Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رئیس جمهور ترکیه نشان می‌دهد که فشار‌های داخلی به اردوغان زیاد است و عملا در شرایط شیوع بیماری کرونا نیرو‌های مقاومت به شدت در حال تثبیت موقعیت خود هستند.

محمد ساجدی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اظهارات اخیر اردوغان رئیس جمهور ترکیه مبنی بر اینکه کشورش بیش از این در مورد حملات در شمال سوریه صبر نخواهد کرد، گفت: تا قبل از شیوع بیماری کرونا یعنی اوایل اسفند ماه تغییرات در شمال غرب سوریه و ادلب به نفع مقاومت نبود، اما بعد از شیوع این بیماری و تلفاتی که به ارتش ترکیه وارد شد ترک‌ها تا اندازه‌ای دست از یکه تازی برداشته و آرام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سفر دو هفته قبل ظریف به دمشق در شرایط حاد بروز بیماری کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: ضرورت انجام این سفر نشان داد که وضعیت مقاومت در شمال ادلب مورد تایید ایران و حزب الله نیست، چون اگر مورد تایید بود ضرورتی به سفر ظریف در این شرایط وجود نداشت.

ساجدی با اشاره به انتقال نیرو‌های داعش توسط آمریکا به عراق گفت: این عملکرد آمریکایی‌ها نیز نشان دهنده آن است که تحرکات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و با فروکش کردن کرونا دوباره زمینه برای حاضر شدن نیرو‌های جدید در منطقه فراهم خواهد شد بنابراین به نظر می‌رسد ترک‌ها مجددا درصدد دست اندازی و احیای نیرو‌های خود در شمال غربی سوریه هستند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به صحبت اخیر اردوغان مبنی بر اینکه ترکیه در خصوص حملات به شمال سوریه صبر نخواهد کرد، گفت: این سخن نشان می‌دهد که فشار‌های داخلی به اردوغان زیاد است و عملا در شرایط شیوع بیماری کرونا نیرو‌های مقاومت به شدت در حال تثبیت موقعیت خود هستند.

وی ادامه داد: این اظهارنظر اردوغان حکایت از عدم تعلل ترک‌ها دارد و اثبات این موضوع که ما هنوز در صحنه و میدان هستیم.
البته آمریکا همه حداکثر استفاده را از شرایط پیش آمده می‌کند و به بهانه خروج نیرو‌های خود از سوریه آن‌ها را به عراق وارد می‌کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان خاطرنشان کرد: خروج آمریکایی‌های از منطقه و به ویژه عراق و سوریه به سادگی صورت نخواهد پذیرفت و آمریکایی‌ها در این خصوص حرف گزافه‌ای زدند در عراق نیز علی رغم تصویب این موضوع در مجلس این کشور، اما از آنجا که عراقی‌ها چیزی حدود ۴.۵ میلیارد دلار پول در بانک‌های آمریکایی دارند جرات وارد کردن فشار بیش از حد به آن‌ها برای خروج از عراق را ندارند و با رفتار کج دار و مریض خواستار خروج آن‌ها از منطقه هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ساجدی ترکیه شمال سوریه کارشناس مسائل غرب آسیا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید مقام آمریکایی بر شکست رژیم صهیونیستی در غزه

یک مقام آمریکایی در مصاحبه با روزنامه «نیویورک تایمز» درباره شکست رژیم صهیونیستی در از بین بردن جنبش حماس، رهبران و مبارزان آن صحبت کرد.

براساس گزارش المیادین، این مقام آمریکایی در سخنرانی خود به آنچه که رژیم صهیونیستی در جنوب و شمال نوار غزه انجام داد، اشاره کرد.

در ادامه این مصاحبه آمده است: اما بعد از آن چه اتفاقی افتاد؟ سوالی که از سوی این مقام مطرح شد و وی پاسخ داد که بر خلاف آنچه ارتش اسرائیل می‌خواست، اکنون بسیاری از جنگجویان حماس دوباره ظاهر شده اند، تا جایی که یک واحد حماس توانست در ۱۸ آوریل سال جاری، موشکی را از بیت لاهیا در شمال نوار غزه به سمت عسقلان پرتاب کرد.

در همین زمینه، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که نوار غزه به قبل از ۷ اکتبر بازگشته است، به این معنی که نیروهای حماس همچنان در منطقه هستند و محل را کنترل می‌کنند و تأکید کردند که وعده‌های مقامات اسرائیلی برای از بین بردن آنها و برای دستیابی به پیروزی و حل و فصل قریب الوقوع، کاملاً از واقعیت دور است.

کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز در تحلیلی از وضعیت نوار غزه، به ویژه در شمال آن، گفت که مقامات صهیونیست تعهد کردند حماس را از بین ببرند و به شهرک‌نشینان اطراف غزه قول دادند که می‌توانند به خانه‌های خود بازگردند، اما هفته گذشته ثابت کرد که واقعیت بسیار دورتر از واقعیت است.

آلموگ بوکر، روزنامه نگار صهیونیست به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ آن مبنی بر ادامه جنگ تا نابودی حماس اشاره کرد، در حالی که در روی زمین، نیروهای حماس یک رگبار از موشک‌ها را به سوی اراضی اشغالی شلیک کردند.

بوکر افزود که این موشک‌ها از شمال نوار غزه، یعنی از منطقه‌ای که نیروهای حماس قرار نیست در آنجا باشند. به گفته او، این امر بیانگر واقعیت دیگری است که جای گفتن دارد و آن بازگشت حماس به شمال نوار غزه و همچنین حضور رزمندگان حماس و جهاد اسلامی در منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • تاکید مقام آمریکایی بر شکست رژیم صهیونیستی در غزه
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • سرنگونی پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک دو موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • سرنگونی پهپاد 30 میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • روز ۲۰۴ طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا