Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@00:29:42 GMT

جوش هایی که نشنه بیماری هستند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۰۸۶۸

جوش ها از مشکلات پوستی رایج در هر جنسیتی هستند اما نوعی جوش های خطرناک وجود دارند که باید آن ها را بشناسید و سریع تر درمان کنید. ناطقان: جوش صورت همیشه نشان از بلوغ و یا خوردن غذاهای چرب نیست گاهی همین دانه های قرمز رنگ هشداری جدی و نشانه ای از بیماری خطرناک است. آکنه ولگاریس نوعی جدی از آکنه می باشد که التهاب شدید نمونه ای از آن محسوب می شود و بعضی اوقات به نام های آکنه کیستیک ، آکنه ندولر یا ندولستیک نامیده می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع آکنه را باید جدی گرفت و خبر خوش آن است که درمان نیز دارد.

علائم آکنه شدید و جوش های خطرناک روی صورت

آنچه که آکنه شدید را با اشکال خفیف تر آن متفاوت می سازد میزان التهاب است علاوه براین چنانچه در بخش سلامت پوست و مو گفته ایم ، در آکنه شدید تعداد زیادی جوش های کورکی ، جوش چرکی و جوش سرسیاه وجود دارد همچنین ممکن است لکه هایی نیز در پوست بوجود آید . لکه های پوستی غالبا در لایه های عمیق تر پوست احساس شده و می تواند دردناک نیز باشند.

آکنه شدید می تواند در هر سن و جنسیتی اعم از زن و مرد رخ دهد و علاوه برصورت ، در پشت ، گردن ،قفسه سینه و شانه نیز ظاهر خواهند شد.

از دیگر علائم اکنه شدید می توان به تب نیز اشاره کرد که می تواند علامتی از عفونت و یا حساسیت باشد . در صورت گسترده شدن و کبود شدن جای جوش می بایست به التهاب رگ ها نیز شک کرد زیرا ممکن است که عملکرد های پلاکت های خون دچار اختلال شده باشند.

علائم عفونت شامل داغ شدن بدن ، درد و ترشح بدبو زرد و یا سبز رنگ است اما اگر علت ، حساسیت باشد معمولا طی دو هفته پس از شروع داروی جدید رخ می دهد.

چگونه می توان گفت آکنه شدید شده است ؟

در صورت وجود نشانه های زیر باید گفت که آکنه شدید است :

    وجود لکه های گسترده ای که بخش قابل توجهی از صورت و بدن را پوشانده اند.
    پوست ملتهب و قرمز شده است.
    لکه های پوستی عمیق ، دردناک و ملتهب شده اند.
    جای جوش ( اسکار ) ماندگار شده است.
    درمان های بدون نسخه تاثیری در درمان پوست نداشته اند.

لازم است اگر به مدت 12 هفته از داروهای بدون نسخه برای درمان استفاده کرده اید و نتیجه گرفته اید ،این بار بدون در نظر گرفتن شدت آکنه به متخصص پوست مراجعه کنید.

درمان آکنه های شدید:

آکنه های شدید به راحتی باعث ماندگاری جای خود می شوند ، بنابراین مهم است که درمان آن ها سریعا آغاز شود . آکنه های شدید ابتدا باید بطور تهاجمی و با داروهای متعددی کنترل و سپس درمان شوند.

گزینه های درمانی زیادی وجود دارد که می توانید توسط آنها ، آکنه ها را تا حدی درمان کنید اما لازم است برای پیشگیری از تشدید آن ها دستورالعمل هایی که برای تغذیه و رژیم خود دارید را به دقت دنبال نمایید.

آکنه های شدید می توانند علاوه بر پوست ، به روان نیز آسیب برسانند . این نوع آکنه ها باعث می شود تا در جمع منزوی شوید زیرا قطعا اعتماد به نفس را ازبین خواهد برد.

درمان آکنه می تواند تا حدی به بهبود این مشکلات نیز کمک کند اما در صورتی که احساس می کنید آکنه ها زندگی شما را تحت الشعاع قرار داده اند از یک پزشک عمومی نیز کمک بگیرید.

آکنه شدید واقعا مشکلی بزرگ می باشد اما می توان توسط یک متخصص پوست آن را مدیریت و درمان کرد ، پس ناامید نباشید!

سایر نکات:

    اگر آکنه ها به تاول تبدیل شده اند پس ممکن است پوست شما با یک گیاه سمی و یا ماده ای آلوده تماس داشته است ، در این شرایط باید به پزشک مراجعه کنید.
    اگر لکه های پوستی بنفش رنگ شده اند ممکن است از علائم عفونت بوده و باید به پزشک مراجعه کنید.
    اگر بصورت خودسرانه برای درمان از پماد هایی استفاده کرد اید اما باعث شده اند محل آکنه شدید تر شود ابتدا پماد را کنار گذاشته و سپس به پزشک مراجعه داشته باشید.
برچسب ها: جوش ، پوست ، ناطقان ، بیماری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جوش پوست ناطقان بیماری آکنه شدید شده اند آکنه ها جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟

 به گزارش تابناک به نقل از وری‌ول هلت،‌ اگر مدت‌زمان آلرژی از موعد انتظارتان بیشتر شد یا اینکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.
هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند