Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزش و پرورش در اولین هفته بعد از تعطیلات نوروزی با اخباری چون «ایجاد فاصله‌گذاری اجتماعی کلاس‌ها در صورت بازگشایی مدارس»، «۲۰ درصد سوالات امتحانی انتخابی است» و «دور زدن قانون در مدارس غیردولتی؛ برگزاری آزمون‌ حضوری در روز‌های کرونایی» سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۰درصد سوالات امتحانی انتخابی است

محسن حاجی میرزائی وزیر آموزش و پرورش درباره نحوه طراحی سوالات برای امتحانات پایان سال دانش آموزان اظهار کرد: امتحانات نهایی از ۱۷ خرداد برگزار می‌شود؛ بعد از پایان این امتحانات، دانش آموزان ۲۰ روز برای مطالعه فرصت دارند؛ بنابراین در نیمه اول مرداد کنکور برگزار خواهد شد.

او با اشاره به اینکه ۲۰ درصد سوالات انتخابی است، ادامه داد: در مورد محتوای آموزشی، چون ۸۰ درصد در دوره حضوری آموزش داده شده و مابقی غیرحضوری بود، علاوه بر آن اصل برابری در آزمون مورد تاکید ماست و نمی‌خواهیم حقی از هیچ یک دانش آموزان تضییع شود؛ تمهیداتی در نظر گرفتیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۸۰ درصد سوالات از ۸۰ درصد محتوای آموزشی است، گفت: در مورد ۲۰ درصد سوالات هم کار انتخابی است که برای دانش آموزان تحت آموزش مجازی از ۸۰ درصد و برای دانش آموزان آموزش ندیده، از ۲۰ درصد پایانی کتب درسی است.

ایجاد فاصله‌گذاری اجتماعی کلاس‌ها در صورت بازگشایی مدارس

مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت درباره تمهیدات بهداشتی در نظر گرفته شده برای بازگشایی مدارس اظهار کرد: بازگشایی مدارس برای مناطق سفیدی که ستاد ملی کرونا  آن را تایید می‌کند انجام خواهد شد و اکنون هم در حال بررسی شرایط هستند؛ در صورتی که در جلسه بعدی ستاد نتایج بررسی مثبت باشد در برخی مناطق که سفید باشند بازگشایی مدارس انجام خواهد شد.

او ادامه داد: درصورت بازگشایی مدارس پروتکل‌های بهداشتی هم از سوی وزارت بهداشت در نظر گرفته شده است که این موضوع در مدارس اجرایی خواهد شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به تبیین چند مصداق از این پروتکل بهداشتی پرداخت و گفت: ایجاد فاصله‌گذاری اجتماعی در کلاس های درس از جمله اقدامات در نظر گرفته شده محسوب می شود به عنوان مثال در کلاس های پرجمعیت، دانش آموزان در دو نوبت مختلف در در کلاس های درس حاضر می شوند همچنین ضد عفونی کردن محیط مدارس و تجهیز مدارس به شوینده ها از دیگر اقدامات مورد توجه است.

دور زدن قانون در مدارس غیردولتی؛ برگزاری آزمون‌ حضوری در روز‌های کرونایی

در این روز‌های کرونایی خانواده‌هایی که تمایل دارند فرزندشان در مدارسی برند تحصیل کند در دو راهی حضور فرزندشان برای شرکت در آزمون ورودی حضوری و تحصیل در ان مدرسه بلاتکلیف شدند و این در حالی است که اغلب در همین هفته‌ها باید تکلیف شان را روشن کنند چراکه آزمون‌ها در این روز‌ها برگزار می‌شود.

مسعود ثقفی مشاور مدیرکل و سخنگوی آموزش و پرورش تهران گفت که پیش از این هم اعلام کرده بودیم که برگزاری هرگونه آزمون ورودی ممنوع است علاوه بر آن اگر مدارس غیر دولتی بر خلاف مصوبه ستاد ملی کرونا به برگزاری آزمون یا حضور دانش آموز در مدرسه اقدام کند مصداق تخطی از قانون است و قطعاً در شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی پرونده برای این گونه از مدارس تشکیل می دهیم و مجازاتی طبق این پرونده در نظر گرفته می شود.

