Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@21:51:20 GMT

شمسایی: شیوه مدیریتی در فوتسال غلط است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۱۲۴۵

شمسایی: شیوه مدیریتی در فوتسال غلط است

«امیر شمسایی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا در مورد حضور نداشتن تیم‌های تهرانی در لیگ برتر، اظهار داشت: متاسفانه شیوه مدیریتی مسوولان در قبال باشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی که قصد سرمایه‌گذاری در فوتسال را دارند صحیح نیست و به گونه‌ای تصمیم‌گیری می‌کنند که باشگاه‌ها هیچ انگیزه‌ای برای تیم‌داری نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش‌ خصوصی که می‌خواهد در لیگ برتر تیم‌داری کنند، باید از این کار سود ببرند وگرنه هیچ سرمایه‌گذاری نمی‌آید بدون منفعت در ورزش هزینه کند. پیش از این قانونی بود که کسانی که در ورزش سرمایه‌گذاری می‌کردند، از مالیات معاف می‌شدند اما آن قانون هم زود برداشته شد و حالا دیگر هیچ انگیزه‌ای برای شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی نیست.

شمسایی ادامه داد: پخش زنده هم می‌تواند بسیاری از سرمایه‌گذاران را برای ورود به ورزش ترغیب کند اما تیمی که می‌خواهد بازی‌هایش در تلویزیون پخش شود باید هزینه‌ای پرداخت کند تا این اتفاق بیافتد و به طور قطع این قانون هم آنها را دلزده می‌کند و انگیزه سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد. درست است به تیم‌ها حق پخش نمی‌دهند اما پخش زنده حداقل می‌تواند از لحاظ تبلیغاتی برای سرمایه‌گذاران مفید باشد.

پیشکسوت فوتسال و فوتبال ایران همچنین گفت: یکی دیگر از علت‌های نبود سرمایه‌گذار در فوتسال،  مشکلات اقتصادی است که گریبان همه کارخانه‌ها و شرکت‌ها را گرفته و آن‌ها در این شرایط اصلا به تیم‌داری فکر نمی‌کنند. تهران ابتدا و انتهایش پیدا نیست و نبود تیم فوتسال در تهران به چشم خیلی‌ها نمی‌آید و برای آنها هیچ اهمیتی ندارد. تیم‌داری در شهرستان به مراتب راحت‌تر از تیم‌داری در تهران است چرا که در برخی از تیم‌ها در شهرستان، کل شهر از آن باشگاه حمایت می‌کند، اما در تهران هیچ کسی انتظار ندارد تا از جایی حمایت شود.

شمسایی در مورد تیم‌داری استقلال و پرسپولیس در فوتسال خاطرنشان کرد: زمانی که من در تیم فوتسال استقلال بازی می‌کردم در هر دیدار ۲ هزار تماشاگر به سالن می‌آمد و یادم است در مسابقات جام رمضان استقبال بیشتر می‌شد و ۱۵ هزار نفر به سالن آزادی می‌آمدند. این استقبال جمعیت هم انگیزه و هم خیلی نکات مثبت دیگر به همراه خودش داشت.  نظرم این است که اگر استقلال و پرسپولیس به فوتسال بیایند، دوباره فوتسال تهران رونق می‌گیرد و به روزهای اوج خودش برمی‌گردد. تهران هنوزم پایگاه فوتسال در ایران است و بسیاری از بازیکنان و پیشکسوتان این رشته در این شهر زندگی می‌کنند و حیف است شهری پر از استعداد مانند تهران، در لیگ برتر بدون تیم باشد.

برچسب‌ها باشگاه پرسپولیس فوتسال استقلال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس فوتسال استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال استقلال سرمایه گذاری تیم داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۱۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال

به گزارش ورزش سه، خاطره شکست تلخ و ملال آور دوره گذشته از ژاپن همچنان از یاد‌ها نرفته و این قهرمانی می‌تواند برای شمسایی و ستاره‌هایش التیام بخش دردها و خستگی‌های اخیر باشد. آن زمان لزوم دگرگونی در تیم ملی را تکرار می‌کرد و به چهره های جدید روی آورد و به آن‌ها دل بست. چیزی که باعث شد بسیاری علیه او جبهه بگیرند و تصمیمش را « بی‌اعتنایی به واقعیت » بخوانند. او پس از ناکامی در فینال جام ملت‌های آسیا تصمیم گرفت چند تغییر ظاهراً بزرگ انجام دهد، ولی همچنان قماری که در تغییر نسل به راه انداخته بود را ترک نکرد. ابتدا علی‌اصغر حسن زاده به تیم ملی فراخواند که تشویق خیلی‌ها را برانگیخت که این تصمیمش نشان از تیزهوشی‌اش بود و سپس برترین های لیگ باشگاهی را زیر ذره‌بین خود قرار داد.

نتایج تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا در تورنمنت‌های متخلف از جمله تایلند و برزیل، امیدوار کننده بود، اما بحث‌های تاکتیکی میان علاقه‌مندان به فوتسال شدت گرفت، با این تفاسیر که دیدگاه او در مربیگری آزادی عمل دادن به ستاره‌هایش بود، به رخ کشیدن قریحه و تکنیک آن‌ها و همه این‌ها ایران را به جایی رسانده که انتظارش را می‌کشیدند و تا برآورده کردن توقعات تنها یک قدم دیگر فاصله داشته است.

وحید شمسایی دوران بازیگری پُرزرق‌وبرقی را پشت‌سر گذاشته و از او یک اسطوره در ورزش ایران ساخته است. سرمربی تیم ملی، در برهه‌ای که قاتل بالفطره دروازه ها به شمار می‌رفت، در جام ملت های آسیا هشت بار طعم قهرمانی را چشید و روی هم رفته 194 گل را در این رقابت‌ها به ثمر رساند. رکورد دست‌نیافتنی 31 گل در یک دوره از مسابقات به وحید شمسایی در سال 2001 تعلق دارد و خیلی‌ها را حیرت زده کرده است و 9 بار آقای گلی جام را به خود اختصاص داد و کفش طلایی را چنگ زد.

شمسایی روی نیمکت تیم‌های باشگاهی، عملکرد موفقی را در دبیری تبریز و تاسیسات دریایی تهران برجای گذاشته که طی این سال‌ها با تمامی ستاره های فوتسال به قهرمانی ایران و آسیا دسته یافته است. اما جای خالی قهرمانی قاره کهن در کسوت مربیگری‌ ملی در کلکسیون افتخاراتش حس می‌شود.

به هر حال، شمسایی به نخستین توفیق خود روی نیمکت داغ ایران نزدیک شده و همچنین سیزدهمین قهرمانی تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا که باید آن‌ها تحقق خواهند یافت یا خیر.

دیگر خبرها

  • شمسایی قهرمانی آسیا را به شهید الداغی تقدیم کرد+ فیلم
  • شمسایی: قهرمانی آسیا را به «شهید غیرت» اهدا می کنم + ویدئو
  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • عکس‌| ماجرای گردن‌بند خاص شمسایی در جام ملت‌ها
  • جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴| فوتسال ایران جام قهرمانی را پس گرفت/شاگردان شمسایی بر بام آسیا
  • پیام فوق ستاره فوتسال به شمسایی و شاگردانش
  • شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال
  • شمسایی: خوشحالم که در دو سال به دو فینال رسیدم
  • شمسایی: با تمام تمرکز به مصاف تیم ملی فوتسال تایلند می‌رویم
  • شمسایی: باید با تمام تمرکز به مصاف تایلند برویم