Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص مصوبه مجلس در لایحه درآمدهای پایدار گفت: این قانون باعث می‌شود شهر فروش متوقف و و درآمد شهرداری‌ها که از این طریق تامین می‌شد از طریق منابع درست تامین شود.

«پروانه مافی»، نماینده مردم تهران در مجلس دهم، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص مصوبه مجلس درباره لایحه درآمدهای پایدار گفت: این یک خوشحالی از طرف مجلس برای مردم است، مصوب کردن تنها ماده از لایحه درآمدهای پایدار اتفاق مهمی بود که مجلس آن را بررسی و مصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لایحه درآمدهای پایدار به صورت طرح در سال دوم مجلس دهم مطرح شد، نمایندگانی از کمیسیون‌های برنامه و بودجه، عمران، شوراها و اقتصاد اعضای تشکیل دهنده کمیسیون مشترک بودند. حدود یک‌سال روی طرح درآمد‌ها کار کردیم. توفیق داشتم با رای نمایندگان به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شوم. این ریاست در طول ده دوره مجلس اولین بار بود که اتفاق می افتاد در هیچ دوره‌ای یک زن، رئیس کمیسیون نبوده است.

مافی گفت: این طرح در یک سال آماده شد و بعد از رسیدن لایحه دولت، مجدداً نکات مشترک و مهم طرح و لایحه را بررسی کردیم و کلیات آن، رای بالایی در صحن آورد. پس از آن به شورای نگهبان فرستاده شد که نیاز به اصلاحاتی داشت. در نهایت این طرح در جلسه روز چهاردهم اردیبهشت ماه به طور کامل مصوب شد و برای تامین نظر شورا، مجلس رای داد. این مصوبه به صورت قانون به شهرداری ها ابلاغ می‌شود. 

نماینده مردم تهران در پایان گفت: این قانون باعث می‌شود شهر فروشی متوقف شود و درآمد شهرداری‌ها که از این طریق تامین می‌شد، تغییر و از طریق منابع درست تامین شود. استخدام در شهرداری‌ها و شرایط استخدامی کارکنان در متن قانون به خوبی دیده شده، همچنین سایر درآمدهای پایدار می‌تواند به شهرداری‌ها کمک کند تا از شرایط سخت آنها را خارج کند و درآمدزا شوند. ان‌شاءالله برای مجموعه شهرداری‌های کشور و مردم این لایحه منشاء خیر باشد. کاملا وابستگی شهرداری به درآمدها و شهر فروشی قطع می‌شود و دیگر نمی‌توانند، شهر فروشی کنند. در متن قانون برای شهرداری تخلف و مجازات سنگین دیده شده که در حد مجازاتی است که قوه به آن رسیدگی می‌کند. با توجه به مجازات سخت و منابعی که در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌گیرد به سمت تخلف شهر فروشی نخواهند رفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لایحه درآمدهای پایدار شهرداری ها شهر فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۳۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • پلمب واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس