Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

در پی وقوع زلزله بامداد روز جمعه تهران هرکسی داستان خود را دارد و آن را با لحن مخصوص به خود تعریف می‌کند. محمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز، نیز داستان شب زلزله خود را در صفحه اینستاگرامش با انتشار عکسی متفاوت از خود اینگونه روایت کرد:

ماجراهای شب زلزله

مثل بچۀ آدم نشسته بودم روبروی تلویزیون و برای خودم سریال میسینگ می‌دیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدای غرشی آمد و تکان شدید. داد زدم و با بقیه اهل منزل که خودشان خبردار شده بودند، خانوادگی دویدیم دم در. کرونا بی کرونا، وقت نبود. بین دعوت مهربانانه کرونا که می‌گفت استی ات هوم لطفاً و دستور قاطعانۀ زلزله که می‌گفت استی ات بیرون، مانده بودیم چه کنیم. توی راه پله‌ها آقایان با همان لباس خانه و خانم‌های همسایه در حال پوشیدن مانتو و روسری ملحق می‌شدند.

جلو آپارتمان‌ها ملت وایساده بودند. هرکس می‌رسید، کمی که می‌گذشت عید نوروز و سال نو را به هم تبریک می‌گفتند. تو قرنطینه ندیده بودند همو.

گفتیم بریم ماشین را از پارکینگ بیاوریم برویم کنار پارکی جایی توقف کنیم. تا ماشین را آوردیم بیرون همه خیابان ترافیک شد. کیپ.

همان کنار خیابان توی ماشین و بیرون آن ایستادیم.

خبرگزاری‌ها زود فعال شده بودند. خبرها پشت سر هم. هرکی زودتر می‌خواند. نوچ نوچی می‌کرد و سری تکان می‌داد، بقیه دورش جمع می‌شدند و می‌گفتند چی بود؟ چی شد؟ فاصله اجتماعی هم کشک.

هرکس جوکی می‌خواند اجرای زندۀ آن را هم می‌رفت. ما هم که آخوند و مسئول سابق، متلک خورمون ملس...

بالاخره با کلی استغفار و دلی پاک آمدیم خانه و سحری خوردیم و نماز صبح و آیات را به جا آوردیم و خوابیدیم. پکیج وسایل اولیه زلزله هم آماده کردیم دم خانه. صبحی تا بیدار شدم، دیدم نوشته‌اند گسل ‌های تهران شناسایی و دستگیر شده‌اند. پریدم جلو تلویزیون اعترافاتشون را گوش بدهم. هنوز آماده نشده بود.

چاکر همه‌تون. خدا نگهدارتون. لبخند بر لب‌هاتون
سید محمد علی ابطحی
نوزده اردیبهشت ۹۹

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زلزله ابطحی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۹۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • بارش باران و جاری شدن سیلاب ۴ نفر را در مرودشت اسیر مرگ کرد
  • باز هم هشدار به تهرانی ها | سیلابی شدن مسیل‌ ها و باد شدید در راه
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!