ثقفی تصریح کرد: تاکنون طبق گزارش های دریافتی از مدارسی که قصد برگزاری آزمون دارند، پرونده برای این مدارس باز شده است و کار در حال بررسی است تا در شورای نظارت به آن رسیدگی شود.

در هیچ کجای دنیا اسم خصوصی سازی روی آموزش عمومی را نمی‌شنوید

سید محمد بطحایی وزیر پیشین آموزش و پرورش و معاون فعلی دانشگاه آزاد به موضوع خصوصی سازی در آموزش و پرورش هم اشاره داشت و گفت: به عنوان کسی که بیش از ۳۵ سال در آموزش و پرورش بودم و کتاب‌ها و منابع مختلفی را مطالعه کردم امروز تقریباً در هیچ کجای دنیا اسم خصوصی سازی روی آموزش عمومی را نمی‌شنوید این موضوع حتی در کشور‌هایی که اقتصاد کاپیتالیسم دارند مطرح نمی‌شود.

بطحایی تاکید کرد: تجارب کشور‌های دیگر نشان می‌دهد آموزش و پرورش عمومی باید رایگان باشد و هزینه‌های آن توسط دولت تامین شود و حتی در کشور‌های اروپایی ۹۰ درصد هزینه آموزش توسط دولت تامین شده، اما نحوه اجرا با آنچه در کشور ما موجود است تفاوت نشان می‌دهد یعنی از بخش غیردولتی هم استفاده می‌کنند، اما هزینه آن را به جای آنکه مردم بپردازند از طریق دولت پرداخت می‌شود، ولی در کشور ما با توجه به اینکه مردم هزینه آموزش را می‌پردازند پس انتظار دارند در مدارس غیردولتی اردوی علمی اروپایی و مواردی نظیر آن انجام شود و دولت را به هیچ وجه در این موضوع دخیل نمی‌کنند چرا که هزینه آموزش را خودشان پرداخت می‌کنند.

اعلام زمان بازگشایی مدارس در حال بررسی است

مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تصمیم آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس و واگذاری این موضوع از سوی ستاد ملی کرونا به وزارتخانه اظهار کرد: برای ادامه تحصیل دانش آموزان از پایه اول دبستان تا دوازدهم سناریو‌های مختلفی داشتیم و این موضوع از ابتدای تعطیلی مدارس مورد توجه قرار گرفت، اکنون که ستاد ملی کرونا زمان بازگشایی مدارس را به آموزش و پرورش محول کرده است باید درباره ابعاد مختلف این موضوع تصمیم‌گیری کنیم.

او درباره اعلام زمان دقیق بازگشایی مدارس هم تصریح کرد: در این مورد وزیر آموزش و پرورش باید تصمیم گیری کند و در حال بررسی شرایط هستند.

اخذ شهریه اضافی برای آموزش های الکترونیکی مدارس ممنوع است

مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی درباره سرانجام تصمیم‌‌گیری برای تعیین تکلیف بازپرداخت شهریه غیرآموزشی دانش آموزان بیان کرد: درباره شهریه فوق برنامه غیرآموزشی مانند غذا، سرویس، ورزش و مواردی از قبیل این فعالیت‌ها در صورت آنکه تعهدات  انجام نشده باشد باید هزینه‌ها برگردانده شود یا برای سال آینده دانش‌آموزان به شرط ماندگاری در همان مدرسه محاسبه شود.

او ادامه داد: آنچه در شورای سیاستگذاری مصوب کردیم این بود که موسسان موظف هستند تا حقوق کامل همکاران و معلمان را پرداخت کنند در غیر اینصورت برخورد‌های بسیارجدی با موارد تخطی از قانون داریم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی بیان کرد: تخلفی در استان به دست ما رسید که در این مورد شورای نظارت استان را ملزم کردیم تذکر کتبی به موسس دهد از طرفی هم حقوق معلمان باید متناسب با قرار داد منعقد شده پرداخت شود.

توسعه تبلت‌های دانش آموزی برای تسهیل آموزش مجازی

علی الهیار ترکمن معاون برنامه و توسعه منابع آموزش و پرورش

درباره سرانجام سیم کارت دانش آموزی، گفت: وزارت ارتباطات آمادگی طراحی و واگذاری آن را دارد، اما ابزار برای ما مهم است و می‌خواهیم هر دو را باهم داشته باشیم و اگر این موضوع محقق شود شبکه شاد را از این طریق دنبال می‌کنیم.

الهیار ترکمن درباره پیش ثبت نام مدارس غیردولتی بیان کرد: باز پرداخت پول و هر تغییری که برای شروع سال تحصیلی داشته باشیم از طریق مسئولان سازمان مدارس غیردولتی خواهد بود.

او ادامه داد: تمام راهکار‌ها و برنامه‌های ما مبتنی بر سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری خواهد بود و سند تحول را در قالب بسته‌های مختلفی متناسب با این سند پی می‌گیریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس غیردولتی فاصله گذاری اجتماعی آموزش و پرورش بازگشایی مدارس مدارس غیردولتی ستاد ملی کرونا برگزاری آزمون حال بررسی دانش آموزان درصد سوالات خواهد شد ۸۰ درصد کلاس ها ۲۰ درصد روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قوچان، جواد واعظ در نشست خبری خود ضمن گرامیداشت  روز معلم در جمع اصحاب رسانه این شهرستان، اظهار داشت:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود 36 هزار نفر دانش آموز دارد که 2648 معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های این اداره در سال گذشته، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود 4 سال روبه تعطیلی رفته بود به 26 رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال 32 نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ گفت:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش 1600 دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های مربوط به مشارکت سیاسی تصریح کرد : برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان 50 حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی در خصوص احداث و تجهیز استخر دانش آموزی نیز گفت:  عملیات اجرایی این استخر در سالهای گذشته آغاز و با اعتبار 40 میلیارد تومانی  در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد  البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب  نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ خاطرنشان کرد: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات  شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون  مجموعا حدود 800 میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های عمرانی آموزش و پرورش، بیان کرد: در بحث ساخت مدارس راه اندازی یکی از مدارس مسکن مهر  جداسازی مدرسه مختلط پادگان ارتش  یک پروژه 12 کلاسه مقطع متوسطه اول و مدارس روستای های بهار خبوشان سراب کلاته ملو یدک قاچکانلو چیتگر مدرسه آیت الله سعیدی از اقدامات  این حوزه است.

وی با انتقاد از قانون 50درصدی مشارکت خیرین تصریح کرد: طبق قانون 50درصد یک پروژه توسط خیرین باید تامین شود،با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی بسیاری از  خیرین قادر به پرداخت سهم 50 درصدی در پروژه های مد نظر خود نیستند و عملا خرده خیرین که قصد مشارکت در برخی پروژه ها را دارند نمی‌توانند مشارکت کنند که باید تمهیداتی در این خصوص صورت گیرد.

واعظ در ادامه با اشاره به فرسودگی مدارس قوچان افزود: متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای 50 سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر 70درصد مدارس قوچان فرسوده هستند که نیازمند توجه بیشتر مسئولین و ورود خیرین نیک اندیش جهت بازسازی این مدارس هستیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: کد رشته تربیت بدنی شهرستان قوچان 3 سال به صورت آزمایشی به این شهرستان داده شده بود که در سال‌های گذشته به دلیل نبود بسترهای لازم عملا راکد شده است و در صورت مهیا نشدن این بسترها از جمله استخر دانش‌آموزی  عملا امسال جذب دانش آموز در سال دهم نخواهیم داشت و تنها دانش آموزان پایه 11و12 را خواهیم داشت که امیدواریم با ساخت استخر این مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند