Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق، یک عضو شورای مرکزی مؤتلفه، یک عضو جبهه پایداری و یک حامی احمدی‌نژاد صراحتا از نامزدی قالیباف برای ریاست مجلس حمایت کرده‌اند. این در حالی است که حزب مؤتلفه رسما پشت نامزدی مصطفی میرسلیم ایستاده است و جمعی از مدیران احمدی‌نژادی در مجلس هم به دنبال نامزدی نیکزاد یا حسینی‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن غفوری‌فرد، محمدجواد ابطحی و روح‌الله حسینیان از شانس بالای قالیباف در برابر دیگر رقبا خبر داده‌اند. به نظر می‌رسد ریاست قالیباف بر کرسی ریاست مجلس از حالا دیگر کاملا قطعی است.

حسن غفوری‌فرد با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد شرایط فعلی آقای قالیباف برای کسب کرسی ریاست بهتر از بقیه است، به خبرآنلاین گفته است: «چراکه از قبل تمهیداتی دراین‌باره اندیشیده و با بسیاری از نمایندگان و منتخبان دیدار، رایزنی و هماهنگی‌هایی داشته است. البته به این منظور سفرهایی هم به برخی استان‌ها داشته است. بنابراین به نظرم اگر آقای میرسلیم برای ریاست مجلس نامزد نشود یا کنار بکشد، شرایط برای آقای قالیباف بهتر و راحت‌تر از سایرین خواهد بود».

محمدجواد ابطحی، عضو جبهه پایداری هم با اشاره به اینکه با تصمیم آقای زاکانی و انصراف از کاندیداتوری برای ریاست مجلس، راه برای ریاست قالیباف هموار شده، گفته است: «اینکه فشارهایی بوده یا نبوده مشخص نیست. اگر آقای قالیباف رئیس مجلس شود، بحث نواب رئیس زیاد مهم نیست. قالیباف مدیریت می‌کند و معاونت‌های قوانین و نظارت و دیوان محاسبات و مرکز پژوهش را هم با نظر خودش تعیین خواهد کرد و  وعده‌ای که در انتخابات برای خیزش اقتصادی و اینکه مجلس را به رأس امور برگرداند و پرسشگری و مطالبه‌گری را نهادینه کند، ان‌شاءالله محقق می‌شود. اگرچه در راه رسیدن به ریاست مجلس شورای اسلامی شمس‌الدین حسینی جلساتی داشتند و آقای حاجی‌بابایی هم رایزنی جدی انجام می‌دهد. اما به نظر بنده با انصراف زاکانی، شانس قالیباف برای ریاست مجلس بیشتر شد».

با کنارکشیدن زاکانی از دور رقابت‌های ریاست مجلس و استقبال قالیباف از این کناره‌گیری به نظر می‌رسد جبهه پایداری هم دیگر سودای رقابت با شهردار سابق را ندارد. برخی اخبار حاکی از این است که سهم زاکانی در ازای این کناره‌گیری، ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس یا نایب‌رئیسی مجلس است.

درحالی‌که پیش‌تر گمانه‌زنی‌ها حاکی از این بود که مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری هم یکی از گزینه‌های نامزدی مجلس برای رقابت با قالیباف از سوی طیف جبهه پایداری است، اما این احتمال هم در روزهای اخیر کم‌رنگ شده تا جایی که ابطحی هم گفته که فکر نمی‌کند آقاتهرانی به صحنه رقابت بر سر کرسی ریاست ورود کند.

او گفته: «بالاخره همین که جبهه پایداری همراه با شورای ائتلاف لیست واحد دادند و توافق کردند که آقای قالیباف سرلیست واحد باشد، نشان می‌دهد که جبهه پایداری مصالح کلی را در نظر می‌گیرد».او گفته همان‌طور که آقای زاکانی کنار رفتند، چند نفر دیگر از کاندیداهای ریاست مجلس با پادرمیانی ریش‌سفیدانی مانند حدادعادل و حاج‌آقا تقوی کنار بروند. 

در حالی به نظر می‌رسد که اصولگرایان برای نشستن قالیباف بر صندلی ریاست مجلس به اجماع رسیده‌اند که احتمال پرش او از سکوی بهارستان به پاستور همچنان محتمل است. چندی قبل مرتضی طلایی، از چهره‌های نزدیک به قالیباف و عضو سابق شورای شهر، در واکنش به نامزدشدن قالیباف برای انتخابات ۱۴۰۰ گفته بود: «گاهی شرایط کشور به‌گونه‌ای اقتضا می‌کند که نخبگان، بزرگان و دلسوزان در جریان اصولگرایی به این نتیجه برسند که یک نفر از افراد شاغل در مجلس باید در صحنه ریاست‌جمهوری حضور یابد، آن یک اجماع و اتفاق جمعی و جزء استثنائات است، بنابراین نمی‌شود آن را رد یا تأیید کرد».

