Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@22:13:36 GMT

بلاتکلیفی هدیه منفعت‌طلبان به فوتبال

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۰۲۳۳

بلاتکلیفی هدیه منفعت‌طلبان به فوتبال

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا، فوتبال جهان را فلج کرده و در ایران هم لیگ نوزدهم در بلاتکلیفی به سر می‌برد. تاریخ انتشار: 00:45 - 20 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۱۰۰۱

خبرگزاری میزان- لیگ برتر فوتبال ایران بعد از هفته بیست و یکم در نهم اسفندماه، به دلیل شیوع ویروس کرونا، تعطیل شد و حالا با دو ابهام بزرگ روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اولین ابهام، مهلت بین لیگ نوزدهم و بیستم است که در حالت عادی ۷۵ روز بود و تیم‌ها فرصت داشتند در این دوره استراحت کنند و پس از آن به بدنسازی بپردازند. نقل و انتقالات تابستانی هم تحت تاثیر این موضوع قرار می‌گیرد.

حالا هر چه پایان زمان لیگ نوزدهم به تعویق بیفتد، این فاصله بین دوفصل کمتر می‌شود و تیم‌ها در روند بدنسازی و آماده‌سازی خود برای لیگ بیستم به مشکلات جدی برمی‌خورند.

معضل دوم این است که پزشکان ورزشی معتقدند بازیکنان فوتبال نمی‌توانند ۱۲ ماه کامل در شرایط مسابقه و تمرین قرار داشته باشند. الان هم بازیکنان دور از تمرین گروهی و پرفشار هستند و ممکن است در تمرینات انفرادی آسیب هم ببینند. به نظر می‌رسد سازمان لیگ اصرار دارد لیگ نوزدهم را به هر نحوی که شده به اتمام برساند و از طرفی دیگر به خاطر شیوع ویروس کرونا اجازه برگزاری تمرینات را ندارند و تیم‌ها هم بدون برگزاری جلسات تمرینی نمی‌توانند وارد مسابقات شوند.

این عوامل اما به بهانه‌ای برای باشگاه‌ها تبدیل شده تا به فکر تعطیل کردن مسابقات باشند آن هم در حالی که هیچ راهکار دیگری را پیشنهاد نمی‌دهند. این افراد که ادامه لیگ با ناکامی‌های بیشترشان همراه خواهد شد، اعتقاد دارند در صورت ادامه بازی‌ها، همه متضرر می‌شوند اما زیر بار هیچ پیشنهادی نمی‌روند. نه حاضر می‌شود لغو لیگ با تعیین تیم صدرنشین به عنوان قهرمان و تیم‌های قعرنشین به عنوان سقوط‌کننده به لیگ پایین‌تر باشد و نه به فکر بازگشت به بازی‌ها هستند. 

در علوم مدیریت، این موضوع مطرح است که وقتی فردی انتقاد می‌کند، باید پیشنهادی هم برای بهبود وضعیت بدهد اما در ایران، همه چیز برعکس است. مدیران و مربیان برخی از باشگاه‌ها به صورت یکطرفه فقط به دنبال لغو لیگ هستند و پیشنهادی نمی‌دهند. این افراد، حالا به عنوان عوامل اجرایی لیگ برتر فعالیت می‌کنند اما تکلیف لیگی که در آن هزینه کرده‌اند، را روشن نمی‌کنند. 

اگر حال و روز فوتبال ایران این چنین است، بدون تردید به خاطر حضور برخی از چهره‌هایی بوده که به اشتباه، سر از فوتبال در آوردند زیرا تا زمانی حاضر به ادامه لیگ هستند که منافع‌شان تامین شود. به محض اینکه منفعتی از لیگ نبرند، به فکر لغو لیگ می‌افتند و هیچ الگوی دیگری از سایر کشورها را هم نمی‌پذیرند. باید دید در آینده فوتبال ایران چگونه از این چالش بزرگ بلاتکلیفی خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرح ترافیک احتمالا از شنبه اجرا می شود/ ثبت نام طرح ترافیک خبرنگاران تمدید شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا لیگ نوزدهم لیگ نوزدهم تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی

برخی پناهجویان افعان در «جاکارتا» نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برخی از پناهجویان افغان در «جاکارتا» پایتخت اندونزی با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.

خیابان‌های شهرهای مختلف اندونزی در سال‌های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی پناهجویان افغان بوده است.

بسیاری از پناهجویان افغانستانی، بیش از 10 سال است که به اندونزی آمده‌اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است.

گفته می‌شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین‌المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.

ضرب و شتم پناهجویان افغان در اندونزیرنج بسیار پناهجویان افغانستانی در ترکیه و اندونزیجان باختن صدها پناهجوی افغان در مسیر مهاجرت به دیگر کشورها

براساس آمارها، حدود 14 هزار پناهجو در اندونزی حضور دارند که حدود نیمی از آنها را شهروندان افغانستان تشکیل می‌دهند.

این پناهجویان به امید رسیدن به استرالیا راهی اندونزی شده‌اند اما به دلیل برخی سیاست‌های دولت کانبرا، راهی برای ورود ندارند و با حالت سرگردانی و بلاتکلیفی در اندونزی متوقف مانده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مادرم با هدیه وحید شمسایی روحیه گرفت
  • رونمایی از نام جدید مورایس پس از مسلمان شدن | هدیه سپاهانی را ببینید
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن + عکس
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • خاص‌ترین هوادار فوتبال در تمرین استقلال | هدیه نکونام به این هوادار خاص | تصاویر
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی