Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:20:30 GMT

حقیقت پور: مجلس آینده به فکر افزایش هماهنگی میان قوا باشد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۶۲۳۶

حقیقت پور: مجلس آینده به فکر افزایش هماهنگی میان قوا باشد

یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس یازدهم باید بکوشد هم افزایی و هماهنگی را میان سران قوا افزایش دهد و این موضوع را در همه زمینه‌های کشور از قبیل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی پیگیری کند.

منصور حقیقت پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اولویت‌های مجلس یازدهم اظهار کرد: مسائل اقتصادی کشور باید اولویت مجلس آینده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمااین که رهبری نیز چند سالی است شعارهای اقتصادی را بیشتر مورد توجه قرار می‌دهند و به این موضوع می‌پردازند.

وی افزود: ما باید به نتیجه درستی برسیم که هم در مجلس و هم در دولت و سایر نهادها وضعیتی پیش آید تا بتوانیم راهکارهایی را برای خروج از وضعیت اقتصادی نامناسب کنونی پیدا کنیم که هم مردم اوضاع اقتصادی بهتری داشته باشند وهم دولت بتواند بیش از گذشته مردم را در انجام امورشان کمک کند و برای آنها زندگی و رفاه بیشتری را فراهم آورد.

حقیقت پور با بیان این که یکی دیگر از موضوعات در کار مجلس آینده فراهم کردن شرایطی را برای افزایش  هم افزایی میان نهادهای مختلف کشور و قوای سه گانه است اظهار کرد: باید به سوی مسیری حرکت کنیم که در آن بیش از این که مسائل و مشکلات کشور در برابر افکار عمومی مطرح شود در جلسات خصوصی خود سران قوا مورد توجه قرار گیرد و آنها به یک فهم  و جمع بندی و نقطه نظر مشترک درباره مسائل کشور برسند.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما در موضوعات سیاسی و بین المللی و هم اجتماعی نیازمند  هم افزایی  و هماهنگی هستیم. سران سه قوا نیز باید تلاش کنند که کارشان در این جلسات ثمربخش باشد، نه این که صرفا دور هم جمع شوند چای بخورند و احوالپرسی کنند.

وی همچنین با بیان این که باید در ساختار آیین‌نامه داخلی مجلس مشخص شود حضور ریاست قوه مقننه در جلسات سران قوا به منزله داشتن نمایندگی  مجلس از سوی وی در این جلسات است، اظهار کرد: ما باید این مشکل را هم حل کنیم که اگر رئیس مجلس در جلسات سران قوا حضور یابد و آن جا مسائلی را مطرح می‌کند اولا این مسائل به خود مجلس هم منتقل شوند و در ادامه معیین شده باشد که اگر رئیس مجلس در این جلسات حضور پیدا می‌کند رای و نظرش به نمایندگی همه است یا صرفا از جایگاه حقوقی خود صحبت می‌کند و نمایندگان می‌توانند با پیشنهادات وی  در مجلس مخالفت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اولویت های مجلس یازدهم مجلس دهم سران قوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو 2024) تفاهم‌نامه‌های همکاری فی‌مابین استانداری آذربایجان شرقی، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه و ستاد اقتصادی ایران در کشور سوریه امضا شد.

در این مراسم که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، یونس ژائله، رئیس اتاق تبریز و مقامات اقتصادی از کشور سوریه، برگزار شد، اتاق بازرگانی تبریز ‌تلاش تازه‌ای را برای گسترش همکاری‌های خود با کشور سوریه و مشارکت در ظرفیت‌های جدید‌ و استفاده نشده در این کشور را آغاز کرد.

استان آذربایجان شرقی و در راس آن اتاق بازرگانی تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صادرات محصولات ایرانی در راستای شعار سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در تلاش است تا با امضای این تفاهم‌نامه‌ها ارتباط اقتصادی گسترده‌تری را با کشور سوریه برنامه‌ریزی کند.

در این راستا دو نفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و استانداری آذربایجان شرقی با ستاد اقتصادی ایران در سوریه و اتاق بازرگانی و اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی در حاشیه ایران اکسپو 2024 امضا شد.

در این مراسم که محمد ابوالهدى اللحام، رئیس فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه، و محمد عبد الباسط قدح، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی، حضور داشتند، مصطفی خاکسار قهرودی، به نمایندگی از ستاد اقتصادی ایران در سوریه گفت: سوریه ظرفیت‌های خیلی خوبی دارد و به برکت وجود این ظرفیت‌ها می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و قدم‌های خوبی برداریم. امروز تفاهمنامه عمومی خوبی تنظیم شده و مبنای خوبی برای تجارت آینده خواهد بود.

 

جهش‌های بزرگ اقتصادی برای ایران و سوریه

در ادامه این مراسم محمد قدح با تشکر از حاضران در این نشست گفت: این محفل را می‌توانیم یک قدم موثر و حرکتی بزرگ برای برقراری ارتباط میان دو کشور به ویژه در زمینه اقتصادی بدانیم.

او با تشکر از حضور وزیر کشور ایران در این مراسم ادامه داد: بازدید از این نمایشگاه می‌تواند فرصتی مناسب برای تقویت روابط دو کشور و استمرار این روابط در آینده باشد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی تصریح کرد: تفاهمنامه‌های مختلفی بین دو کشور به امضا رسیده که محتوای آن مبتنی بر به صفر رساندن هزینه و مالیات گمرکی برای کالاهای تولید شده دو کشور است. امضای این تفاهمنامه موجب مستحکم شدن روابط اقتصادی دو کشور خواهد شد.

وی افزود: از مسئولین ایرانی دعوت می‌کنیم با حضور در نمایشگاهی که به زودی در سوریه برگزارخواهد شد از امکانات و ظرفیت‌های کشور ما بازدید کنند.

قدح در تشریح اهداف این تفاهم‌نامه‌ها هم گفت: از اهداف این تفاهم‌نامه‌ها افزایش وسعت زمینه‌های تبادل تجاری فی مابین دو کشور، افزایش تعداد و میزان درصدی تجار ایرانی و میزان تبادلات مالی دو کشور و حضور ایرانیان در نمایشگاه‌های دائمی و موقت سوریه است. این مسائل باعث می‌شود که در آینده خیلی نزدیک شاهد جهش‌های بزرگ اقتصادی برای هر دو کشور باشیم.

 

ایران در کنار سوریه

در ادامه این مراسم احمد وحیدی، وزیر کشور، در سخنانی کوتاهی با خوشامدگویی به هیئت سوری حاضر در این نشست گفت: همان‌گونه که در دوره جنگ، جمهوری اسلامی در کنار ملت و دولت سوریه بود در دوره سازندگی و رشد اقتصادی هم ایران در کنار شما عزیزان است. باید سوریه پیروز در جنگ تحمیلی توسط دشمن، در صحنه اقتصادی هم پیروز و سربلند شود. ما در این راه همراه شما هستیم و امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها موجب شود جریان سازندگی و اقتصاد در سوریه بیش از پیش رشد و توسعه پیدا کند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان دو کشور امضا شد.

 

دیگر خبرها

  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزئی را کنار بگذارد
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزئی، ایران قوی را بسازد
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو