Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با آغاز دومین مرحله توزیع سراسری کمک های مومنانه در سراسر کشور استقبال ورزشکاران و چهره های فرهنگی در کنار مردم قدرت مضاعفی به این رزمایش داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بعد از فرمان رهبر معظم انقلاب در خصوص رزمایش کمک مومنانه و لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این فرمان ولی‌فقیه برای دست‌گیری از نیازمندان در ماه رمضان و راه‌اندازی پویش «کمک مومنانه» برخی از چهره‌های مشهور عرصه‌های مختلف نیز در کنار مردم به این پویش پیوستند تا ادای دینی به مردم کشورشان کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این عمل می توان نمره قابل قبولی به ملت ایران داد، چرا که ثابت کردند با فرهنگ ایرانی اسلامی خود، نه تنها در مواقع بحرانبرخلاف مدعیان پیشرفت و تمدن دست به غارت فروشگاه ها نمی زنند، بلکه با مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه، خوش می درخشند.

 

دعوت بازیکن فوتبال ذوب آهن از ورزشکاران برای حضور در طرح کمک مومنانه

هادی محمدی در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: در حال حاضر در کشور با توجه به بیماری کرونا شرایط خاصی وجود دارد و برخی از مردم جامعه بیکار شدند و برخی نیز در شرایط بد اقتصادی به سر می برند.

بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن تصریح کرد: رزمایش کمک مومنانه و کارهایی از این قبیل که انجام می شود، در این شرایط بسیار خوب است.

وی افزود: مردم و خصوصاً ورزشکاران که در این شرایط، وضعیت بهتری نسبت به مردم عادی جامعه دارند؛ امیدوارم در این کار خیر شرکت کنند و تا جایی که می توانند کمک کنند.

محمدی در ادامه با بیان اینکه باشگاه ذوب آهن نیز در این طرح کمک کرده است، عنوان کرد: هدف من از شرکت در این مراسم ترویج این کار خیر است و اینکه بتوانم سهمی در این کار داشته باشم.

 

مدال‌آور بازی‌های پارا آسیایی اندونزی:
کمک مومنانه؛ رزمایش ولایتمداری است/ سپاه و بسیج در تمام مشکلات پیشرو هستند

عشرت کردستانی در گفتگو با راه آرمان؛ با تأکید بر اینکه شاهد برگزاری رزمایش باشکوه و مبارک کمک مومنانه در سطح کشور بر اساس سخنان مقام معظم رهبری هستیم، گفت: در شرایطی قرار گرفته ایم که ملت ایران با مسائل سخت اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند و شیوع بیماری کرونا نیز این شرایط را بسیار سخت کرده است.

مدال آور بازی های پارا آسیایی اندونزی تأکید کرد: برگزاری رزمایش کمک مومنانه به صورت گسترده، به جا و اقدامی ویژه است که می تواند بسیار کمک کننده باشد تا به هموطنان بگوئیم به یاد آنان هستیم و این اقدام موجب می شود که در کنار تهدیدات بیماری کرونا، فضای روحی و روانی عاطفی ایجاد کنیم.

پرچمدار کاروان ایران در پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ با تأکید بر اینکه آثار روانی رزمایش کمک مومنانه بسیار موثر و مهم است، عنوان کرد: این رزمایش به ما فرهنگ غنی کشورمان را یادآوری می کند که ملت ایران در سخت ترین شرایط نسبت به یکدیگر بی تفاوت نیستند و به هموطنان خود تحت هر شرایطی کمک خواهندکرد.

وی بیان کرد: رزمایش کمک مومنانه در کنار کمک های مادی می تواند رزمایش عشق، ارادت، همدلی، مهربانی و ولایتمداری مردم جمهوری اسلامی ایران باشد که مردم عشق خود را به مقام معظم رهبری نشان می دهند که مردم ما حتی با تحمل سخت ترین شرایط عاشقانه پای رهبری، نظام و ولایتشان ایستاده اند.

کردستانی با بیان اینکه ملت ایران با حضور شگفت انگیز خود در رزمایش کمک مومنانه نشان دادند که پای کار هستند، گفت: شاهد هستیم که بیماری کرونا در کشورهای مختلف شیوع پیدا کرده است و معتقدم سرافرازترین و سربلندترین کشور پس از کرونا ایران اسلامی است.

مدال آور بازی های پارا آسیایی اندونزی با تأکید بر اینکه عزیزان سپاه و بسیج همواره در تمام مشکلات و سختی ها پیشرو هستند، اظهار کرد: در کنار حضور همیشگی نیروهای مسلح، سپاه و بسیج شاهد همراهی و حضور حداکثری آحاد مردم در رزمایش کمک مومنانه هستیم که همگان با تمامی سختی هایی که وجود دارد، پای کار هستند.

این بانوی ورزشکار کرمانی تأکید کرد: رزمایش کمک مومنانه بنا به فرموده مقام معظم رهبری می تواند نمونه کوچکی از جامعه مهدوی باشد که ان شاالله زمینه ساز ظهور خواهد بود.

وی ادامه داد: این رزمایش پیام فرامرزی برای جهانیان و کشورهایی که مدعی تمدن و مدرنیته هستند، دارد؛ آنان که خود را اوج آزادی و تمدن می دانند اما در جریان بیماری کرونا شیرازه پوشالی آنها فرو ریخت.

کردستانی افزود: در کشورمان شاهد هستیم که همگان به صورت جهادی در منازل خود به تولید ماسک می پردازند و این اقدام یادآوری جبهه های جنگ است که همگان پای کار بودند و حال که بنا به فرموده رهبری جنگ و ترور بیولوژیک از سوی دشمن رخ داده است ما نیز در جبهه و جنگ هستیم.

پرچمدار کاروان ایران در پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ بیان کرد: ملت ما با ایمان و عشق به اهل بیت علیه السلام و با همدلی و مهربانی اوج فداکاری، ایثار، شکوه و عظمت خود را به دنیا نشان داده اند.

مدال آور بازی های پارا آسیایی اندونزی در پاسخ به اینکه آیا به پویش کمک مومنانه خواهید پیوست، عنوان کرد: پیوستن به پویش کمک مومنانه افتخاری بزرگ است و سعادت می خواهد و من با کمال میل و با عشق تمام قطعا به این پویش خواهم پیوست.

 

حمایت قهرمان جهانی کیک بوکسینگ از رزمایش کمک مومنانه/ با خدمت به مردم می‌توان پهلوان و قهرمان شد

عباس شیبک، یکی از قهرمانان کیک بوکسینگ آسیایی و جهانی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد:  پس از سخنرانی مقام معظم رهبری و دستور ایشان برای رفع مشکلات مردم که بر اثر شیوع بیماری کرونا به اوج خود رسیده است، رزمایش مومنانه آغاز به کار کرد که فرصتی بی نظیر برای نمایش نوع دوستی است.
وی با اشاره به موضوع رفع نیاز خانواده های کم درآمد و آسیب دیده و یاری رساندن به افراد مستمند به عنوان یکی از اهداف این رزمایش، ادامه داد: در رزمایش کمک مومنانه افرادی که توانایی و تمکن مالی ندارند هدف اصلی هستند که یکی از زیبایی های این طرح محسوب می شود.

مربی تیم ملی ووشو جوانان ایران افزود: بسیاری از ایرانیان و مسلمانان، خارج از هر نوع سیاست، حزب، رنگ، مذهب و قومیت به دستور و فرمایشات رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند، یک پویش همدلی با نهایت خلوص تشکیل دادند و با آنچه در توان دارند در راستای یاری نیازمندان شروع به کار کردند.

به گفته شیبک، نکته مهم در فرمایشات مقام معظم رهبری ضرورت تهیه بسته های حمایتی یا کمک مالی برای نیازمندان واقعی فاقد کسب و کار یا کسانی است که شغل خود را پس از شیوع  کرونا از دست داده اند، بنابراین رصد و پایش دقیق نیازمندان یکی از پیش شرط های مهم تحقق اهداف این رزمایش است.

وی تصریح کرد: رساندن کمک های مردم و نیکوکاران به نیازمندان هر محله، روستا و شهر در سایه مدیریت و برنامه ریزی و شناسایی مستمندان واقعی با پرهیز از مدیریت جزیره ای ممکن می شود که در حال حاضر سپاه پاسداران با کمک مردم به خوبی به این امر می پردازد.

مربی تیم ملی ووشو سریلانکا بیان کرد: به عنوان یک ورزشکار و مربی، همیشه خود را مدیون مردم سرزمینم می دانم و اگر به موفقیتی دست یافته ام، با حمایت مردم بوده است.

شیبک با ابراز خشنودی از اجرای رزمایش کمک مومنانه، گفت: برخود واجب می دانم تا در کنار دیگر دوستان ورزشکارم با آنچه در توان دارم، با دل و جان در راستای کمک به هم نوعان گام بردارم.

وی با بیان این که ما می توانیم با خدمت به مردم پهلوان و قهرمان شویم، تصریح کرد: ما ورزشکاران همیشه در کنار مردم بوده  و ثابت کرده ایم که با فرهنگ ایرانی اسلامی خود در بحران های مختلف دوشادوش نیازمندان حرکت می کنیم.

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ووشو ایران تصریح کرد: چراکه به هر جایگاه و موفقیتی که دست یافته ایم به واسطه حمایت و دعای خیر مردم ایران اسلامی بوده است. 

به گفته شیبک، مدعیان پیشرفت در غرب در بحران ها به جای کمک، دست به غارت فروشگاه ها می زنند، اما مردم کشورمان برخلاف تبلیغات منفی همیشه یاور مستمندان در ایران و سراسر جهان بودند.

وی اضافه کرد: برای گسترش این مهربانی ها در جامعه می طلبد همیشه عده ای از مردم جامعه از جمله هنرمندان، ورزشکاران و قهرمانان که از دل و وجود خود مردم هستند پای کار باشند.

رئیس هیئت ووشو سیستان و بلوچستان ادامه داد: این گروه ها به عنوان افراد شاخص در جامعه می توانند، با چنین ایثارگری هایی نمادی از نوع دوستی را به مردم نشان دهند و در ترویج و رونق این فرهنگ نقش ارزنده ای ایفا کنند.

شیبک با بیان این که با فرهنگ سازی که ایجاد خواهد شد این مهربانی ها، دوستی ها  و برادری ها در جامعه گسترش پیدا می کند و تکثیر می شود، افزود: کمک مردم به نیازمندان علاوه بر فرهنگ سازی، دست سود جویان و احتکار کنندگان را نیز کوتاه خواهد کرد.

 

یکی از هنرمندان شاخص جنوب شرق مطرح کرد؛
کمک مومنانه؛ صحنه‌ای از نوع دوستی مردم ایران/ هنرمندان با تولید آثار هنری در میدان مواسات و همدلی نقش آفرینی می‌کنند

اسحاق عرب، یکی از هنرمندان شاخص سینمای سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با شیوع ویروس  کرونا جامعه جهانی متوجه یک موضوع اساسی شد و آن این که سلامت فردی متاثر از مسئولیت اجتماعی است.
به گفته وی، سلامت همشهری من از لحاظ بهداشت فردی و سلامت غذایی و سطح رفاه بر زندگی همه ما تاثیر خواهد گذاشت.

این هنرمند اضافه کرد: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای توجه ما به عنوان اهالی فرهنگ و هنر به قشر آسیب پذیر جامعه  و به ویژه حاشیه نشینان شهرمان است.

عرب اضافه کرد: این ویروس به ما یادآوری کرد که همه ما با هم برابر هستیم و هیچ تفاوت و برتری نسبت به دیگران نداریم. 

وی گفت: بسیاری از خانواده ها در مجاورت ما نیازمند ابتدایی ترین نیازها  از اقلام ضروری مواد غذایی گرفته تا مواد بهداشتی و تمیزکننده ها هستند.

این هنرمند سینما اذعان کرد: کافی است بخشی از خرید بعدی مان را به همسایه نیازمندمان اختصاص دهیم تا شاید از دعایشان به هنگام  سحر و افطاریشان بهره مند شویم.

عرب خاطرنشان کرد: در این میان رزمایش کمک مومنانه که با همین هدف و نگاه خیرخواهانه در لبیک گویی به فرمایشات مقام معظم رهبری در سراسر کشور و به تبع آن سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است، فرصتی بی نظیر برای یاری رساندن به هم نوع است.

 

قهرمان ووشو جهان: با تمام توان از رزمایش کمک مؤمنانه حمایت می‌کنم

محمدعلی مجیری در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: کمک مؤمنانه یک اقدام بسیار خوب است و من وقتی این رزمایش و صحنه را دیدم بسیار خوشحال شدم؛ این روزها برخی از مردم در شرایط نامناسب اقتصادی هستند.

قهرمان ووشو جهان ادامه داد: برخی از مردم به این نوع کمک ها احتیاج دارند و با تمام توان از این رزمایش و این کار حمایت می کنم.

مجیری تصریح کرد: از دیگر ورزشکاران درخواست می کنم تا حد توان به این رزمایش کمک و دل مردم را گرم کنند و از این رزمایش و اقدامات این چنینی هم به صورت مالی و هم با حضور خود حمایت کنند و قوت قلب مردم در این شرایط باشند.

دارنده طلای ووشو جهانی در پایان گفت: باید با یکدیگر در این شرایط سخت وحدت داشته باشیم تا به امید خدا این وضعیت را پشت سر بگذاریم.

 

بازیکن تیم ملی بسکتبال: کمک به همنوع از خصلت های مردم ایران است

معصومه اسماعیلی زاده در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: کمک مؤمنانه یک رزمایش سراسری است که در کل ایران انجام می شود؛ کمک و همدلی در کل ایران همیشه زبان زد بوده و از طرفی کمک به همنوع از خصلت های مردم ایران است.

بازیکن تیم ملی بسکتبال ایران تصریح کرد: امیدوارم این رزمایش ادامه داشته باشد تا این شرایطی که با توجه به شیوع بیماری کرونا ایجاد شده را بتوانیم پشت سر بگذاریم.

وی افزود: من همیشه سعی کردم در حد توان کمک کنم، چرا که کمک به همنوع از نظر روحی روانی حس خوبی ایجاد می کند و از این که مردم کشورم روز به روز شرایط بهتری پیدا کنند، احساس خوبی دارم.

در حال به روزرسانی

منبع: دانا

کلیدواژه: رزمایش کمک مومنانه سیستان و بلوچستان مقام معظم رهبری بیماری کرونا کمک مؤمنانه مردم ایران ملت ایران کمک به هم پای کار تیم ملی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی با به نمایش گذاشتن ۷ تابلوی نقاشی به زیور آثار جدیدی از هنرمندان ارادتمند به ساحت مقدس رضوی آراسته شد.

عبدالحسین ملک جعفریان، تابلوی «خوشنویسی و تذهیبِ سوره مبارکه قدر» اثر رضا بیداریان و طیبه رامشینی خلق شده به سال ۱۳۸۸، تابلوی رنگ و روغن روی بوم «یتیم نوازی حضرت علی علیه السلام» اثر مهناز روزبهانی خلق شده در سال ۱۳۸۶، تابلوی اکریلیک روی مقوای بدون اسید با موضوع «سرور نقاره ها» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۴، تابلوی «عزت خون» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۰ را ۸ اثری معرفی کرد که به تازگی در گنجینه هنر‌های تجسمی به نمایش درآمده است.

وی با معرفی دیگر آثار افزوده شده به این گنجینه افزود: دو تابلوی رنگ روغن روی بوم با موضوع «طبیعت بی جان» اثر عبدالحسین محسنی کرمانشاهی و استاد حسین شیخ که در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۶۲ به تصویر درآمده و تابلوی اکریلیک روی مخمل «نقاشی گل و مرغ» اثر مجید الهی خلق شده در سال ۱۳۹۲ نیز به تازگی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

تجمیعی از آثار هنرمندان
در گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی، آثاری، چون «آب گیر سَن مارکو، ونیز – ایتالیااثر ویلیام جیمز  که در فاصله سال‌های ۱۷۶۱ تا ۱۷۷۱ در انگلستان فعالیت هنری داشته، شش تابلو  «منظره» اثر فرانچِسکو دِ نیکولا هنرمند ایتالیایی که از ۱۸۸۲ تا ۱۹۵۸ می‌زیسته است، در معرض بازدید قرار دارد.

همچنین در این گنجینه از هنرمندان به نام اروپایی متعلق به نیمه قرن ۱۸ تا نیمه قرن ۲۰ میلادی آثاری موجود است که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۶ از گالری هُنر «ایسِدرا» در رُم-ایتالیا، گالری «ویلیامز» و گالری «الکساندر» در  لندن- انگلستان خریداری شده است.

از میان آثار هنرمندان ایرانی موجود در این گنجینه نیز می‌توان به آثار محمّد غفاری یا «کمال الملک» (۱۲۲۶ تا ۱۳۱۹) با نام‌های «پول، روستایی از توابع بخش کُجور، استان مازندران»، «رودخانه شیلات فرحآباد مازندران»، «جلگه صفیآباد اشرف مازندران»، «پل رودخانه تجن- ساری، مازندران»، نقاشی قهوه خانه‌ای با موضوع «وقایع کربلا در دهم محرّم سال ۶۱ ق.» و آثاری از محسن سهیلی، میر عبدالرضا دریابیگی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی منش، رسول شفقتی، عبدالحسین محسنی کرمانشاهی، یگانه قدیریان و مهدی فرخی اشاره کرد.

علاوه بر تابلو‌های نقاشی، آثار منبت کاری چوب استاد حیدر نیکنام (۱۲۹۵ تا ۱۳۷۴) و محمدرضا توسلی گلپایگانی (متولد ۱۳۱۰) و مجموعه آثار قلمزنی و برجسته کاری روی مس اثر استاد محمّد اعتزازی نیز زینت بخش گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی است.

گنجینه هنر‌های تجسمی موزه رضوی  که در هشتم تیر سال ۱۳۷۸ خورشیدی تأسیس شد،  اکنون یکی از موزه‌های هنر در شمال شرق ایران به شمار می رود که مجموعه‌ای از آثار هنرمندان نامدار ایران و جهان را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

دیگر خبرها

  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان