Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رادیو بین المللی چین، هوا چون یینگ سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست مطبوعاتی در واکنش به عملکرد سیاستمداران آمریکا در اتهام زنی به چین در مسأله ردیابی منشاء ویروس، گفت: اخیرا در آمریکا گزارشهایی در مورد ردیابی ویروس و همچنین گفته های زیادی وجود داشته که طبق آنها برخی افراد در ایالات متحده به خاطر منافع سیاسی داخلی خود چین را سرزنش کرده اند، اما اظهارات آنها غالباً متناقض است و به هیچ وجه نمی تواند مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوا چون یینگ تأکید کرد که منشاء ویروس یک مسأله پیچیده علمی است. نتیجه را باید دانشمندان و متخصصان از طریق تحقیقات علمی دقیق پیدا کنند نه این که سیاستمداران داوری کنند. ما قاطعانه مخالف سیاسی سازی منشاء ویروس هستیم و بار دیگر از همه می خواهیم به علم احترام بگذارند و از نظریه های توطئه دوری کنید.

در 30 آوریل، دفتر مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده بیانیه ای صادر کرد و گفت که محافل اطلاعاتی آمریکا با توافق نظر گسترده محافل علمی موافقند که کروناویروس مصنوعی نیست و ژنتیکش ویرایش نشده است. در 4 ماه مه، سی ان ان گزارش داد: دو مقام غربی گفتند که اطلاعات مشترک «اتحادیه پنج چشم» متشکل از سازمانهای اطلاعاتی آمریکا، انگلستان، استرالیا، کانادا و نیوزیلند نشان می دهد که «امکان زیادی وجود ندارد» که کروناویروس از حوادث آزمایشگاهی باشد. در همان روز، مجله نشنال جئوگرافی آمریکا مصاحبه ای با آنتونی فاوچی مدیر انستیتوی حساسیت و بیماریهای عفونی آمریکا انجام داد که او در آن گفت: شواهد علمی به طور فزاینده ای از ویروسهایی که به طور مصنوعی یا عمدی دستکاری نشده اند، حمایت می کند.

براساس گزارش رسانه های انگلیس، مرکز پژوهش آسیایی اندیشکده انگلیسی "هنری جکسون" یک ویدیو از آزمایشگاه ووهان در چین یافته و عنوان کرده است که امکان دارد به دلیل خطای انسانی منشا ویروس آزمایشگاه ووهان باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس مطبوعاتی خود در واکنش به این گزارش خاطرنشان کرد: این ویدئو کاملا مونتاژ شده و منبع واقعی آن تنها یک مستند علمی است و موضوعش با پرسنل پژوهشگاه مطالعه ویروس ووهان و فعالیت های تحقیقاتی علمی آن هیچ ارتباط ندارد.

وی گفت: برخورد اندیشکده هنری جکسون نشاندهنده موضع و تصور برخی نیروهای افراطی ضد چینی است. ما این ویدویو را بررسی کردیم. در حقیقت این ویدئو با پرسنل پژوهشگاه مطالعات ویروس ووهان و فعالیت های تحقیقاتی علمی آن هیچ ارتباط ندارد. وب سایت پژوهشگاه مطالعات ویروس ووهان نیز هیچ وقت اطلاعاتی در مورد این فیلم منتشر نکرده است. منبع این ویدئو از قسمت چهارم یک مستند علمی محبوب به نام "جوانان بیابان" است و افراد در این ویدیو از مرکز کنترل بیماری ووهان بودند. عکسی نیز در این ویدیو وجود دارد که براساس بررسی های انجام شده، متوجه شدیم این عکس در تابستان سال 2007 در استان هایی نان گرفته شده است. بنابراین، این فیلم با هدف ضد چینی و به شکلی دروغین تولید شده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: منشاء ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۰۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند