Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در بازدید از منطقه نمونه گردشگری سردابه و پروژه قیه‌سویی گفت: به منظور بررسی مسائل و مشکلات پیشرفت پروژه‌ها و تصمیم‌گیری برای حل مشکلات در آن‌ها بازدید‌ها و برگزاری جلسات در محل اجرای پروژه‌های در دست اجرا برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از مسائلی که با برگزاری چنین جلساتی در محل پروژه پیگیری می‌شود امکان برنامه‌ریزی درست براساس واقعیت است تا از نزدیک در جریان این مسائل و مشکلات قرار گرفته و اقدامات راهبردی برای حل آن‌ها انجام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: از جمله تصمیماتی که در راستای ساماندهی محوطه سردابه مصوب شد، ساماندهی مسیر دسترسی بود که سال گذشته فاز نخست آن با اعتبار یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان اجرا و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و مقرر شد با جلب مشارکت دستگاه‌های مرتبط بقیه مسیر نیز ساماندهی شود.

فلاحی برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره گردشگری و برپایی نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی را از موضوعات دیگر مورد بحث برشمرد و گفت: معاونت‌های گردشگری و صنایع دستی با همکاری سرمایه‌گذاری این مهم را انجام خواهند داد.

او تصریح کرد: برگزاری جشنواره گردشگری و برپایی نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی علاوه بر تاثیرگذاری برای ماندگاری بیشتر مسافران، فرصتی است تا تولیدات صنایع دستی نیز معرفی و عرضه شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به ممنوعیت هرگونه ساخت و ساز بی‌رویه و غیراصولی در مسیر منتهی به مناطق نمونه گردشگری در استان اظهار کرد: تمامی اقدامات در این مناطق باید مصوبه لازم را از کمیته فنی این اداره کل دریافت کنند تا امکان اجرا داشته باشند.

فلاحی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه گردشگری منطقه نمونه گردشگری سردابه افزود: امیدواریم این اقدامات در مسیر توسعه گردشگری منطقه جهشی اساسی ایجاد کند.

احداث ۱۴ واحد بومگردی در قالب پروژه قیه‌سویی

سرمایه‌گذار پروژه قیه‌سویی سردابه نیز با قدردانی از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته گفت: ساماندهی مسیر دسترسی یکی از مهمترین موانع ورود گردشگران به منطقه با وجود ظرفیت‌های منطقه نمونه گردشگری قیه‌سویی بود که سال گذشته اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شد که شایسته قدردانی است.

سلیمان‌زاده بیان کرد: ایجاد استخر روباز سنتی به دلیل گوگردی بودن آبگرم این منطقه یکی از ضروریات پیشرفت پروژه بود که در طرح این استخر سعی بر آن شده تا از مصالح متناسب با زیست‌بوم منطقه استفاده شود.

او افزود: براساس برنامه‌ریزی‌ها و هدفگذاری‌های انجام شده در بازه زمانی سه ماهه امکان بهره‌برداری از این پرو‌ژه وجود خواهد داشت.

سرمایه‌گذار پروژه قیه‌سویی سردابه اظهار کرد: احداث ۱۴ واحد بومگردی یکی از برنامه‌ها در راستای پیشرفت پروژه و از ملزومات منطقه نمونه گردشگری است که انتظار می‌رود میراث فرهنگی با برگزاری دوره‌های آموزشی برای متولیان در این حوزه در جهت ارتقای سطح کیفی این واحد‌ها موثر باشد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق گردشگری ساخت و ساز میراث فرهنگی جشنواره گردشگری گردشگری و صنایع دستی منطقه نمونه گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی