Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@16:05:53 GMT

کد اخلاق پژوهشی چیست و چگونه می‌توان آن را دریافت کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۵۵۵۱

کد اخلاق پژوهشی چیست و چگونه می‌توان آن را دریافت کرد؟

کد اخلاق یک راهنما و اصول طراحی‌شده برای رفتارهای درست اخلاقی، وجدانی و همچنین درستکاری در محیط دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کد اخلاق، کدی است که تحت موضوعات مختلف طبقه‌بندی شده و شامل مقررات، استانداردها و یا اصولی است که دستورالعمل‌های لازم را برای رفتارهای درست اخلاقی، وجدانی و همچنین درستکاری در محیط دانشگاه فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد اخلاق یک راهنما و اصول طراحی‌شده جهت انجام امور به‌صورت صادقانه و صحیح، برای کمک به افراد حرفه‌ای است. 

طرح نامه به گروه تخصصی یا شورای پژوهشی دانشکده ارائه می‌شود و پس از تأیید علمی و ضرورت انجام آن (با مسئولیت استاد راهنما یا مجری طرح تحقیقاتی) باید مدارک لازم به شرح ذیل ارائه و تکمیل شود.

این مدارک همراه با نامه ریاست دانشکده به دبیرخانه کمیته اخلاق مستقر در دانشکده علوم پزشکی واحد ارسال می‌شود. کمیته اخلاق در بازه زمانی مشخص با استفاده از کارشناسان و کارگروه غربالگری به بررسی ابعاد مختلف اخلاقی طرح نامه پرداخته و نتیجه را به ریاست دانشکده متقاضی منعکس می‌کند.

مدارک مورد نیاز:

مدارک همراه با پروپوزال طرح پژوهشی و یا پروپوزال پایان‌نامه / رساله بسته به نوع رشته جهت بررسی در کمیته‌ی اخلاق باید شامل موارد زیر باشد:

پروپوزال کامل شامل در نظر گرفتن ملاحظات اخلاقی فرم رضایت نامه آگاهانه فرم پرسش‌نامه یا فرم جمع‌آوری اطلاعات آزمودنی‌ها ( CRP ) فرم مشخصات مجری و اساتید راهنما توضیح کامل روش انجام پژوهش ارائه‌ی دستورالعمل (پروتکل) پژوهشی  فرم امضا شده تعارض منافع همکاران و مجری طرح مدارک تأیید صلاحیت پژوهشگر (رزومه) توافق‌نامه‌ی ارسال نمونه‌ طرح به خارج از کشور سایر مدارک (پمفلت، بروشورهای اطلاعاتی، آگهی‌های تبلیغاتی، پوسترها، فراخوان و... برای ترغیب افراد به شرکت در مطالعه) رعایت و عمل به دستورالعمل‌های مربوطه 

 تذکر لازم

حسب نظر کمیته اخلاق (بنا به صلاحدید رئیس، دبیر و سایر اعضای کمیته) مدارک درخواستی جهت بررسی پروپوزال‌ها ارسال شود. 

متقاضیان تنها با تکمیل اطلاعات مندرج در دستورالعمل، بسته به حوزه تخصصی خود مدارک مورد نیاز را از طریق دانشکده ذی‌ربط ارسال نمایند و از هرگونه مراجعه حضوری خودداری کنند. دریافت مدارک با مراجعه حضوری و خارج از چارچوب فوق الذکر ممکن نیست.

انتهای پیام/4133

منبع: آنا

کلیدواژه: کد اخلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است، انتظار داریم اعضای کمیته کارگری و دیگر نهادهای حمایتی با تمام توان پیگیر حق و حقوق کارگران باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با حضور در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان با اعضای کمیته کارگری و شورای کار دیدار و گفت‌وگو کردند.

وی در این دیدار با اشاره به مقام کارگران اظهار کرد: اگر پیامبر اسلام با آن عظمت بوسه بر دستان کارگران می‌زدند، جا دارد که فرماندار نیز پابوس کارگران شهرستان باشد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب افزود: کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است، انتظار داریم اعضای کمیته کارگری و دیگر نهادهای حمایتی با تمام توان پیگیر حق و حقوق کارگران باشند.

وی با بیان اینکه بهترین کارها، سخت‌ترین کارها بوده و کارگری یکی از مشاغل سخت دنیا است، گفت: پیگیری مطالبات و حقوق قانونی کارگران حداقل کاری است که مسئولان در قبال این قشر زحمت‌کش وظیفه دارند که انجام دهند.

محمد پیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میاندوآب نیز در این دیدار اظهار کرد: کارگر نقطه آغاز تولید و صنعت است، اگر در جامعه‌ای صدای چرخ دنده‌های تولید شنیده نشود، پیشرفتی نیز حاصل نخواهد شد.

وی تصریح کرد: با بیان اهمیت تولید و جایگاه کار و کارگر در مدارس، می‌توان دانش‌آموزان را به سمت کار و تولید سوق داد.

کد خبر 748767

دیگر خبرها

  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وکیل: مقابل بی‌نظمی و اخلال در فوتبال می‌ایستیم
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آیا دریافت وام ازدواج دوم واقعیت دارد؟ / آیا دو بار می‌توان وام ازدواج گرفت؟