Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@11:23:25 GMT

مسئولان نسبت به خدمت در نظام جمهوری اسلامی فرصت سوزی نکنند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۹۵۱۸

مسئولان نسبت به خدمت در نظام جمهوری اسلامی فرصت سوزی نکنند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی بامداد پنج شنبه در ویژه برنامه «شب های همدلی» که به همت قرارگاه جهادی هیئت فاطمیون قم در مدرسه علمیه معصومیه برگزار و به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش شد، با اشاره به آیه دوم سوره ملک اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید «الَّذِی خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَیَاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَ هُوَ الْعَزِیزُ الْغَفُورُ»؛ او خدایی است که مرگ و زندگی را برای این آفرید که شما را امتحان کند که ببیند رفتار چه شخصی بهتر و نیکوتر است، البته خداوند نفوذ ناپذیر و بسیار بخشنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قرآن کریم رمز خلقت را امتحان بیان می‌کند، گفت: خداوند مرگ و حیات را آفرید و مرگ برای اعتبار و حیات برای برداشتن توشه است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به روایتی از پیامبر گرامی اسلام (ص) تصریح کرد: در امتحانات، نیت مهم بوده و نیت نسبت به عمل و زیادی آن از اهمیت بیشتری برخوردار است و به کیفیت کار باید توجه کرد؛ پیامبر اکرم (ص) به حضرت علی (ع) فرمودند وقتی که مردم به دنبال زیاد کردن عمل هستند، تو به دنبال کیفیت دادن به آن باش.

رابطه نیت با عمل مثل روح نسبت به جسم است

وی به اهمیت کیفیت عمل نسبت به کمیت آن پرداخت و افزود: برخی کارهای کوچکی می‌کنند اما همان کار کوچک را با کیفیت انجام می‌دهند و برخی دیگر به دنبال زیاد کار کردن هستند و توجهی به کیفیت آن ندارند؛ در عمل خود به نیت توجه کنید و رابطه نیت با عمل مثل روح نسبت به جسم است.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به وقوع امتحانات الهی در مشکلات اظهار داشت: این سنت دیرینه است که امتحانات الهی همیشه بوده و هست و این امتحانات در درگیری‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امتحانات الهی بر داشته‌های افراد است، نه بر نداشته‌ها، گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید "نسبت به چیزهایی که داده ایم امتحان می‌کنیم"؛ با توجه به آیه شریفه قرآن، اگر خدا می‌خواست همه را یک امت می‌کرد اما می‌خواهد نسبت به نعمتی که به افراد داده، امتحان کند.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه حتی انبیا هم یکسان نیستند، تصریح کرد: پیامبری مثل حضرت سلیمان (ع) داریم که بر اریکه قدرت بود اما پیامبر دیگری هم وجود داشت که او را شهید کردند، همچنین پیامبر اسلام (ص) از انبیای فقیر و حضرت داوود (ع) از انبیای ثروتمند بودند، اما همه آنها مورد امتحان قرار گرفتند.

وی افزود: امام حسین (ع) بند بندشان تکه تکه شد و حضرت علی (ع) در دوره‌ای خانه نشین و در دوره‌ای دیگر در میدان جنگ بودند اما هر ساحتی از زندگی شأن را که می‌بینیم، پیروز هستند.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی اظهار کرد: تفاوت ما با کسانی که اهل بهشت می‌شوند، در تهذیب نفس است که آنها خود را ساخته اند و ما نساخته ایم، بنابراین باید دقت کرد و از درگاه الهی باید کمک طلبید.

افراد در دایره امتحانات ساخته می‌شوند

وی با بیان اینکه افراد در دایره امتحانات ساخته می‌شوند، گفت: وقتی که سنگ طلا را داخل آتش می‌اندازند و حرارت می‌دهند، در حرارت پخته می‌شود و طلا از غیر آن مشخص می‌شود و در امتحانات است که افراد ساخته می‌شود.

این استاد حوزه و دانشگاه بر ذخیره توشه برای آخرت پرداخت و تصریح کرد: بهترین توشه، تقوا است و از هر فرصتی به خوبی استفاده کنید و شاید این لحظه‌ها تکرار نشود.

وی درباره ضرورت قدرشناسی نسبت به فرصت‌ها و نعمت‌ها افزود: باید فرصت‌ها را قدر دانست و عمر را در راه بندگی خدا مصرف کرد؛ بایستی در راه جلب رضای حق تعالی کار کرد و باید از هر فرصتی بهترین استفاده را کرد، به خصوص در ماه رمضان که به سرعت در پیش است.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به در پیش بودن شب‌های قدر اظهار داشت: شبهای قدر هم نزدیک است، برخی از بزرگان تمام سال را تلاش می‌کردند که ماه رمضان را به خوبی درک کنند و ماه مبارک رمضان را مراعات می‌کردند تا شب‌های قدر را به خوبی درک کنند.

حاکمیت جمهوری اسلامی فرصتی بود که برای انبیای الهی هم پیش نیامد / مبادا ما مسئولان فرصت سوزی کنیم

وی خطاب به مردم و مسئولان گفت: شما که تحت حاکمیت جمهوری اسلامی و مقام ولایت هستید، چنین فرصتی برای انبیای الهی پیش نیامده اما در زمان ما این فرصت وجود دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه ضمن بیان توصیه‌ای به مسئولان تصریح کرد: مبادا ما مسئولین فرصت سوزی کنیم؛ مردم و دین ما خوب هستند و ما نباید فرصت سوزی کنیم؛ اگر در امتحانات سربلند پیروز آمدیم، ان شاءالله نوید ظهور حضرت حجت را به ما خواهند داد.

وی با بیان اینکه باید آماده ظهور امام زمان (عج) شویم تا حاکمیت الهی سراسر عالم را فراگیرد، افزود: در روایتی آمده است که هر شیعه‌ای یک بار به مرگ طبیعی و یک بار به شهادت از دنیا می‌رود و اگر در زمان قبل از ظهور از دنیا رفت، شهادت بعد از ظهور نصیبش می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی اظهار کرد: احتمال اینکه چنین روزی و انقلابی به وجود بیاید، داده نمی‌شد؛ ۵ سال قبل از انقلاب به شهید آیت الله بهشتی گفتند که به نظر شما اگر بخواهد انقلاب شود، چند سال زمان می‌برد؟ ایشان گفتند که ۲۰ سال؛ اما ۵ سال نشد، بنابراین اگر خدا بخواهد، تسریع در امور می‌شود؛ فقط ما باید راه بندگی خدا را انتخاب کرده و وظیفه خود را تشخیص داده و به آن عمل کنیم.

کد خبر 4919648

منبع: مهر

کلیدواژه: مرتضی آقاتهرانی مسئولان کشور هیات مذهبی ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۹۹ ویروس کرونا قرآن کنفرانس بین المللی شهید مطهری شبکه چهار سیما دعا و نیایش کاظم صدیقی معرفی کتاب رادیو گفتگو تفسیر قرآن حضرت خدیجه س استاد حوزه و دانشگاه فرصت سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد

امام جمعه سنندج گفت: بالاترین خدمت در دین اسلام خدمت به مردم، فقرا و نیازمندان جامعه و عمران و توسعه و آبادانی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع شهر سنندج اظهار کرد: معلم جایگاه والایی در جامعه اسلامی دارد و دین اسلام بالاترین پاداش‌ها را برای عالمان، دانشمندان و معلمان اختصاص داده است.

وی افزود: جایگاه معلمی تا جایی بالاست که پیامبر اکرم (ص) در حدیثی می‌فرمایند «إنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاق» که در آن هدف از بعثت خود را تکمیل فضائل اخلاقی بیان کرده است.

امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: بالاترین خدمت در دین اسلام خدمت به مردم، فقرا و نیازمندان جامعه و عمران و توسعه و آبادانی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

ماموستا رستمی اضافه کرد: شناسایی وظایف، صداقت و تعامل با مردم نیز از دیگر نکاتی که باید همواره مدنظر مسئولان قرار گیرد و آن‌ها ملجا و پناهگاه مردم باشند.

وی خدمت عام المنفعه به دور از باند و باندبازی و اجرای عدالت را نیز از دیگر انتظاراتی برشمرد که مردم از مسئولان مطالبه دارند.

کد خبر 750304

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • دهیاران و شوراهای اسلامی در تنگستان مفاخر حوزه خود را معرفی کنند
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است