او آبان‌ماه هم در نامزدشدن قالیباف برای مجلس تشکیک وارد کرده، اما گفته بود که قالیباف اگر احساس تکلیف کند، برای ۱۴۰۰ خواهد آمد.

حالا روح‌الله حسینیان، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی و از چهره‌های نزدیک به جبهه پایداری و حامی سابق احمدی‌نژاد هم درباره احتمال نامزدی محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده گفته است: «اینکه فردی به مجلس برود و سپس نامزد ریاست‌جمهوری شود، موضوع قبیحی نیست؛ کمااینکه در گذشته هم دیده‌ایم که آقای هاشمی از مجلس برای ریاست‌جمهوری نامزد شد؛ بنابراین اگر آقای قالیباف هم نامزد ریاست‌جمهوری شود اتفاق عجیبی رخ نداده است. از سوی دیگر به‌هرحال آقای قالیباف فردی عمل‌گراست و تجربه کار جدی و مستمر در حوزه عمران و آبادانی شهر تهران داشته است و می‌توانیم او را نمونه و الگوی خوبی برای کار اجرائی بدانیم». 

این در حالی است که اخیرا در یک گعده خصوصی میان مدعیان نامزدی ریاست بهارستان، مطرح شده بود که فردی که بر کرسی ریاست مجلس جلوس خواهد کرد حق ترک مجلس و نامزدی برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ را ندارد. این طرحی بود که پیش‌تر جبهه پایداری برای محدودکردن قالیباف به دنبالش بود. اگرچه قالیباف هم در آن گعده خصوصی حضور داشته، اما مشخص نیست که با این خواسته همسو شده یا نه. باشگاه خبرنگاران جوان، فرازهایی را به‌عنوان مصوبات آن نشست منتشر کرده بود که یکی از آنها عبارت بود از: «شرط کاندیداتوری برای ریاست مجلس آن باشد که فرد موردنظر، خود را کاندیدای ریاست‌جمهوری سال ١٤٠٠ نکند».

کد خبر 509447 برچسب‌ها محمد باقر قالیباف مجلس شورای اسلامی مصطفی میرسلیم اصولگرایان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف مجلس شورای اسلامی مصطفی میرسلیم اصولگرایان جبهه پایداری هم برای ریاست مجلس ریاست جمهوری آقای قالیباف نظر می رسد کرسی ریاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب(شانا) در دور اول انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی موفق به ارائه یک لیست مشترک ۳۰ نفره برای تهران شدند که از بین ۳۰ گزینه پیشنهادی، ۱۳ گزینه به دور دوم انتخابات راه یافتند. دور دوم انتخابات قرار است جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار شود.

در همین زمینه یک عضو شورای ائتلاف در گفت‌وگو با تسنیم گفته است که برای دور دوم انتخابات لیست ۱۶ نفره ارائه خواهد شد و به گفته وی، قرار شده است ۳ نامزد از لیست‌های دیگر به لیست شانا اضافه شود؛ او گفت که سه نامزد از بین نامزدهای راه‌ یافته به دور دوم انتخابات توسط شواری انتخاب شانا به لیست ۱۳ نفره فعلی اضافه و در نهایت لیست ۱۶ نفره به مردم معرفی خواهد شد.

بر همین اساس و با توجه به اینکه لیست آتی قرار است به زودی منتشر شود، این سوال مطرح است که آیا ائتلاف شانا و جبهه پایداری برای دور دوم انتخابات همچنان برقرار است یا ممکن است جبهه پایداری لیست مستقل ارائه کند. مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به این سؤال گفت: ائتلاف جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات نیز پایدار است و ما همانند دور اول انتخابات، در دور دوم نیز لیست واحدی با شانا ارائه خواهیم کرد.

وی درباره سه گزینه دیگری که قرار است به لیست مشترک جبهه پایداری و شورای ائتلاف اضافه شوند، گفت: درباره ۳ گزینه باقی‌مانده، جبهه پایداری پیشنهادهای دارد و پیشنهادهای خود را به شورای ائتلاف اعلام کرده است ما سعی می‌کنیم که لیست پیشنهادی خود به مردم را انقلابی‌تر کنیم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901348

دیگر خبرها

  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است