Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@21:02:35 GMT

محموله رایگان سوخت به جایگاه داران می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۲۳۸۵

محموله رایگان سوخت به جایگاه داران می‌رسد؟

خبرگزاری میزان- ارائه محموله رایگان سوخت به جایگاه داران در حالی از سوی یکی از نمایندگان مجلس پیشنهاد شده که فعالان این حوزه در معرض ورشکستگی قرار گرفته اند. تاریخ انتشار: 00:45 - 19 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۹۳۱ خبرگزاری میزان - کاهش فروش سوخت در کشور به دلیل کاهش تردد‌های بین جاده ای ناشی از شیوع کرونا، از یک سو باعث کاهش آلودگی زیست محیطی و هوا شده، اما از طرف دیگر فعالان صنف سوخت رسانی را با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با شروع سهمیه بندی بنزین در آبان سال گذشته مصرف بنزین روزانه بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون لیتر کاهش یافت و با شروع کرونا مصرف سوخت به یک سوم رسید، این کاهش مصرف جایگاه داران را با کاهش دستمزد مواجه کرد.   ادامه روند کاهش مصرف بسیاری از جایگاه داران را برای تامین هزینه روزانه با مشکل مواجه کرده است.

در همین خصوص علی بختیار عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به شرایط سخت جایگاه داران اظهار کرد: کاهش تردد‌های بین شهری درآمد‌های جایگاه داران را کاهش داده و به دنبال آن فعالان این حوزه با زیان مواجه هستند.

عضو کمیسون انرژی مجلس تصریح کرد: برای جبران زیان جایگاه داران، شرکت پالایش و پخش می‌تواند با ارائه محموله رایگان سوخت به فعالان این حوزه بخشی از کسری درآمد را جبران کند.

وی ادامه داد: حمایت از جایگاه داران باید در دستور کار دولت باشد و نیاز است کارمزد جایگاه دارن در شرایط فعلی افزایش یابد. ارائه محموله سوخت به جایگاه داران کافی نیست ناصر رییسی فرد در گفت‌وگو با میزان با اشاره به مصرف بنزین در کشور اظهار کرد: از ابتدای کرونا میزان مصرف بنزین حدود ۷۰ درصد کاهش داشت و پس از برداشتن محدودیت تردد میزان مصرف بنزین ۶۰ درصد کاهش داشته است و این کاهش فروش باعث کاهش تعرفه‌های دریافتی جایگاه داران شده در حالی هزینه جایگاه داران با روند تورمی جامعه افزایش داشته است. بیشتر بخوانید: جلوگیری از خام فروشی از وعده تا اجرا/وعده حذف نفت از بودجه محقق می شود؟

رییس انجمن شرکت‌های زنجیر‌ه ای توزیع فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: در شرایط عادی برخی از جایگاه داران که فروش کمی دارند، با مشکلات فراوانی برای تامین هزینه روزانه خود مواجه بودند و کاهش سراسری فروش بنزین، این واحد‌ها را در معرض ورشکستگی قرار داده است.

وی افزود: حتی جایگاه سوخت پر فروش نیز در شرایط فعلی تنها هزینه‌های روزانه خود را تامین می‌کنند و شرایط جایگاه‌های سوخت در کلان شهر‌ها نیز تعریفی ندارد.

رییسی فرد بیان کرد: ارائه محموله رایگان به جایگاه داران سوخت در شرایط فعلی امری مثبت است، اما برای حل مشکلات فعالان این حوزه کافی نیست و باید فکر اساسی برای فعالان این حوزه داشت.

رییس انجمن شرکت‌های زنجیر‌ه ای توزیع فرآورده‌های نفتی عنوان کرد: باید ارتباط تجاری جایگاه دارن با شرکت فرآورده‌های نفتی تغییر کند، بسیاری از سرمایه گذاران پس از وارد شدن در این حوزه ابراز نارضایتی فراوانی نسبت به بازگشت سرمایه داشتند و حتی برخی از جایگاه داران ضمن تعطیلی جایگاه سوخت، فعالیت خود را تغییر دادند.

وی افزود: شرکت ملی پخش باید ضمن اجازه نرخ گذاری صحیح به بخش خصوصی را دهد و از سوی دیگر تفاوتی در کارمزد جایگاه‌داران که خدمات مطلوب و متفاوتی ارائه می‌دهند، لحاظ شود.

رییس انجمن شرکت‌های زنجیر‌ه ای توزیع فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: معافیت‌های مالیاتی، ارائه محموله رایگان و پرداخت وام به نسبت فروش جایگاه در سال گذشته اقداماتی زودگذر است و باید برای حل مشکلات جایگاه داران فکر اساسی کرد به گونه که با واگذاری تمام تصمیمات و نحوه قیمت گذاری در سوخت رسانی به بخش خصوصی، زمینه رقابتی شدن بازار و افزایش بازدهی این بخش را فراهم کرد.

رییسی فرد عنوان کرد: ادامه وضع موجود می‌تواند باعث توقف سوخت رسانی و ورشکستگی صاحبان جایگاه‌های سوخت شود این توقف فعالیت به مرور از جایگاه‌های سوخت کم فروش آغاز می‌شود و به پس از زمان کوتاهی به جایگاه داران کلان شهر‌ها خواهد رسید.

  انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت فرآورده های نفتی فعالان این حوزه جایگاه داران جایگاه داران مصرف بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۲۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم

تسنیم نوشت: ماجرای واردات محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف ‌در قالب ۳ محموله به کشور حواشی زیادی را ایجاد کرده است. براساس اخبار منتشر شده؛ بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی توزیع شده است

بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها بودند.

این محموله از مرداد ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ در گمرک شهید رجایی نگهداری می‌شد و طی ۴ مرحله نمونه‌برداری و آزمایش آن در آزمایشگاه‌های مختلف «غیر قابل ترخیص» و «غیر قابل مصرف انسانی» شناخته شد.

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این خصوص اعلام کرد: یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف به ارزش ۷۰ میلیون یورو ‌در قالب ۳ محموله وارد بندر شهید رجایی وارد شده است.

دو مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضیع اموال عمومی تشکیل شده ‌و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • کشف دو محموله سوخت قاچاق در خوزستان
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!