Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به روند مدیریت همه‌گیری ویروس کرونا در کشور گفت: مردم نباید با «پرسه‌زنی» و «مظنه‌گیری» در بازارها خود و دیگران را در معرض بیماری کرونا قرار دهند. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۷ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، ایرج حریرچی شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی صاحبان برخی اصناف انتقاد کرد و اظهار داشت: عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی صاحبان برخی مشاغل و کم‌توجهی عده‌ای از مردم به فاصله‌گذاری اجتماعی بسیار خطرناک است و سلامت همه جامعه را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عادی شدن رفتار مردم در مواجهه با ویروس ناشناخته کرونا هشدار داد: عادی‌سازی و عادی نمایی درباره ویروس جدید و ناشناخته کرونا عواقب غیرقابل جبرانی را به بار خواهد آورد.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم خواست تا با همدلی همچنان در مدیریت بیماری کرونا با دولت همکاری و هماهنگی داشته باشد.

حریرچی با تأکید بر اینکه ممکن است دوران مدیریت بیماری کرونا در کشور طولانی باشد تصریح کرد: باید بازگشایی‌ها با رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شود و مردم نیز باید از هر گونه حضور در اجتماع‌های غیرضروری بپرهیزند.

اهواز| مردم و مسئولان میدان را برای کرونا خالی کردندمعاون کل وزیر بهداشت در شاهرود: احتمال اوج‌گیری دوباره کرونا در پاییز امسال وجود داردشاهرود در مرحله نزولی و ثبات ابتلا به بیماری کرونا قرار داردوی با تأکید بر اینکه مردم باید از حضور در جمع‌هایی که الزام قابل‌قبول اقتصادی و اجتماعی ندارد خودداری کنند؛ از پدیده پرسه زنی و مظنه گیری برخی مردم در بازار انتقاد کرد و افزود: امروز با پدیده‌ای به نام پرسه زنی و مظنه‌گیری تعدادی افراد در بازار روبه رو هستیم.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برخی مردم بدون قصد خرید در بازارها حاضر می‌شوند خاطرنشان کرد: این افراد هم خودشان و هم دیگران را در معرض خطر جدی ابتلا به بیماری کرونا قرار می‌دهند.

حریرچی تأکید کرد: اکنون باید همه دست‌به‌دست هم دهیم تا از شرایط خطرناک فعلی عبور کرده و با موج یا موج‌های جدید ابتلا به بیماری کرونا در کشور روبه رو نشویم.

انتهای پیام/363/ح

R41366/P/S6,64/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا درمان و آموزش پزشکی بیماری کرونا پرسه زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد