Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس اقتصادی- امروز صنعت گردشگری ایران به دلیل شیوع کرونا در معرض خطر فروپاشی قرار گرفته است. سایت "آسیا تایمز" درباره تاثیر شیوع کرونا بر صنعت گردشگری ایران می‌نویسد: "صنعت گردشگری ایران که به دلیل تحریم امریکا علیه اقتصاد آن کشور در وضعیت دشواری قرار گرفته بود اکنون با شیوع کرونا به شدت دچار تنگی نفس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی کارشناسان معتقدند صنعت گردشگری ایران به دلیل بحران بهداشتی و درمانی اخیر در خطر فروپاشی قرار گرفته است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ "بنفشه تهرانی" یکی از ۱۳ هزار راهنمای تور در ایران است که به دلیل شیوع کرونا شغل‌اش را از دست داده است. او به "آسیا تایمز" می‌گوید: "دو هفته پس از شیوع کرونا در ایران شغل‌ام را از دست دادم. آژانس مسافرتی‌ای که من در آن مشغول به کار بودم موقتا تعطیل شده است. این آژانس قادر به پرداخت حقوق کارکنان‌اش نبود. آژانس کوچکی بود که منابعی برای ادامه کار و درآمدزایی برای چندین ماه نداشت".

"آسیا تایمز" در ادامه می‌نویسد: "در خبر‌ها آمده بود که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران از دولت آن کشور درخواست کمک ۲۴۵ میلیون دلاری فوری برای احیای آن صنعت را کرده است. دولت این درخواست را رد کرد و با ارائه وام ۱۶۰ میلیون ریالی با بهره ۱۲ درصدی به کارکنان این حوزه موافقت کرد. فعالان حوزه گردشگری می‌گویند این وام ناکافی است. برخی از راهنما‌های تور می‌گویند از این برنامه حذف شده‌اند چرا که فاقد قرارداد ثابت بوده‌اند و شغل‌شان نیمه رسمی قلمداد شده است‌".

"بابک نوین" مدیر کافه و هاستلی در تهران درباره شدت بد بودن وضعیت گردشگری در ایران در تعطیلات نوروز می‌گوید: "در ایام نوروز، ما هیچ مشتری‌ای نداشتیم به جز دانشجویان خارجی معدودی که به دلیل لغو پرواز‌های بین المللی مجبور به اقامت چند روزه در ایران شده بودند. بحران کرونا به شدت از درآمد کافه کاسته و تعداد مشتریان به یک پنجم میزان سابق کاهش یافته است‌".

این سایت با اشاره به این که تنها در ماه‌های فوریه و مارس گذشته، ۶۴ میلیون دلار ضرر مالی بر آژانس‌های مسافرتی وارد شده است می‌نویسد: "متین لشکری" وبلاگ نویس در زمینه سفر در ایران می‌گوید برای دوران پسا کرونا دولت باید کماکان به حمایت از صنعت گردشگری، توسعه زیرساخت‌های مرتبط با آن و تسهیل روند صدور روادید برای اتباع کشور‌های مختلف ادامه دهد. او می‌گوید آنچه فعالان حوزه گردشگری واقعا به آن نیاز دارند ثبات به خصوص ثبات اقتصادی است. "بنفشه تهرانی" می‌گوید صنعت گردشگری برای رونق نیازمند توافق دیگری مشابه توافق هسته‌ای و کاهش محدودیت‌ها است. همچنین، او می‌گوید توسعه پرواز‌های مستقیم از پایتخت‌های اروپایی به ایران پس از برجام خبر خوبی برای صنعت گردشگری ایران بود، اما پس از تحریم‌های امریکا این روند متوقف شد. تهرانی امیدوار نیست به این زودی‌ها گردشگران خارجی، ایران را به عنوان مقصد سفر خود تعیین کنند‌".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صنعت گردشگری کرونا تحریم صنعت گردشگری ایران شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام عصر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ویژه اربعین‌حسینی در مهران که با حضور جبلی رییس رسانه ملی برگزار شد، گفت: اوج معرفت‌افزایی زوار در اربعین و متحول شدن زیرساخت‌ها در دولت سیزدهم بود.

وی افزود: مردمان این استان، متدین، مومن و غیرتمند و سلحشور، دل‌داده به نظام و انقلاب هستند و برای دفاع از مرزهای استان همه حضور یافتند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: مردم ایلام نگین مقاومت و ایثار هستند و در هشت سال جنگ تحمیلی، مقاومت و ایستادگی کردند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.

وی یادآورشد: استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است.

وی با بیان این‌که مردم استان ایلام مردمی غیور و پشتیبان نظام و انقلاب هستند، افزود: این غیرت و ولایت‌مداری در دوران هشت سال دفاع مقدس و در خادمی زوار اربعین‌حسینی به منصه ظهور رسیده است.

استاندار ایلام با اشاره به این‌که این استان محور مقاومت در برابر رژیم بعثی بود، ابراز کرد: مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر این‌که دیار خود را ترک نکرده بلکه پذیرای مهاجران دیگر استان‌های درگیر جنگ بودند.

بهرام‌نیا بیان داشت: در سالی که گذشت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند، در صورتی که جمعیت استان ایلام ۶۰۰ هزار و جمعیت شهر مهران کمتر از ۲۰ هزار نفر است و خدمات‌رسانی و فراهم شدن زیرساخت برای این زوار کار بزرگی است.

استاندار ایلام بیان کرد: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شد که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌های استان بود. سال گذشته ۸۴۰ سرویس بهداشتی ساخته شد و هم‌اکنون بیش از ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران وجود دارد.

وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته پایانه برکت خط‌کشی و لاین‌بندی شده و چندین مجموعه سرویس بهداشتی در آن ساخته شد و طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پایانه برکت هزینه شد.

استاندار ایلام بیان داشت: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در استان ایلام بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده وجود دارد.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، گفت: با توجه به نزولات جوی، امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

استاندار ایلام به نقش‌آفرینی صدا و سیما در اربعین و انتخابات اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز ایلام در انعکاس معرفت‌افزایی اربعین و حضور پرشور مردم در انتخابات، نقش‌آفرین بود.

بهرام‌نیا با اشاره به این‌که ایلام و مهران امروز نگین معنویت و فرهنگ در کشور است، یادآور شد: سال گذشته استان ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که صدا و سیما و رسانه‌ها با هم‌افزایی در معرفی نقاط بکر و گردشگری نقش مهمی داشتند.

استاندار ایلام با تاکید بر این‌که یکی از افتخارات دولت سیزدهم از لحاظ کمی و کیفی این است که راه ۱۵ ساعته که در سال‌های گذشته زوار از ایلام تا مهران با وجود ترافیک سنگین طی می‌کردند، امروز با چهار بانده شدن به حدود یک ساعت رسیده است، گفت: بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم هزینه زیرساخت‌های استان ایلام به ویژه حوزه راه‌ها و زیرساخت‌های اربعین‌حسینی شده است.

وی تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه‌ها در راستای انعکاس خدمات دولت و نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم و زوار اربعین‌حسینی و معرفت‌افزایی زوار، نقش به‌سزایی ایفا کردند.

کد خبر 6100803

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد