Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور آمریکا با لحنی تند به پرستاری که می‌گفت به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی، ماسک خود را چندین هفته است استفاده می‌کند، گفت، امکانات پزشکی آمریکا به قدری فوق‌العاده است که قصد دارند به کشورهای دیگر هم بفرستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در شرایطی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بحران کمبود تجهیزات پزشکی در این کشور را «اخبار جعلی» توصیف می‌کند، یکی از پرستارانی که به مناسبت روز ملی پرستاران در دفتر ریاست‌جمهوری آمریکا حاضر شده بودند، با تأکید بر معضل کمبود تجهیزات پزشکی خطاب به ترامپ گفت که برای چند هفته است که یک ماسک «ان۹۵» خود را مورد استفاده قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، «صوفیا توماس» رئیس انجمن پرستاران آمریکا که در «نئواورلئان» فعالیت دارد تصریح کرد که مناطقی در آمریکا وجود دارد که تجهیزات محافظت شخصی «ایده‌آل نیست».

وی خطاب به ترامپ در خصوص معضل کمبود تجهیزات پزشکی گفت: «من چندین هفته است که از یک ماسک ان۹۵ استفاده می‌کنم و الآن یک ماسک جدید با خود آورده‌ام که در صورت نیاز آن را مورد استفاده قرار دهم».

توماس در ادامه ذخایر تجهیزات محافظت شخصی و پزشکی را «محدود اما قابل مدیریت» توصیف کرد که ترامپ در این میان به سرعت در صحبت‌های وی مداخله کرد و گفت: برای تو محدود است نه برای بسیاری از افراد دیگر زیرا من خلاف این چیز (محدودیت ذخایر تجهیزات پزشکی) را شنیده‌ام. شنیده‌ام که در حال حاضر ذخایر گان‌های پزشکی بسیار فراوان است».

توماس مجبور شد در پاسخ به ترامپ ابراز موافقت کند و بگوید: «آقای رئیس‌جمهور موافقم».

ترامپ که به شدت در هفته‌های اخیر با رسانه‌ها به دلیل گزارش کمبودهای تجهیزات پزشکی وارد تنش شده است، با افتخار از فراوانی تجهیزات پزشکی در کشور آمریکا سخن گفت و تصریح کرد: «شنیده‌ام که تقریباً در تمامی مکان‌ها ذخایر (تجهیزات پزشکی) فوق‌العاده‌ای داشته‌ایم به طوریکه به نقطه ای رسیده‌ایم که قصد داریم برخی از این تجهیزات را به کشورهای دیگر بفرستیم».

علیرغم آنکه بسیاری از کارشناسان بهداشت و درمان، استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی را ضروری می‌دانند، ترامپ به این قوانین پایبند نیست به طوریکه روز سه‌شنبه هفته جاری حین بازدید از یک کارخانه ساخت ماسک در «آریزونا» بدون توجه به دستورالعمل‌‌های بهداشتی این مکان، از ماسک استفاده نکرد.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: کمبود تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار کرد: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی