Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@02:58:17 GMT

هیأتی که با حذف دلالان، کشاورزان کرمان را نجات داد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۲۴۸۴

هیأتی که با حذف دلالان، کشاورزان کرمان را نجات داد

گروه جهادی هیأت نورالرضا (ع) که نزدیک ۱۰ سال است در روستاهای جنوب کرمان در حال خدمت‌رسانی است، امسال برای رفع مشکلات کشاورزان منطقه دست‌به‌کار شد و با حذف نقش دلالان، تولیدات آن‌ها را به فروش می‌رساند.

محمود مدینه‌نگاه، مسئول گروه جهادی هیأت نورالرضا (ع) در گفت وگو با خبرنگار مسجد و هیأت خبرگزاری فارس اظهارداشت: این هیأت نزدیک ۱۰ سال است که در روستاهای جنوب کرمان به خدمت‌رسانی برای رفع مشکلات مردم مشغول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی این سال‌ها مشاهده کردیم که روستاییان محصولات تولیدی خود اعم از گوجه فرنگی و پیاز را با قیمت کم و مشکلات بسیار به دلالان می‌فروشند و هرسال با ضررهای بسیاری مواجه هستند. این روستاییان زمین را اجاره می‌کنند و در آن به کشت می‌پردازند که با دیگر هزینه‌های پرداختی، قیمت خرید محصول توسط دلالان اصلا به صرفه نبود.

مدینه‌نگاه گفت: امسال این مشکل بیش از پیش شده بود و در حالی که قیمت کشت هر کیلو پیاز حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان شده بود، دلالان با قیمت کیلویی ۴۰۰ تومان خریداری می‌کردند که ضررهای بسیاری برای کشاورزان داشت؛ در حالی که قیمت فروش این محصول در بازار میوه و تره‌بار و مغازه‌ها بسیار بیشتر بود. با این شرایط کشاورزان محصولات را برداشت نمی‌کردند و در زمین‌ها در حال خراب شدن بود.

مسئول گروه جهادی هیأت نورالرضا (ع) اضافه کرد: این گروه جهادی تصمیم گرفت برای کمک به روستاییان، نقش دلالان را حذف کند و محصولات را در بازار تهران به فروش برساند و مانع ضرر آنان شود. به این منظور با مدیر میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران رایزنی و با اخذ موافقت آنان، فرایند آغاز شد. حمل و نقل محصول از کرمان به تهران نیز هزینه‌بردار بود که با هماهنگی صورت گرفته با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کامیون در اختیار گروه قرار گرفت و این کار عملیاتی شد.

وی افزود: تاکنون ۴۰ تُن گوجه‌فرنگی و ۱۲۰ تُن پیاز با همکاری سپاه در تهران به فروش رساندیم که به طور مثال پیاز کیلیویی ۱۲۰۰ تومان فروخته شده است که علاوه بر جبران هزینه‌کرد کشاورزان، موجب اخذ سود هرچند اندک هم برای آنان شده است.

مدینه نگاه تصریح کرد: برای اشتغال روستاییان در این منطقه نیز در هر روستا یک دستگاه جوجه‌کِشی قرار دادیم و با آموزش به یک نفر از روستاییان، فرایند تولید جوجه بوقلمون را آغاز کردیم. تخم بوقلمون بعد از ۲۷ روز تبدیل به جوجه می‌شود که در هردستگاه ۱۲۰ جوجه متولد می‌شود. به هر خانواده نیازمند روستایی ۱۰ جوجه اهدا شده و این خانواده‌ها با نگهداری و پرورش برای بازه ۳۰ روزه، می‌توانند آن‌ها به فروش برسانند.

مسئول گروه جهادی هیأت نورالرضا (ع) ادامه داد: با یک مرکز پرورش بوقلمون نیز هماهنگ کردیم که جوجه‌های ۳۰ روزه را با رقم ۱۲۰ هزار تومان خریداری می‌کند؛ یعنی در مجموع هر خانواده از این فرایند در مرحله اول یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به دست می‌آورد که با بخشی از پول حاصل می‌تواند برای خرید تخم و دریافت جوجه مجدداً اقدام کند و با این چرخه کسب درآمد داشته باشد.

وی گفت: این دستگاه هم‌اکنون در ۴ روستا قرار داده شده است که بنا داریم به زودی به ۴ روستای دیگر نیز ارسال کنیم تا مجموعاً در ۸ روستا اجرایی شود.

مدینه‌نگاه افزود: در سال‌های گذشته دام به خانواده‌های نیازمند اهدا می‌کردیم تا با پرورش و نگهداری آنان بتوانند کسب درآمد داشته باشند. به طور مثال به یک خانواده ۵ دام داده بودیم که امسال آن را به ۱۲ دام افزایش داده بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تخم بوقلمون جنوب کرمان گوجه فرنگی پیاز سپاه پاسداران گروه جهادی هیأت نورالرضا مدینه نگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان کوهنوردان گمشده در قله دماوند

غلامعلی فخاری مدیرعامل هلال‌احمر مازندران گفت: ساعت ۲۰ جمعه ۱۴ اردیبهشت، گزارش مفقودی ۴ کوهنورد در ارتفاعات قله دماوند از طریق تماس تلفنی به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر مازندران (EOC) اعلام شد.

او افزود: به علت شرایط جوی نامناسب، گروه از مسیر خارج شده و در ساعت ۲۰:۰۵ با مرکز EOC مازندران ارتباط تلفنی برقرار کردند، که مرکز EOC مازندران پس از راهنمایی لازم و ارائه نقطه GPS بارگاه سوم به اعضاء گروه، آنهارا بصورت تلفنی جهت رساندن به منطقه امن راهنمایی نمودند.

فخاری گفت: پس از گذشت ساعاتی با توجه به عدم ارتباط گروه با مرکز EOC مازندران و پایگاه رینه، یک تیم ۳ نفره کوهستان از پایگاه رینه با تجهیزات کامل کوهنوردی به همراه یک گروه کوهنوردی داوطلب مردمی (استان البرز) جهت جستجو در ساعت ۰۵:۰۰صبح تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ برای جستجو میدانی به منطقه اعزام گردیدند.

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران افزود: پس از جستجو تیم کوهستان پایگاه رینه در ضلع غربی و گروه کوهنوردی داوطلب در ضلع جنوبی در ساعات اولیه صبح نتیجه‌ای حاصل نشد که در ساعت ۱۰:۰۰ صبح، تیم کوهنوردی داوطلب مردمی اعلام نمودند که ۲ نفر از افراد مفقودی را در قرارگاه مشاهده کردند که به گفته اعضای تیم گمشده، یک نفر از اعضای تیم جهت صعود به قله عظیمت کرده و از سمت ناندل قصد فرود دارد و همچنین نفر چهارم به بارگاه سوم عظیمت نموده تا تجهیزات جامانده گروه را به سمت پایین انتقال دهد.

فخاری گفت: در ساعت ۰۹:۰۰صبح جهت جستجو هوایی افراد گمشده، مرکز EOC مازندران از اورژانس درخواست بالگرد نموده که بعلت شرایط نامناسب جوی درخواست فوق مورد موافقت قرار نگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس
  • نجات ۶ کودک در کوه‌های کرمان
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • نجات جوان ٣٣ ساله پس از سقوط از کوه توسط آتش‌نشانان
  • نجات جوان کوهنورد با کمک آتش نشانی وامداد کوهستان
  • نجات جان کوهنوردان گمشده در قله دماوند