Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی چمران رئیس سابق شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح آخرین وضعیت توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: توسعه ناوگان اتوبوسرانی از عهده شهرداری تهران خارج و بر اساس قانون این وظیفه بر عهده وزارت کشور است که با تأمین ۸۲.۵ درصد بهای آن کار تأمین اتوبوس برای کلانشهر‌های کشور را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سابق شورای شهر تهران افزود: متاسفانه از سال ۹۰ هیچ اتوبوسی به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران تزریق نشده است و این تعداد اتوبوس دوکابین که در پایتخت وجود دارد را شهرداری تهران پیش از سال ۹۰ با قیمتی بین ۲۵۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان خریداری کرده است.

چمران با تأکید بر اینکه در حال حاضر قیمت هر دستگاه اتوبوس دو کابین به قیمت چند میلیارد تومان رسیده است، گفت: وضعیت ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به حدی نامطلوب است که رئیس‌جمهور در ستاد ملی مقابله با کرونا دستور خرید اتوبوس و اورهال (بازسازی) اتوبوس‌های از کار افتاده شهرداری تهران را داد، اما باید به این نکته تأکید کرد که این دستور نیاز به تأمین منابع مالی دارد.

او با اشاره به وعده استاندار تهران مبنی بر خرید و تزریق ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در اردیبهشت ماه گفت: تحقق این وعده نیاز به منابع مالی دارد که استاندار تهران نمی‌تواند آن را تأمین کند، زیرا تأمین مالی خرید اتوبوس برای ناوگان حمل و نقل عمومی باید از سوی سازمان برنامه و بودجه انجام شود.

رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شرکت‌های داخلی آمادگی خود را برای ساخت اتوبوس اعلام کردند، گفت: اگر منابع مالی تأمین و در کمترین زمان کار سفارش گذاری تولید اتوبوس انجام شود، باز هم چندین ماه زمان می‌برد تا اتوبوس‌ها به دست شهرداری برسد.

چمران در تشریح آخرین وضعیت متروی تهران گفت: در بخش مترو نیز با کسری واگن مواجه هستیم و اگر تأمین واگن انجام شود، می‌توان با کاهش سر فاصله رسیدن قطارها به ایستگاه حجم تراکم جمعیت را کاهش داد و از این رو گامی موثر در کاهش شیوع ویروس کرونا برداشت.

بیشتر بخوانید: جدال پول و ترافیک بر سر طرحی ناکارآمد

رئیس سابق شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه با توجه به کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی مخالف جدی اجرای محدودیت‌های ترافیکی در تهران هستم، گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد شیوع ویروس کرونا در ناوگان حمل و نقل عمومی ۲۶ و نیم درصد است و اگر قرار باشد با این کمبود ناوگان محدودیت‌های ترافیکی نیز در پایتخت اجرا شود، باید منتظر فاجعه شیوع کرونا باشیم.

چمران با تأکید بر این که در این وضعیت شهرداری نباید به دنبال کسب درآمد از محل اجرای محدودیت‌های ترافیکی در پایتخت باشد، گفت: نباید با اجرای محدودیت‌های ترافیکی در پایتخت مردم را به سمت ناوگان حمل و نقل عمومی سوق دهیم که تنها در بخش اتوبوسرانی آن با کمبود نزدیک به ۳ هزار دستگاه اتوبوس مواجه هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتوبوسرانی تهران ویروس کرونا طرح ترافیک اجرای محدودیت های ترافیکی رئیس سابق شورای شهر تهران ناوگان حمل و نقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه

مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه در پی اجرای عملیات استقرار بالابر، تأمین، نگهداری و کالیبراسیون دوربین‌های ثبت تخلف جاده‌ای خبر داد.

به گزارش ایمنا، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در پی اجرای عملیات استقرار بالابر، تأمین، نگهداری و کالیبراسیون دوربین‌های ثبت تخلف جاده‌ای در مسیر رفت‌وبرگشت آزادراه تهران-پردیس، محدودیت تردد در این محور اعمال می‌شود.

بازه زمانی این عملیات از تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ لغایت ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ و از ساعت ۱۲ الی ۱۶ روزهای شنبه، از ساعت ۹ الی ۱۶ روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه و از ساعت ۹ الی ۱۲ روزهای چهارشنبه هر هفته خواهد بود. همچنین عملیات در روزهای پنجشنبه و جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد تعطیلات چندروزه متوقف می‌شود.

موقعیت دقیق اجرای عملیات نیز کیلومتر ۵۰۰+۲ الی ۰۰+۵ آزادراه تهران-پردیس خواهد بود و امکان تردد هم‌زمان با اجرای عملیات با اعمال محدودیت و رعایت جوانب احتیاط وجود دارد.

تردد در محور تهران-ساوه محدود می‌شود

مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از محدودیت تردد در محور تهران-ساوه به دلیل اجرای عملیات استقرار بالابر، تأمین، نگهداری و کالیبراسیون دوربین‌های نظارت تصویری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در پی اجرای عملیات استقرار بالابر، تأمین، نگهداری و کالیبراسیون دوربین‌های نظارت تصویری در مسیر رفت‌وبرگشت آزادراه تهران-ساوه، محدودیت تردد در این محور اعمال می‌شود.

بازه زمانی این عملیات از تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ لغایت ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ و از ساعت ۹ الی ۱۵ روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته خواهد بود. ضمن این که در روزهای پنجشنبه و جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد تعطیلات چندروزه عملیات متوقف می‌شود.

موقعیت دقیق اجرای عملیات نیز از کیلومتر ۲ الی ۲۹ این محور خواهد بود. این در حالی است که تردد هم‌زمان با اجرای عملیات با اعمال محدودیت و رعایت جوانب احتیاط امکان‌پذیر است.

کد خبر 748609

دیگر خبرها

  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۷ اردیبهشت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود