Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تعطیلی‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، گرسنگی میان کودکان آمریکایی به دلیل عدم دسترسی به وعده‌های غذایی مدارس افزایش یافته است. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، جیمز هانت (فرماندار پیشین کارولینای شمالی) و سوزان مارتینز (فرماندار پیشین نیومکزیکو) در مطلبی که نیوزویک اخیرا آن را منتشر کرده به افزایش گرسنگی میان کودکان آمریکایی به دلیل عدم دسترسی به وعده‌های غذایی مدارس به دنبال محدودیت های کرونایی پرداخته و نوشته اند:

ما به عنوان فرمانداران پیشین، مستقیما شاهد بوده‌ایم که عدم دسترسی به غذا چه تاثیر ویرانگری می‌تواند بر روی کودکان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما از طریق آموزگاران آگاهی یافته‌ایم که کودکان مدرسه‌ای تعطیلات آخر هفته را لذتبخش نمی‌دانند چرا که آنها در این روزها نمی‌توانند به وعده‌های غذایی ارائه شده در مدارس دسترسی داشته باشند. اکنون با تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کروناویروس که تا زمان نامعلوم ادامه دارد، مسئله پیچیده‌تر شده است.

در هنگامه همه‌گیری کروناویروس در آمریکا، گرسنگی کودکان پنج برابر و گرسنگی بزرگسالان دو و نیم برابر در مقایسه با زمان پیش از بحران افزایش داشته است. ما به عنوان فرمانداران پیشین به خوبی از چالش های ایالت‌های مختلف برای تامین نیازهای اساسی خانواده‌ها در چنین شرایط دشواری آگاهی داریم اما نباید اجازه داد که کودگان گرسنگی بکشند.

 تعطیلی مدارس فقط در زمینه آموزش خارج از مدرسه چالش ایجاد نکرده است، بلکه برای میلیون‌ها کودکی که به وعده‌های غذایی مدرسه‌ها متکی هستند و اکنون غذای کافی برای خوردن ندارند نیز چالش‌هایی در پی داشته است. در 2018 میلادی، تحت "برنامه ملی نهار مدرسه"، نزدیک به یکصد هزار مدرسه و موسسه آموزشی، حدود 5 میلیارد وعده غذایی توزیع کرده‌اند.

 با بسته شدن مدارس در گستره کشور، حوزه‌های آموزشی برای تامین غذای کودکان و خانواده‌ها به‌سختی تلاش کرده‌اند اما متاسفانه به دلیل چالش‌های توزیع، تنها تعداد اندکی از کودکان نیازمندِ غذا در آمریکا به آن دسترسی پیدا کرده‌اند.

 یافته‌های یک نظرسنجی تازه از بیش از یک هزار آمریکایی توسط "موسسه آمریکای بدون گرسنه" نشان می‌دهد که بحران کروناویروس باعث شدیدتر شدن مشکل دسترسی به غذا شده است چرا که 37 درصد از والدین سراسر کشور به دلیل نداشتن پول کافی برای خرید ماهانه‌ی مواد غذایی، اندازه وعده‌ها را کاهش داده یا بعضی از وعده‌های غذایی را حذف کرده اند.

کنگره برای مقابله با این بحران، برنامه غذایی پاندمیک ای‌بی‌تی (Pandemic-EBT) را ارائه کرده که به تمام ایالت‌ها اجازه می‌دهد به خانواده‌های واجد شرایط، پولی معادل ارزش وعده‌های غذایی کودکانش در مدارس را پرداخت کنند که ماهانه 114 دلار برای هر کودک است. اما یک ماه پس از اجرایی شدن این برنامه، فقط 20 ایالت برای مشارکت در آن درخواست داده‌‌اند. گرچه اجرای این برنامه دشوار و نیازمند هماهنگی‌های بسیار است، اما ایالت‌ها باید هرچه سریع‌تر برای این برنامه درخواست بدهند و وزارت کشاورزی آمریکا نیز باید هر چه سریع‌تر این درخواست‌ها را تایید کند. هزینه تاخیر، گرسنگی است.
گسترش سریع برنامه‌های مربوط به شبکه ایمنی رفاه اجتماعی دولت برای ریشه‌کن کردن بحران گرسنگی در آمریکا ضروری است و همچنین می‌تواند پیامدهای اقتصادی قرنطینه را با تزریق مستقیم پول به اقتصاد کاهش دهد. تعداد چشمگیری از خانوارهای آمریکایی به فقر و تنگدستی ناشی از همه‌گیری مبتلا شده‌اند، گشایش غذایی نمی‌تواند تمام مشکلات آنها را حل کند اما شاید بتواند بزرگترین نگرانی پدر و مادرها یعنی غذا دادن به کودکانشان را کاهش دهد. ما باید برای فراهم کردن این حق اولیه‌ی تمام کودکان متحد شویم.

انتهای پیام/

R36447/P/S8,1128/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار آمریکا ویروس کرونا اخبار آمریکا وعده های غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند

به نقل از دیلی میل، نتایج این نظرسنجی پنجشنبه منتشر شد و نشان می‌دهد ۴۹ درصد از رای‌دهندگان وقوع جنگ داخلی در آمریکا را غیرمحتمل دانسته و ۱۰ درصد نیز اعلام کردند که در این باره مطمئن نیستند.

به نوشته دیلی میل، ۴۱ درصد از رای‌دهندگانی که وقوع جنگ داخلی در پنج سال آینده را محتمل می‌دانند معادل ۱۰۶ میلیون نفر از جمعیت آمریکاست.

این نظرسنجی ماه گذشته میلادی با پرسش از هزار و ۱۰۵ رای‌دهنده آمریکایی انجام شد و نشان داد که زنان، جوانان و آمریکایی‌هایی غیرسفیدپوست بیش از سایرین نگران وقوع جنگ داخلی هستند.

موسسه راسموسن اعلام کرد که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چشم‌انداز وقوع جنگ داخلی در این کشور نزدیک‌تر شده است، زیرا رقابت میان جو بایدن و دونالد ترامپ در انتخابات باعث ایجاد شکاف میان رای‌دهندگان شده است.

در چنین شرایطی، آمریکایی‌ها نگران تکرار جنگ داخلی هستند که از سال ۱۸۶۱ تا ۱۸۶۵ در آمریکا رخ داد.

راسموسن گفت که بحث درباره بروز جنگ داخلی در آمریکا پس از اکران فیلم سینمایی جدید «جنگ داخلی» بیشتر شده است. این فیلم اکشن سیاسی یکی از فیلم‌های پرفروش حال حاضر آمریکاست.

گروه‌های جدایی‌طلب در آمریکا معتقدند که این فیلم گزارش تامل‌برانگیزی درباره بروز خشونت و هرج و مرج در ایالات متحده در آینده نزدیک است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • چینی ها در مدارس به کودکان مهارت ورزی آموزش می دهند (فیلم)
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند