Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی با آغاز تسهیل محدودیتهای قرنطینه مقابله با شیوع ویروس کرونا از سوی کشورهای بیشتر که خوش بینی به بهبود تقاضا برای را تقویت کرد، افزایش یافت.

 

 بهای معاملات آتی نفت برنت با ۴۷ سنت سنت معادل ۱.۵ درصد افزایش، به ۲۹ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاملات نفت برنت روز پنجشنبه با حدود یک درصد کاهش قیمت بسته شده بود.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۸ سنت معادل ۱.۵ درصد افزایش یافت و به ۲۴ دلار و سه سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز پنجشنبه با حدود دو درصد کاهش بسته شده بود.

هر دو شاخص قیمت به سوی دومین رشد هفتگی متوالی پیش می‌روند اما چشم انداز استمرار اشباع عرضه و محدودیت مخازن نگهداری نفت در خشکی و دریا، رشد قیمتها را محدود نگه داشته است.

به گفته استفن اینس، استراتژیست ارشد شرکت اکسی کورپ، حتی با وجود نشانه‌های اولیه از آغاز تثبیت تقاضا، رشد ذخایر نفت احتمالا برای مدتی ادامه خواهد داشت و محدودیت ظرفیت مخازن نفت نگران تداوم پیدا می‌کند.

معامله‌گران با اشاره به آمار شرکت جن‌اسکیپ اعلام کردند که ذخایر نفت در کاشینگ اوکلاهاما که هاب تحویل معاملات نفت آمریکا است، در هفته منتهی به پنجم مه حدود ۴۰۷ هزار بشکه در روز افزایش پیدا کرده است. اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه در گزارش هفتگی خود اعلام کرد که ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته برای پانزدهمین هفته متوالی افزایش داشته و به میزان ۴.۶ میلیون بشکه رشد کرده است اما این رقم کمتر از ۷.۸ میلیون بشکه رشد ذخایر نفت بود که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده بودند. ذخایر بنزین آمریکا در پی کاهش محدودیتهای قرنطینه برخی ایالتهای این کشور و افزایش تردد خودروها، کاهش داشت.

بر اساس گزارش رویترز، در این بین، استرالیا جدیدترین کشوری است که کاهش محدودیتهای قرنطینه و رفت و آمد را با کاهش روند ابتلا به ویروس کرونا آغاز کرده است و دولت این کشور در چهار هفته آینده تسهیل محدودیتها را به تدریج افزایش می دهد. فرانسه، بخشهایی از آمریکا و سایر کشورها هم سرگرم برنامه ریزی برای تسهیل محدودیتهایی هستند که برای مقابله با گسترش بیماری کووید ۱۹ اعمال شده اند.

 

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ذخایر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد