Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، سید محمد علوی در خصوص علت افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا در روزهای اخیر در خوزستان، اظهار کرد: عمده‌ترین علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، تقویت بیماریابی در استان است؛ پیش از این در کل استان خوزستان فقط یک آزمایشگاه وجود داشت و در حال حاضر دو آزمایشگاه در اهواز، یک آزمایشگاه در آبادان و یک آزمایشگاه نیز در دزفول در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سیر تزایدی ابتلا به کرونا را از موارد طبیعی این بیماری دانست و افزود: این مسأله مختص استان ما نیست؛ در همه دنیا روند بیماری رو به افزایش است.

علوی بازگشایی مشاغل، اماکن عمومی و بیرون آمدن مردم از خانه را یکی دیگر از علل افزایش آمار ابتلا و گسترش ویروس خواند و عنوان‌ کرد: مردم از رعایت موازین بهداشتی ملال آور مقابله با کرونا خسته شده اند، اما باید بدانند که اگر مراقبت نکنند سلامتشان به خطر می افتد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه، تاکید کرد: لازم است در قبال مقررات در خانه ماندن، تسهیلاتی برای مردم در نظر گرفته شود که مردم خریدهایشان را بصورت تلفنی و اینترنتی انجام دهند.

علوی ادامه داد: کارمندانی که امکان دورکاری دارند کارهای خود را در خانه انجام دهند و مشاغلی که امکان دورکاری ندارند ضروری است، در محیط کار تهویه هوا تعبیه شده و پروتکل های بهداشتی رعایت شود؛ همچنین فاصله ی اجتماعی معین حفظ گردد و امکان شستشوی مکرر دست‌ها برای کارگران مهیا شود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه هیچ گونه کمبودی در خصوص تخت های بیمارستانی، دارو، icu و امکانات درمانی نداریم، تصریح کرد: هیچ بیماری در صف بستری قرار نخواهد گرفت، اما ما باید تمام تلاشمان را بکنیم که به این ویروس مبتلا نشویم.

وی در خصوص استفاده از ماسک در مکان های مختلف، بیان کرد: مردم باید سعی کنند حدالامکان در مکان‌های پرتردد حاضر نشوند، ولی اگر حضورشان در این مکان‌ها ضروری است باید از ماسک استفاده کنند و در صورت عدم دسترسی به ماسک می توانند از پارچه ی کتان برای تهیه ماسک استفاده کنند؛ از آنجایی که اندازه‌ی ویروس از منافذ پارچه ی کتان بزرگ‌تر است امکان نفوذ ویروس وجود ندارد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز فضای مجازی را به شمشیر دولبه ای تشبیه کرد و یاد آور شد: فضای مجازی به منظور وسیله‌ی برای تبادل اطلاعات بسیار مفید است و از جنبه شایعه سازی و شایعه پراکنی میتواند بسیار مخرب باشد. مانند شایعاتی که در مسئله الکل موجب مرگ و کوری تنی چند از هموطنانمان شد.

علوی در پایان گفت: برای کنترل این ویروس باید چهار اصل رعایت بهداشت فردی، رعایت فاصله‌ی اجتماعی، استفاده از ماسک در مکان‌های پرتردد و از همه مهمتر در خانه ماندن رعایت کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • جنگ غزه / آمار قربانیان به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال