Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور آمریکا با لحنی تند به پرستاری که می‌گفت به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی، ماسک خود را چندین هفته است استفاده می‌کند، گفت، امکانات پزشکی آمریکا به قدری فوق‌العاده است که قصد دارند به کشورهای دیگر هم بفرستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در شرایطی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بحران کمبود تجهیزات پزشکی در این کشور را «اخبار جعلی» توصیف می‌کند، یکی از پرستارانی که به مناسبت روز ملی پرستاران در دفتر ریاست‌جمهوری آمریکا حاضر شده بودند، با تأکید بر معضل کمبود تجهیزات پزشکی خطاب به ترامپ گفت که برای چند هفته است که یک ماسک «ان۹۵» خود را مورد استفاده قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، «صوفیا توماس» رئیس انجمن پرستاران آمریکا که در «نئواورلئان» فعالیت دارد تصریح کرد که مناطقی در آمریکا وجود دارد که تجهیزات محافظت شخصی «ایده‌آل نیست».

وی خطاب به ترامپ در خصوص معضل کمبود تجهیزات پزشکی گفت: «من چندین هفته است که از یک ماسک ان۹۵ استفاده می‌کنم و الآن یک ماسک جدید با خود آورده‌ام که در صورت نیاز آن را مورد استفاده قرار دهم».

توماس در ادامه ذخایر تجهیزات محافظت شخصی و پزشکی را «محدود اما قابل مدیریت» توصیف کرد که ترامپ در این میان به سرعت در صحبت‌های وی مداخله کرد و گفت: برای تو محدود است نه برای بسیاری از افراد دیگر زیرا من خلاف این چیز (محدودیت ذخایر تجهیزات پزشکی) را شنیده‌ام. شنیده‌ام که در حال حاضر ذخایر گان‌های پزشکی بسیار فراوان است».

توماس مجبور شد در پاسخ به ترامپ ابراز موافقت کند و بگوید: «آقای رئیس‌جمهور موافقم».

ترامپ که به شدت در هفته‌های اخیر با رسانه‌ها به دلیل گزارش کمبودهای تجهیزات پزشکی وارد تنش شده است، با افتخار از فراوانی تجهیزات پزشکی در کشور آمریکا سخن گفت و تصریح کرد: «شنیده‌ام که تقریباً در تمامی مکان‌ها ذخایر (تجهیزات پزشکی) فوق‌العاده‌ای داشته‌ایم به طوریکه به نقطه ای رسیده‌ایم که قصد داریم برخی از این تجهیزات را به کشورهای دیگر بفرستیم».

علیرغم آنکه بسیاری از کارشناسان بهداشت و درمان، استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی را ضروری می‌دانند، ترامپ به این قوانین پایبند نیست به طوریکه روز سه‌شنبه هفته جاری حین بازدید از یک کارخانه ساخت ماسک در «آریزونا» بدون توجه به دستورالعمل‌‌های بهداشتی این مکان، از ماسک استفاده نکرد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: ترامپ کمبود تجهیزات کرونا پرستاران کووید 19 دفتر ریاست جمهوری کمبود تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال