Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@11:26:01 GMT

مدارس از ۲۷ اردیبهشت آماده بازگشایی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۶۴۲۵

مدارس از ۲۷ اردیبهشت آماده بازگشایی هستند؟

احتمال بازگشایی مدارس در شهرهای کم خطر یا به اصطلاح سفید از 27 اردیبهشت مطرح است.

وزیر آموزش وپرورش در این باره گفته است: "در جلسه اخیر ستاد ملی مبارزه با کرونا مأموریتی از سوی رئیس‌جمهور به وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت و درمان و وزارت کشور داده شد که در مناطقی که مناطق کم‌خطر یا سفید نامیده شده موضوع بازگشایی مدارس را مورد بررسی قرار دهند و با در نظر گرفتن مخاطرات موجود و وضعیت سلامت دانش آموزان، گزارش نهایی را در جلسه آینده ستاد کرونا ارائه دهند تا در مورد آن تصمیم‌گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به وضعیت شیوع کرونا در استان‌های مختلف، ممکن است در بعضی از استان‌ها مدارس بازگشایی شوند و در برخی دیگر همچنان بسته بمانند. هم‌اکنون بیش از 130 شهرستان به‌عنوان مناطق کم‌خطر هستند و قطعاً اگر بازگشایی تصویب شود مدارس این شهرستان‌ها بازگشایی خواهد شد".

اما اگر قرار بر بازگشایی مدارس در 130 شهرستان باشد، آموزش و پرورش آمادگی رعایت فاصله گذاری اجتماعی و حفظ سلامت دانش‌آموزان را دارد؟

هم‌اکنون یکی از نگرانی‌های اصلی در بحث بازگشایی مدارس، تراکم بالای کلاس‌های درس و حضور دانش‌آموزان در نیمکت‌های سه نفره در کنار هم است که عملا امکان رعایت فاصله 1.5 تا 2 متری را ممکن نمی‌کند؟

 نگرانی‌هایی نیز از سوی والدین به ویژه گروهی که دانش‌آموز دبستانی دارند، مطرح است که در صورت بازگشایی مدارس آیا امکان رعایت موارد بهداشتی و از سوی دیگر حفظ فاصله گذاری اجتماعی از سوی این گروه از کودکان وجود دارد؟ حتی اگر نگران کلاس‌های درس هم نباشیم، در ساعات زنگ تفریح و حضور دانش‌آموزان در کنار هم چگونه می‌توان سلامت آنها را تضمین کرد؟

البته برخی نظرات نیز مطرح می‌شود که در صورت بازگشایی مدارس، دانش‌آموزان تقسیم شده و در دو گروه روزهای زوج و فرد البته با میزان ساعت کمتر به مدرسه بیایند.

همچنین نگرانی‌های جدی درباره وقفه آموزشی در مناطق روستایی و عشایری و آسیب به دانش‌آموزان این مناطق مطرح است. البته با همت معلمان و بازگشایی مدارس در این مناطق که به دلیل تعداد جمعیت کم دانش‌آموزان امکان رعایت فاصله گذاری اجتماعی وجود دارد، جریان آموزش حضوری در  جریان است.

آموزش و پرورش آماده است؟

در همین رابطه رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا مدارس 130 شهرستان از 27 اردیبهشت آماده بازگشایی هستند به تسنیم گفت: تصمیم گیری نهایی در این‌ باره در سطح ستاد ملی کرونا گرفته می‌شود. اگر وزارت بهداشت بحث سلامت دانش‌آموزان در صورت فعالیت مجدد مدارس را تأیید کند وظیفه ما ارائه آموزش به دانش‌آموزان است.

وی افزود: ما برای هر دو شرایط بازگشایی مدارس یا ادامه تعطیلات آماده هستیم، اگر تصمیم ادامه تعطیلات باشد از طریق آموزش‌های تلویزیونی و فضای مجازی روند آموزش دانش‌آموزان و برگزاری امتحانات را پیگیری خواهیم کرد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر هم وزارت بهداشت تأکید کند که مخاطره‌ای وجود ندارد و مدارس امکان بازگشایی دارند، این کار را انجام می‌دهیم و در اینباره باید پروتکل‌های لازم از سوی وزارت بهداشت به آموزش و پرورش ارائه شود. تشخیص این موضوع وظیفه تخصصی وزارت بهداشت است.

حکیم زاده در پاسخ به این پرسش که بألاخره آموزش و پرورش از وضعیت مدارس و امکانات خود بیشتر آگاه است مثلاً آیا امکان رعایت فاصله گذاری در کلاس‌های درس پرجمعیت وجود دارد؟ مطرح کرد: ما بازخوردها و امکان آسیب‌ها را ارائه می‌دهیم اما تصمیم نهایی توسط وزارت بهداشت گرفته می‌شود.

همچنین مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در اینباره گفت: وزارت بهداشت، کشور و آموزش وپرورش جلساتی را برگزاری می‌کنند و نتایج بررسی‌های کارشناسی آنها درباره امکان بازگشایی مدارس به ستاد ملی کرونا اعلام می‌شود تا در آنجا تصمیم نهایی گرفته شود.

۴۷۲۱۲

کد خبر 1385902

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش تعطیلی مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش آموزش و پرورش وزارت بهداشت رعایت فاصله امکان رعایت فاصله گذاری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود