Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ ویسی با اشاره به فعالیت ۵ هزار موسسه فرهنگی قرآن و عترت در سطح کشور گفت: در سال جاری مجوز فعالیت ۱۱ موسسه فرهنگی قرآن و عترت جدید صادر شده است.

«حمیدرضا شیخ ویسی» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری اولین جلسه هیات رسیدگی به امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت در سال ۹۹، گفت: هیات رسیدگی به امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت تا کنون ۱۶ جلسه برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت افزود: در اولین جلسه هیات رسیدگی به امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت در سال جاری، ۱۱ مورد درخواست تاسیس موسسه قرآنی در استان های مختلف بررسی شد و با فعالیت ۱۱ موسسه فرهنگی قرآن و عترت موافقت شد.

 

وی خاطرنشان کرد: این موسسات ۶ ماه فرصت دارند تا مراحل ثبت شرکت ها را طی کرده و آگهی رسمی منتشر کنند و مکان فعالیت خود را مشخص و اعلام کنند. این ۱۱ موسسه جدید پس از طی این مراحل می توانند فعالیت های قرآنی خود را آغاز کنند.

 

مسئول دبیرخانه هیات رسیدگی به امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت با بیان اینکه جلسات این هیات هر دو هفته یک بار برگزار می شود،‌افزود: در این جلسات علاوه بر بررسی صلاحیت تشکیل و تاسیس موسسات فرهنگی قرآن و عترت، مسائل دیگر موسسات فرهنگی قرآن و عترت مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین نظارت بر عملکرد و شیوه های عملکردی موسسات فرهنگی قرآن و عترت از دیگر برنامه های این هیات است.

 

شیخ ویسی با اشاره به راه اندازی و تاسیس ۷۰ موسسه جدید فرهنگی قرآن و عترت در سال ۹۸، گفت: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی مسئولیت اعطای مجوز به موسسات فرهنگی قرآن و عترت در سراسر کشور را بر عهده دارند.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون ۵ هزار موسسه فرهنگی قرآن و عترت با احتساب شعب شان در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند،‌ خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه جامعه القرآن کریم یک موسسه فرهنگی قرآن و عترت است که ۸۰۰ شعبه در سطح کشور دارد.

 

معاون امور موسسات فرهنگی قرآن و عترت یادآور شد: حدود ۲هزار و ۵۰۰ موسسه فرهنگی قرآن و عترت زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کنند و ۲هزار و ۵۰۰ موسسه نیز زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی کشور فعال هستند.

 

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: موسسات فرهنگی قرآن و عترت صدور موافقت اصولی موسسه فرهنگی قرآن و عترت فرهنگی قرآن و عترت ۱۱ موسسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این نشست چهار دستور بررسی شد، در نخستین دستور که به ارائه گزارش نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی از وضعیت برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اختصاص یافت، بحث‌های مختلفی در مورد کم و کیف این بخش مطرح شد و در نهایت مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، گزارشی درباره ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

همچنین در ادامه بررسی دستور نخست، وزارت علوم به عنوان میزبان بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن معرفی شد. این نمایشگاه اواخر سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در ادامه حجت‌الاسلام والملسمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم که میزبان گزارش جشنواره نهج‌البلاغه است، گزارشی از این جشنواره ارائه کرد. در این بخش مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تاثیرگزاران حوزه نهج‌البلاغه نشستی تشکیل شود و در آن تصمیم‌سازی‌هایی درباره فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه اخذ شود.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

در بخش دیگری از این نشست گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و نیز گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت ارائه و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در نشست آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شد.

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن