Web Analytics Made Easy - Statcounter

الون ماسک اعلام کرد شرکت نورولینک تا سال آینده ایمپلنت مغزی آماده می‌کند که مغز انسان را به رایانه متصل می‌کند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نظر می‌رسد رویای الون ماسک برای مرتبط کردن مغز انسان به رایانه‌ها به زودی به واقعیت تبدیل می‌شود.

مدیر ارشد اجرایی شرکت نورولینک در یک پادکست اعلام کرد نسخه‌ای از ایمپلنت مغزی را تا یک سال دیگر آماده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماسک در ادامه توضیح داد این فرایند شامل برداشتن تکه‌ای جمجمه است. در مرحله بعد ربات‌ها الکترود‌هایی که شبیه رشته‌هایی بسیار باریک هستند را در مغز فرد قرار می‌دهند. پس از این عملیات فقط جای زخم کوچکی روی سر فرد باقی می‌ماند.

او در این باره گفت: ما هنوز این فناوری را روی انسان‌ها آزمایش نمی‌کنیم. اما تصور نمی‌کنم آزمایش آن روی انسان‌ها در آینده دور انجام شود.

این درحالی است که ماسک در ماه فوریه در توئیتی اعلام کرد نورولینک طرح اولیه ایمپلنت را ارتقا داده است.  به گفته ماسک قطر این دستگاه حدود یک اینچ و مشابه یک ساعت هوشمند است.   

الون ماسک در سال ۲۰۱۶ میلادی نورولینک را تاسیس کرد. این شرکت رشته‌های انعطاف پذیر کوچکی طراحی می‌کند که ۱۰ بار نازک‌تر از موی انسان هستند. هدف این فرایند درمان جراحت‌ها و ترومای مغزی است.

موسس نورولینک همچنین فاش کرد می‌توان تا ۲۵ سال دیگر این فناوری را به یک سیستم اتصال به کل مغز توسعه داد و به این ترتیب همزیستی میان انسان و هوش مصنوعی به وجود آورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایمپلنت مغز رایانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • معلمان پیشگامان تربیت علمی و اعتقادی نسل آینده کشور
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • کیس رایانه مینیاتوری + فیلم
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران