Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@16:33:29 GMT

سریع‌ترین ربات نرم ساخته شد+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۳۳۲۲

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به گفته دانشگاه ایالتیکارولینای شمالی سریع‌ترین ربات نرم با الهام از بیومکانیک یوزپلنگ ساخته شد.

«جی ین» استادیار مهندسی مکانیک و هوافضا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی اعلام کرد که یوزپلنگ ها سریعترین موجودات روی زمین هستند و سرعت و قدرت خود را از خم شدن ستون فقراتشان به دست می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ین گفت:« ما از یوزپلنگ الهام گرفتیم که یک نوع ربات نرم ایجاد کنیم که دارای ستون فقرات فنری و قابل تحمل است. به این معنی که این ربات دارای دو حالت پایدار است. ما می توانیم با پمپاژ هوا به کانالهایی که ربات نرم و سیلیکونی را کنار هم ردیف می کند، سریعاً بین این حالت های پایدار جابجا شویم.»

وی افزود جابجایی بین دو حالت مقدار قابل توجهی انرژی آزاد می کند و به ربات اجازه می دهد به سرعت نیرو را بر زمین اعمال کند. این کار باعث می شود که ربات روی سطح زمین بتازد.

سریعترین ربات های نرم تا کنون می توانند با سرعت حداکثر 0.8 طول بدن در ثانیه بر روی سطوح صاف و جامد حرکت کنند. کلاس جدید ربات های نرم قادرند با سرعت حداکثر 2.7 طول بدن در ثانیه ( سه برابر سریعتر) بدوند.

این ربات های جدید همچنین قادر به دویدن در سطح شیب دار هستند ، که می تواند برای روبات های نرم که نیروی کمتری را به زمین اعمال می کنند، چالش برانگیز یا غیرممکن باشد. این روبات های تقریباً 7 سانتی متر طول دارند و حدود 45 گرم وزن دارند.

انتهای پیام/

178 / 336 ربات نرم یوزپلنگ سریعترین ربات دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ربات نرم یوزپلنگ ربات نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۳۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و اعلام کرد: در ابتدای دولت سیزدهم کمتر از ۸۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود داشت که هم اکنون این تعداد به ۱۰۶۹ واحد رسیده و ۴۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.

دکتر عباس شیراوژن با بیان این مطلب در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت، گفت: این واحد‌ها در حالی ساخته شده که تاکنون ریالی بودجه برای ساخت خوابگاه متاهلی دریافت نکرده ایم و این ۲۶۹ آپارتمان نیز با بودجه‌های اختصاصی دانشگاه‌ها ساخته شده است.

وی با اشاره به این که باید تا پایان این دولت دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی به عدد صفر برسد، افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی تا پایان سال حداقل ۴۰ واحد و دانشکده‌های فاقد خوابگاه متاهلی نیز تا پایان سال حداقل باید ۲۰ واحد خوابگاه متاهلی با متراز ۴۵ تا ۷۰ متر مربع همراه با رعایت پیوست فرهنگی مربوطه، ساخته باشند.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی که خوابگاه متاهلی دارند هم باید تا پایان سال ۲۰ درصد به تعداد واحد‌های خوابگاهی متاهلی خود اضافه کنند.

دکتر شیراوژن همچنین از انعقاد تفاهمنامه با وزارت مسکن و شهرسازی برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی خبر داد.

منبع: وبدا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • آیین کلنگ زنی احداث ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر گهرو برگزار شد
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است