Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@12:19:35 GMT

منحنی بیماری کرونا در اصفهان رو به بالا است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۱۵۶۳

منحنی بیماری کرونا در اصفهان رو به بالا است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر منحنی بیماری کرونا در اصفهان در چند روز اخیر شیب ملایم رو به بالا داشته است و این حاکی از صعود روند بیماری است و موارد بستری بیماری در حال کاهش و موارد سرپایی دارای افزایش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:ابتلا ۱۰۰ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان اصفهان


او با بیان اینکه فعلاً تنها شهر بوئین و میاندشت در استان وضعیت سفید دارد، گفت: تیران و کرون هم در خبر‌ها اعلام شد، اما این شهرستان وضعیت سفید ندارد و تنها بوئین و میاندشت در استان اصفهان از وضعیت سفید برخوردار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص تحقیقات انجام شده برای دست‌یابی به دارو یا واکسن کرونا در استان اصفهان، گفت: طرح‌های تحقیقاتی متعددی در استان تاکنون انجام شده که بیش از ۵۰ طرح تحقیقاتی در دانشگاه تصویب و مطالعات آن‌ها در حال انجام است و برخی از این مطالعات هم منجر به اصلاح رویه‌های درمانی و تشخیصی و وارد چرخه درمان شده و برخی دیگر هم نیازمند تکمیل است.


او با اشاره به کمبود تجهیزات و امکانات در بیمارستان‌های استان گفت: حداقل تجهیزات و امکانات سرمایه‌ای مورد نیاز در بیمارستان‌ها تأمین شده، اما برخی امکانات مهم دیگر نیازمند کمک مالی است برای مثال دستگاه سی‌تی‌اسکن که در اغلب شهرستان‌ها به آن نیاز دارند باید تکمیل شود همچنین برای افزایش رادیولوژی‌های پرتابل و ونتیلاتور در استان برنامه‌ریزی لازم در حال انجام است.

او در خصوص تکمیل دستگاه سی‌تی‌اسکن در شهرستان‌ها گفت: قرارداد خرید این دستگاه‌ها صورت گرفته هرچند توان تأمین آن‌ها برای همه شهرستان‌ها نیست، اما برای اغلب شهرستان‌ها دستگاه سی‌تی‌اسکن مورد تقاضای آن‌ها تأمین می‌شود.

چنگیز در خصوص هزینه اقلام مصرفی بهداشتی در بیمارستان‌های استان، اظهار کرد: هزینه اقلام مصرفی در بیمارستان‌های دانشگاهی استان اصفهان در هفته پنج میلیارد تومان است که تنها شامل اقلام حفاظتی مانند گان، ماسک، دستکش و دیگر اقلام است.

او درباره شرایط تأمین داروی مورد نیاز برای بیماران مبتلا به کرونا اظهار کرد: کرونا به دلیل نداشتن درمان قطعی خاص هنوز داروی خاصی ندارد و تنها مراقبت‌ها از بیمار باید صورت بگیرد و عوارض آن نیازمند دارو است و در این زمینه هم مشکل کمبود دارو در استان نداشته‌ایم.


چنگیز در خصوص بیمارستان‌های مرجع درمان کرونا در استان، گفت: بیمارستان فاطمه زهرا نجف‌آباد دیگر به عنوان مرجع کرونا نیست و بیماران نجف‌آباد به دلیل کاهش تعداد به اصفهان ارجاع می‌شوند، بیمارستان‌های صاحب‌الزمان شهرضا، اشرفی خمینی‌شهر و شفای کلیشاد همچنان ریفرال کرونا هستند، اما آن‌ها هم به زودی از مرجعیت درمان کرونا خارج‌شده و بیماران خود را به اصفهان ارجاع می‌دهند.

اوافزود: در شهر اصفهان هم کماکان چهار بیمارستان خورشید، عیسی‌بن مریم، امین و غرضی مرجع درمان بیماری کرونا هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص آینده بیماری کرونا تصریح کرد: باید کماکان با کرونا زندگی کرد بنابراین اگر آداب زندگی با کرونا را یاد بگیریم و عادت‌های غلط گذشته را اصلاح کنیم می‌توانیم این بیماری را کنترل کنیم.

او افزود: دیگر نمی‌توانیم رفتار‌های قبل از کرونا مانند فاصله‌های نزدیک، دست دادن‌ها، فراموش کردن شستشوی دست‌ها را داشته باشیم و در صورت رعایت نکردن این رفتار‌های بهداشتی قطعاً افزایش کرونا را خواهیم داشت.

چنگیز در خصوص آخرین وضعیت ابتلاء و مرگ و میر کادر درمانی اصفهان ناشی از بیماری کرونا نیز گفت: دو نفر از پزشکان اصفهان تاکنون بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

منبع:ایمنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی واکسن کرونا تامین دارو کمبود تجهیزات استان اصفهان بیمارستان ها کرونا در استان بیماری کرونا شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد ابراهیم‌زاده، همسر صدیقه وسمقی، در گفتگو با رویداد٢۴ درباره سلامتی این اسلام‌پژوه و محقق که به اتهام تبلیغ علیه نظام به حبس محکوم شده، توضیح داده است.

به گفته ابراهیم زاده خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیک بینایی خود را اخیرا به طور کامل از دست داده و این موضوع در آزمایش‌هایی که ۲۷ فروردین ماه در انتقال ایشان از زندان به بیمارستان فارابی انجام شده، مورد تایید پزشک قرار گرفته است.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: روند از دست رفتن بینایی در خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیکی است. اینطور نبوده که ایشان به خاطر زندان بینایی را از دست داده باشد. او گفته نام این بیماری RP است، ژنتیکی است و خیلی از افراد در ایران به آن مبتلا هستند. در این بیماری روند کم‌بینایی به مرور افزایش پیدا می‌کند.

ابراهیم‌زاده گفته اواخر فروردین‌ماه خانم وسمقی از زندان به بیمارستان فارابی منتقل شد. در این بیمارستان تخصصی چشم، در بخش‌های مختلف اعم از شبکیه، قرنیه، خشکی چشم و پلک مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش‌ها حدود ۳ ساعت طول کشید و من هم حضور داشتم. نتایج آزمایش‌ها و معاینات هم در پرونده پزشکی ایشان در زندان نوشته شد و به بهداری زندان اوین تحویل داده شد. قرار بود نتیجه به پزشکی قانونی هم داده شود. تا دو سه روز پیش، اما هنوز این نتایج به پزشکی قانونی داده نشده است.

ابراهیم‌زاده علت انتقال خانم وسمقی به بیمارستان را توضیح داده و گفت در زندان متوجه شدند ایشان نمی‌تواند راه برود و زمین می‌خورد. ایشان می‌گوید من فقط مزاحم دوستان بند هستم. نمی‌توانم غذای خودم را بیاورم یا ظرف‌هایم را بشورم. حتی برای سرویس بهداشتی هم به یک نفر احتیاج دارم.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: ماموران زندان بعد از مشاهده این وضعیت ترتیب معاینات چشم را دادند.

آقای ابراهیم‌زاده می‌گوید در نتایج معاینات بیمارستان فارابی قید شده که ایشان تحمل حبس ندارد. این نتایج باید از طرف بهداری زندان به پزشکی قانونی ارسال می‌شد، اما هنوز ارسال نشده است.

او گفته یک آزمایش در بیمارستان فارابی مانده بود که انجام بدهند و آن مربوط بود به میدان دید. پزشک ایشان گفته بود احتیاجی به اندازه‌گیری میدان دید ندارد، چون اصلاً دید ندارد.

ابراهیم‌زاده می‌گوید خانم وسمقی قبل از بازداشت، میدان دید داشت و این دید مرکزی در طول این مدت از دست رفته است، هرچند زندان در از دست رفتن این دید تاثیر نداشته است.

خانم وسمقی دچار بیماری قلبی شده است

آقای ابراهیم‌زاده تاکید می‌کند آنچه در زندان برای خانم وسمقی حادث شده، بیماری قلبی است. او گفته هفته نخست فروردین‌ماه خانم وسمقی به دلیل مشکل قلبی و سوزش قفسه سینه از بهداری زندان به بیمارستان طالقانی در ولنجک منتقل شده و در آنجا با توصیه پزشک به مدت یک شب در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری شده است، اما در نهایت گفتند مشکل قلبی و فشار خون خانم وسمقی با دارو قابل کنترل است.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید بهداری زندان مدت‌ها با دارو‌های دم‌دستی سعی می‌کردند مشکل قلبی ایشان را رفع کنند، اما در نهایت متقاعد شدند که مشکل جدیست و در نهایت ایشان به بیمارستان طالقانی منتقل شده.

او تاکید می‌کند ایشان قبل از حبس هیچ‌گونه مشکل قلبی نداشته است. امیدوارم این بیماری نباشد و تنها ناشی از فشار زندان باشد.

علیزاده طباطبایی: برای ایشان درخواست عدم‌تحمل حبس داده‌ایم

محمود علیزاده طباطبایی، وکیل صدیقه وسمقی هم می‌گوید به دلیل از دست‌رفتن بینایی، درخواست عدم تحمل حبس برای ایشان کردیم. این درخواست با پزشک قانونی هم مطرح شده و گزارش مثبت داده‌اند و در حال حاضر این درخواست برای دادستان ارسال شده و اگر موافقت کند، ایشان به خاطر عدم تحمل حبس آزاد خواهند شد.

به گفته وکیل صدیقه وسمقی، حال او در زندان مناسب نیست. خانم صدیقه وسمقی علاوه بر از دست‌دادن بینایی با مشکل تپش قلب و فشار خون بسیار بالا مواجه است و در زندان هم امکان پرستاری از ایشان نیست چرا که درخواست پرستار هم کرده بودند، ولی این درخواست اجرایی نشد.

علیزاده طباطبایی می‌گوید: صدیقه وسمقی به فعالیت تبلیغی علیه نظام احضار شد، اما گفت تا دلیل این اتهام را نگویید، نمی‌آیم. برای بازداشت او ریختند در خانه‌اش؛ اقدامی که برای اتهام فعالیت علیه نظام بسیار غیرمنطقی بود.

وکیل وسمقی می‌گوید: او به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به چهار ماه حبس و به دلیل عدم رعایت حجاب شرعی به یک میلیون جزای نقدی محکوم شد. همان زمان ما تسلیم به رای زدیم و میزان حبس شد ٩۶ روز. الان به دلیل مشکل عدم تحمل حبس، درخواست آزادی مشروط دادیم.

علیزاده طباطبایی می‌گوید هفته آینده ایشان یا به دلیل آزادی مشروط یا به دلیل عدم تحمل حبس باید آزاد شوند. نگاه‌داری ایشان در زندان با این حال دیگر درست نیست.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا