Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:31:05 GMT

زیرساخت های گردشگری سد شاه قاسم یاسوج توسعه می یابد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۱۸۳۲

زیرساخت های گردشگری سد شاه قاسم یاسوج توسعه می یابد

مجید صفایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تفاهم نامه ای میان این اداره کل با شرکت آب منطقه ای استان منعقد شده که با موافقت شرکت آب منطقه ای استان در کنار سد های کهگیلویه و بویراحمد، زیرساخت های گردشگری ایجاد می شود.

وی افزود: همچنین طرح توسعه زیر ساخت های گردشگری سد شاه قاسم یاسوج در پروژه های پیشنهادی این اداره کل به سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان طرح جهش تولید مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: به منظور خدمات دهی بهتر به گردشگران و مسافران، تفرجگاه سد شاه قاسم یاسوج به بخش خصوصی واگذار شده است.

صفایی تاکید کرد: این استان با داشتن ۲ سد شاه قاسم و کوثر و در آینده نزدیک سد چم شیر، چند رودخانه و صدها چشمه سار و آبشار پرآب ،مکانی بسیار مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری آبی است.

وی ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمدمعروف به سرزمین رودخانه های خروشان با وجود تولید ۱۰ درصد از روان آب های کشور ،۵۷ رودخانه به طول یکهزار و ۴۰۰ کیلومتر و۱۱ هزار کیلومتر آب راه است که در صورت استقبال سرمایه گذاران اشتغال جوانان و کارآفرینی را به دنبال خواهد داشت.

تفرجگاه سد شاه قاسم با دارا بودن طبیعتی بکر یکی از چشم نواز ترین مکان های گردشگری استان در فصل های بهار و تابستان است.

سد شاه قاسم یکی از سدهای استان کهگیلویه و بویراحمد است و در پنج کیلومتری شهر یاسوج قرار دارد، این سد از نوع خاکی و سرریز آن از نوع نیلوفری است.

جنس این سد، خاکی با ارتفاع ۴۷ متر از پی و طول تاج آن ۲۲۰ متر است که ساخت آن در سال ۱۳۷۵ به پایان رسیده بود.

حجم مخزن این سد  ۹ میلیون متر مکعب است و روستاهای علی آباد، چنارستان، بخشی از سرابتاوه، موردراز و چند روستای دیگر در پایین دست این سد قرار دارد.

شاه قاسم نام یکی از امام زادگان حومه شهر یاسوج نیز است.

برچسب‌ها کهگیلویه وبویراحمد میراث فرهنگی یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه وبویراحمد میراث فرهنگی یاسوج کهگیلویه وبویراحمد میراث فرهنگی یاسوج سد شاه قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به استان خبر داد و گفت: مرکز رادیوتراپی یاسوج تا یک‌سال دیگر راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان سیرت، امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دستگاه رادیوتراپی برای اولین بار وارد استان شده‌است، اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان یکی از به‌روزترین، با کیفیت‌ترین و مجهزترین دستگاه‌های موجود در کشور است که اعتبار آن از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده‌است.

وی به نیاز مبرم مردم و ارائه خدمات مهم دستگاه رادیوتراپی، اشاره کرد و افزود: این دستگاه می‌تواند تعداد افراد مبتلا به سرطان‌هایی که با عمل جراحی بهبود پیدا نمی‌کنند را درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یاسوج گفت: یکی از مزیت‌های دیگر مرکز رادیوتراپی آن است که با توجه به تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینه‌های گزافی در پی مراجعه به استان‌های هم‌جوار، بیمار متحمل می‌شد که با عنایت دولت و مقام عالی وزارت و نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این دستگاه برای ارائه خدمات به مردم شریف استان وارد شده‌است.

جاودان‌سیرت با اشاره به اینکه کلنگ ساختمان این مرکز شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به زمین‌زده شده است، افزود: با توجه به اینکه سازه رادیوتراپی یک سازه منحصربه‌فرد است که باید ۱۰ متر در زیرزمین ساخته شود و قطر دیوارهای سازه باید سه متر باشد، از این رو پروسه‌ای زمان بر است و امیدواریم کمتر از یک‌سال دیگر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 748834

دیگر خبرها

  • تصاویر سد شاه قاسم یاسوج
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • ۳۰۰۰خوابگاه متاهلی در کشور در حال ساخت است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد