگنر از اکتبر سال 2018 در لیبی حضور دارند.

این گروه در لیبی پشتیبانی‌های فنی نظامی مانند تعمیر خودروهای زرهی، شرکت در عملیات‌های جنگی و عملیات‌های نفوذ را برعهده گرفته است.

در ادامه این گزارش می خوانیم؛ اعضای واگنر در لیبی ماموریت‌های تخصصی‌تری نیز دارند. آنها  در حملات توپخانه‌ای، رصد هوایی و مقابله با حملات سایبری، جنگ الکترونیک و نیز استقرار تک‌تیراندازها به نیروهای ژنرال حفتر کمک می‌کنند.

گزارش می‌افزاید: اعزام نیروهای واگنر روسیه به لیبی در حکم افزایش قدرت برای نیروهای حفتر است.

کارشناسان سازمان ملل قادر به تشخیص تعداد دقیق نیروهای واگنر در لیبی نیستند اما تعداد آنها را بین 800 تا 1200 نفر ارزیابی می‌کنند.

در این گزارش کارشناسی که در ۲۴ آوریل به شورای امنیت ارائه شده، می‌خوانیم: ارتباط بین نیروهای روس با فرماندهی نظامی‌ خلیفه حفتر تنش‌‌هایی را هم در بر داشته است.

این گزارش همچنین نشان داد که جنگجویان سوریه از خلیفه حفتر لیبی حمایت می‌کنند. این موضوع درگیری‌های موجود در لیبی را پیچیده‌تر می‌کند.

در ماه فوریه (بهمن 98) ترکیه اعلام کرده که نیروهای سوریه‌ای طرفدار ترکیه در لیبی از دولت وفاق ملی به ریاست "مصطفی سراج" حمایت کرده و در راستای منافع آن می‌جنگند.

حفتر نیز یک کنسولگری در دمشق احداث کرده است. این اقدام حفتر از سوی بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه و پشتیبانان روسی او حمایت شد.

در گزارش کارشناسان سازمان ملل آمده است مزدوران سوری هم در کنار حفتر می‌جنگند. هر چند گزارش نتوانسته تائید کند بودجه نظامی این نیروها از کجا می‎‌آید و چه قدرتی به آنها آموزش می‌دهد.

این نیروها با 33 پرواز به لیبی رسیده‌اند. آنها با یک شرکت هوایی خصوصی مستقر در دمشق به نام "چم وینگ ایرلاینز" Cham) Wings Airlines) که از اوایل سال جاری میلادی  آغاز به کار کرده وارد لیبی شده و تعدادشان کمتر از 2000 نفر است.

حضور نیروهای نظامی خارجی درگیری‌های این منطقه را تشدید کرده است. امارات متحده عربی و روسیه از طرفداران خلیفه حفتر بوده و آنکارا  از دولت وفاق ملی این کشور حمایت می‌کند.

آتش‌بس ماه ژانویه بین روسیه و ترکیه تاکنون بارها نقض شده است.

حضور نیروهای واگنر روسیه در لیبی برای نخستین بار از سوی رسانه‌های آمریکایی "نیویورک تایمز" و "واشنگتن پست" کشف شد. تعداد اولیه این نیروها در ابتدا 200 نفر و کمی بعد چند صد نفر برآورد شد.

_________________________________________________

بیشتر بخوانید:

جنگ داخلی لیبی، رقابت اردوغان و قطر در مقابل مصر و روسیه مسکو: هیچ سرباز روسی در درگیری‌های لیبی حضور ندارد «حفتر» آتش‌بس یکجانبه اعلام کرد/دولت وفاق از تماس با شرق لیبی خبر داد

_________________________________________________

لینک کوتاه: asriran.com/0033CR

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: لیبی روسیه گروه نظامی خصوصی واگنر دولت وفاق ملی سازمان ملل خلیفه حفتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح امروز درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت‌آموزی و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها اظهار کرد: به منظور ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و ایجاد انگیزه و تشویق جوانان به مهارت‌آموزی، مشوق‌هایی برای سربازانی که قبل از اعزام به خدمت مهارت یاد می‌گیرند در نظر گرفته شده است.

اعلام ۱۰ مشوق برای سربازان ماهر

وی افزود: اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر ۶ ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، به‌کارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان است.

هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟

کمالی در پاسخ به این سوال که هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود، گفت: هر فرد حداکثر از یک مشوق می‌تواند استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت‌بندی، می‌توانند تا ۴ مشوق را برای خود انتخاب کنند.

مهارت‌آموزی در ۴ گروه برای سربازان/ حداقل امتیاز لازم برای برخورداری از مشوق

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد، افزود: مهارت‌آموزان به ۴ گروه دوره‌های کوتاه‌مدت، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند.

وی گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

کمالی با بیان اینکه امتیازها را به ۳ دسته تقسیم کرده‌ایم و برای ورود به مشوق کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است، افزود: امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: در گروه دوم مشوق‌ها نیز، ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز نیاز است افراد کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند.

کمالی تاکید کرد: اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است.

کمالی با بیان اینکه برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد افزود: سایر فارغ التحصیلان از ۶ آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی ۱ امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر ۳ ساعت آموزش فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر ۵ ساعت ۱ امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر ۵ ساعت ۱ امتیاز دارد.

کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر ۵ ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز تعلق می‌گیرد. دروی عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی ۵ امتیاز دارد.

چه سازمانی قرار است صحت‌سنجی کند؟

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت در خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید ثبت‌نام اقدام کنید

کمالی بیان کرد: برای ثبت‌نام افراد می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: افراد حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

کد خبر 847380 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم سربازی مهارت‌ها شغل سربازی - مشمولان سربازی - سازمان وظیفه عمومی ناجا

دیگر خبرها

  • روسیه محل اقامت مزدوران ارتش اوکراین را بمباران کرد
  • رئیس جدید سازمان قضائی نیروهای مسلح استان یزد معرفی شد
  • ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟
  • تلاش مزدوران اینترنشنال برای توجیه اقدامات وحشیانه پلیس آمریکا + فیلم
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • عکس| پاداش ده‌روسی برای گلزنی سردار آزمون