Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، مینو محرز ضمن ابراز نگرانی از احتمال اوج گیری مجدد ویروس کرونا بر اثر شروع زودهنگام کار و فعالیت در جامعه، افزود: همه بیرون آمده اند و رعایت نمی کنند انگار که اصلا ویروسی نیامده و نبوده! گویا فراموش کرده اند. این در حالیست که هنوز هم فاصله گذاری فیزیکی مهمترین نکته و تنها راهی است که در دنیا کنترل کرونا توسط آن صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مردم حتی المقدور و در موارد غیر ضروری نباید از خانه خارج شوند، تصریح کرد: خوشبختانه در ماه رمضان ماندن در خانه بیشتر شده و به امر مقابله با کرونا کمک کرده اما اگر رفت وآمدهای روزمره و بی توجه به نکات بهداشتی را تکرار و ادامه یابد، مشکل خواهیم داشت.

گرما و کرونا دو خط موازی نیستند

محرز درباره شایعه ای که در نخستین روزهای کرونا منتشر شد مبنی بر این که کرونا با شروع گرما از بین می رود، خاطرنشان کرد: گرما در محیط باعث می شود ویروس کرونا زودتر از بین می برد اما تاثیر بسیار کمی در روند کم شدن فاکتورهای سرایت آن یا به طور کلی از بین رفتن آن دارد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، گزارش هایی که از یک مرکز تحقیقات مطالعات آمریکایی به تازگی منتشر و در آن بیان شده که ویروس جهش یافته و قدرت آن کم شده را خبر خوشی عنوان کرد که در صورت تایید صحت آن، کمک به کاهش یا از بین رفتن ویروس کرونا می کند.

وی توضیح داد: در صورت تایید این تحقیقات، می توان گفت خود ویروس در حال کمک به بهبود شرایط ما است که اگر این روند ادامه یابد بطور قطع با عدم حضور در تجمعات، کنترل سفرها، خودداری از تماس‌ها و بیماریابی درست، می‌توان زودتر به حد ثابت بیماری رسید.

بازگشت کرونا در سرما

محرز هشدار داد: با سردتر شدن هوا، ویروس آنفلوآنزا و کرونا با هم مخلوط شده و مشکل بزرگتری در کمین افراد خواهد بود. بنابراین نباید از یاد ببریم که هنوز کرونا در دنیا وجود دارد و خطر افزایش آن می رود.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، با تاکید بر اینکه مردم فکر نکنند این بیماری تمام شده و هنوز هستند مواردی که تمام اعضای خانواده کرونا گرفته اند، یادآور شد: پس تا کشف واکسن آن باید نکات بهداشتی، ایمنی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

بالاخره سایه کرونا چه زمانی کم می شود؟

خبرنگار ایرنا در بخشی دیگر از این گفت وگو با محرز، با بیان این که افراد وقتی به هم می رسند از هم سوال می کنند کرونا کی تمام می شود؟ از وی پاسخ را جویا شد که محرز صراحتا گفت: هنوز نمی دانیم. اگر خبرهای جهش کرونا و کاهش یافتن قدرت بیماری زایی آن صحیح باشد می توان ابراز امیدواری که دیگر به سرعت ادامه نخواهد یافت.

وی ادامه داد: تقریبا اتفاقی که برای ویروس سارس افتاد که بعد از مبتلا کردن افراد بیشماری، از قدرت ویروس کم شد. در مورد کرونا هم قابل پیش بینی است که پس از اینکه با قدرت سرایتش جمعیت زیادی را فراگرفت جهش یابد و کم اثر شود. بنابراین اگر قدرت آن کمتر شود  بیماری خفیف تر شده و مصونیت جامعه اتفاق می افتد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: در هر صورت افرادی که به کرونا مبتلا نشده اند اگر در معرض آن قرار بگیرند حتما مبتلا می شوند و به بقیه هم انتقال می دهند. پس فراموش نکنیم هنوز تنها راه مقابله، فاصله گذاری فیزیکی است و تا توزیع واکسن نمی توان گفت ویروس دیگر نیست.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا پیک کرونا اوج گیری کرونا اخبار کرونا در 20 اردیبهشت سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مقابله با کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برگزاری مجدد کنکور در یک منطقه متاثر از وقوع سیل
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!