Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس شورا‌های حل اختلاف استان یزد گفت: با اجرای بخشنامه ریاست قوه قضاییه در سال گذشته ۵۰ درصد از دعاوی کیفری و حقوقی قابل سازش در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش ختم شده است. تاریخ انتشار: 10:48 - 20 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۹۱۸۷

محمدرضا حداد در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه یکی از رسالت‌های اصلی شورای حل اختلاف ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه است، گفت: در سال جاری برنامه‌هایی برای تقویت این موضوع در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورا‌های حل اختلاف استان یزد از کاهش جمعیت کیفری زندانیان به عنوان یکی از سیاست‌های این شورا در سال‌های اخیر یاد کرد و افزود: در صورت باز شدن پای متهم و محکوم به زندان ناامیدی بر او حاکم می‌شود و یکی از مراجعی که می‌تواند بخش اعظمی از این مشکلات را حل و فصل نماید، شورای حل اختلاف است.

وی با اشاره به پشتوانه قانونی و ظرفیت عام شورا‌های حل اختلاف گفت: شورا‌های حل اختلاف با توجه به رسالت اصلی آن بسیاری از اختلافات حقوقی را به دور از پروسه دادرسی در دادسرا‌ها و محاکم حل و فصل می‌کند.

بیشتر بخوانید: صلح و سازش در ۱۱ هزار و ۸۲۲ پرونده

حداد افزود: رییس قوه قضاییه در بخشنامه ابلاغی در سال ۹۸ تاکید کردند تا تمامی دعاوی کیفری قابل گذشت، جرائم غیر قابل گذشت که جنبه خصوصی دارند و دعاوی مدنی و خانوادگی به شعب شورا‌ها ارجاع داده شود.

رییس شورا‌های حل اختلاف استان یزد با اشاره به عملکرد مناسب شعب حل اختلاف مستقر در زندان‌های استان تصریح کرد: در ابتدا یک شعبه شورای حل اختلاف در زندان فعالیت می‌کرد که اکنون با اضافه شدن سه شعبه دیگر در اواخر سال ۹۸ تعداد شعب حل اختلاف زندان مرکزی به شش شعبه افزایش یافته است و در سه سال گذشته قریب به ۲۰ فقره پرونده قصاص نفس حل و فصل شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای حل اختلاف یزد سازش شورا های حل اختلاف استان یزد صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند

ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری فارس از وکلا خواست تا در پرونده‌های قضایی به خصوص دعاوی خانوادگی در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه در مراسم تحلیف و اتیان سوگند کارآموزان مرکز وکلای قوه قضائیه فارس با بیان اینکه حرفه وکالت حرفه‌ای مقدس است، گفت: حفظ جایگاه وکیل بسیار مهم است و باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا خدای نکرده به این جایگاه خدشه وارد نشود.

وی با تاکید بر اینکه وکلای جوان باید اهل مطالعه پیوسته و مستمر باشند، افزود: در علم حقوق هر چقدر مطالعه داشته باشید کم است؛ وکلا باید با اطلاعات کافی وارد دادگاه شوند و در جهت کمک به تحقق عدالت با اِشراف‌ به جزییات پرونده در مقام دفاع نیز به کشف حقیقت کمک کنند.

موسوی اظهار کرد: وکلا باید به نحوی لایحه ارائه دهند که قضات بتوانند از لایحه در رأی خود استفاده کنند که البته این امر منوط به مطالعه دقیق، کافی و نگارش لایحه متقن و دفاع خوب است.

رئیس کل دادگستری فارس با تاکید بر اینکه تلاش برای ایجاد صلح و سازش یکی از وظایف مهم وکلا است، افزود: وکلا نقش مهمی در کاهش ورودی پرونده‌ها و برقراری صلح و سازش دارند و در این راستا از وکلا درخواست می‌شود تلاش خود را برای ایجاد صلح و سازش به خصوص در دعاوی خانوادگی انجام دهند.

وی به وکلای جوان توصیه کرد رازدار بودن و رعایت عدل و انصاف و بی طرفی را  سرلوحه کار خود قرار دهند و اضافه کرد: وکیل باید شجاع و جسور باشد و برای رسیدن به حق و حقیقت شجاعانه از موکل خود دفاع کند.

موسوی تصریح کرد: یکی دیگر از کارهایی که وکلا باید به آن توجه داشته باشند وکالت معاضدتی برای افرادی است که توانایی گرفتن وکیل را ندارند و این امر را با این دید انجام دهند که وکالت معاضدتی و کمک به ضعفا ، زکات علم و جایگاه آنان است و این موضوع را سرلوحه خود قرار دهند.

وی با اشاره به این نکته که یکی از ارکان مهم و اصلی عدالت وکلا هستند، از آنان خواست تا به سوگند خود پابند بوده و تابع سیاست قوه قضائیه و ولایت فقیه باشند و حریم اسلام و حرفه خود را رعایت کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • شورای حل اختلاف در کدام‌ پرونده‌ قضایی ورود دارد؟
  • صلح و سازش، ظرفیتی برای کاهش جمعیت کیفری
  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز