Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@05:06:06 GMT

تشخیص ابتلا به کرونا با فناوری کریسپر

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۳۵۳۴

تشخیص ابتلا به کرونا با فناوری کریسپر

تستی که با استفاده از فناوری کریسپر ابتلا به ویروس کرونا را شناسایی می کند، از سازمان غذا و داروی آمریکا اجازه استفاده اضطراری دریافت کرد.

سازمان غذا و دارو آمریکا مجوز استفاده اضطراری برای یک تست تشخیص ابتلا به ویروس کرونا با کمک فناوری کریسپر را صادر کرد.

این تست در شرکت «شرلوک بیوساینسز» ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان امر معتقدند البته چنین تستی پتانسیل زیاد و البته چالش های اخلاقی دارد.

اگر این تست نشانی از ویروس بیابد، آنزیمCRISPRفعال و یک سیگنال قابل ردیابی ارسال می شود.

این تست به وسیله بررسی نمونه سواب بینی یا لاواژ برونکوآلوئولار انجام می شود. لاواژ برونکوآلوئولار یا BAL وسیله کمکی برای برونکوسکوپی فیبروپتیک است.

آزمایش مذکور برای استفاده در آزمایشگاه های مجازی طراحی شده که قابلیت بررسی تست های پیچیده را دارند. هرچند این یک «تست سریع» به شمار می رود اما شرکت شرلوک اعلام نکرده فرایند آزمایش چه مدت طول می کشد.

دیوید والت یکی از موسسان این شرکت می گوید: تست ابداعی ما می تواند کوچکترین تغییر در دی ان ای یا توالی آر ان ای یک مولکول را ردیابی کند. چنین دقتی در کنار قابلیت استفاده از آن برای چند صد نفر، سبب می شود این تست به تشخیص سریع بیماری کمک کند.

شرکت شرلوک هم اکنون مشغول گسترش تولید این تست است و برنامه های خود برای توزیع آن را در هفته های آینده اعلام می کند.

این شرکت همچنین مشغول توسعه یک تست کوچک، مشابه تست بارداری خانگی برای ردیابی کووید ۱۹ است./مهر


اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها