Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@20:35:45 GMT

صدور اخطاریه قطع آب غیرقانونی است

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۹۸۴۳

یکی از برنامه‌های حمایتی دولت در دوران کرونا افزایش مهلت پرداخت قبوض آب و برق بوده بدین شکل که طبق اعلام وزیر نیرو، تا پایان اردیبهشت ماه مشترکان مهلت پرداخت قبوض خود را دارند اما در این میان بعضا دیده شده که برای برخی از مشترکان اخطاریه قطع صادر شده است. ناطقان: در اواخر اسفند ماه  شرکت آب و فاضلاب کشور به شرکت های زیرمجموعه ابلاغ کرد که با توجه به شیوع ویروس کرونا و به تبع آن شرایط ویژه کشور و به منظور مساعدت و همکاری با مردم مقرر شد تا تمهیدات برای متقاضیان و مشترکین فراهم شود و بر اساس آن تمهیدات و الزامات، عدم حضور مراجعین در کلیه امور و ادارات آبفا فراهم شده و تمامی خدمات ۲۳ گانه شرکت‌های آب و فاضلاب از طریق سامانه‌های غیرحضوری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی دیگر تسلیم و توزیع قبض آب در مناطق و شهرهایی که بستر آن فراهم شده است حذف و صورت‌حساب‌های مربوطه از طریق پیامک به مشترکین اطلاع‌رسانی و امکان وصول کلیه پرداخت‌های مردم از طریق درگاه‌های بانکی و سایر سامانه‌ها مهیا شود. علاوه بر این با توجه به شرایط خاص اقتصادی و رکود احتمالی کسب و کار تعدادی از مشترکین، شرکت‌های آبفا تعامل لازم در دریافت اقساط انشعاب برای کلیه متقاضیان و قبوض آب بها برای مشترکین غیرخانگی دارای مبالغ بالا را، لغایت پایان اردیبهشت‌ماه سال 99 مهیا کنند.

با این حال بعضا برای برخی مشترکان اخطاریه قطع آب صادر می‌شود که محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران درباره چرایی این مساله به ایسنا گفت: برای مراعات حال مشترکان دولت تصمیم گرفت که در پرداخت قبوض آب همکاری لازم را داشته باشد اما با این وجود از مشترکان درخواست کردیم که اگر توانایی دارند نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برای اردیبهشت ماه نباید اخطاریه قطع آب صادر شود، اظهار کرد: طبق روال گذشته قبض آب صادر می شود اما نباید اخطاریه قطع آب صادر شود و اگر موردی وجود دارد، مشترکان می‌توانند این مساله را به سامانه ۱۲۲ اطلاع دهند و این موضوع نیز  قطعا پیگیری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران با بیان اینکه مهلت پرداخت تا پایان اردیبهشت ماه برای مشترکان تمدید شده است، تاکید کرد: برای افرادی که قدرت پرداخت دارند قبض صادر می‌شود اما آب هیچکدام از مشترکان تا تاریخ در نظر گرفته شده قطع نخواهد شد.

 اواخر اردیبهشت؛ سقف مهلت برای پرداخت بهای آب و برق

به تازگی نیز رضا اردکانیان - وزیر نیرو - اعلام کرد: شرایط کرونایی باعث شد که صنعت آب و برق در حد تحمل خود که وقفه‌ای هم در خدمت‌رسانی پیش نیاید، دریافت بهای آب و برق را با مهلت پرداخت مواجه کند، اما مردم می‌پذیرند که سقف این تحمل اواخر اردیبهشت است و انتظار داریم در حالی که همکاران من این روزها حتی در پرداخت کامل حقوق و مزایای خود و پرسنل‌ها مشکل جدی دارند، با گرم شدن و تجدید وضعیت دما و افزایش مصرف آب و برق بویژه در مناطق گرمسیری استمرار خدمت‌رسانی در صورتی که مصرف کنندگان وظیفه خود را در این ارتباط به نحو شایسته‌ای انجام ندهند با مشکلات جدی مواجه خواهند شد. منبع: ایسنا برچسب ها: صدور اخطاریه ، قطع آب ، غیرقانونی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: صدور اخطاریه قطع آب غیرقانونی اخطاریه قطع آب اردیبهشت ماه پرداخت قبوض مهلت پرداخت آب و برق آب صادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان