Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبدالله امیریان (رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چابهار) اظهار داشت: چابهار با توجه به ظرفیت و پتانسیل بالقوه در بخش‌های مختلف، حدود هزار و ۹۰۰ واحد کارگری فعال و ۲۰ هزار نفر کارگر مشمول قانون کار دارد که در واحدهای مختلف کارگری شهرستان اعم از مشاغل دریایی و صنایع تولیدی وابسته به صید و صیادی، کارگاه‌های ساختمانی، فولاد، پتروشیمی و سایر صنوف خدماتی و پروژه‌های عمرانی مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به فعالیت ۵۲۶ شرکت تعاونی در این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: این تعاونی‌ها ۲۱۲ هزار و ۸۸۱ نفر عضو دارند و برای ۱۰ هزار و ۲۳۶ نفر نیز اشتغالزایی کرده‌اند.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چابهار ادامه داد: ۶ اتحادیه تعاونی در گرایش‌های مختلف اعم از مسکن، تعاونی‌های صیادی، تعاونی‌های مرغداران، شرکت‌های تعاونی پرورش میگو، شرکت‌های تعاونی صنایع‌دستی و گردشگری و اتحادیه تعاونی‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در این شهرستان فعال هستند.

 امیریان همچنین افزود: از سال ۹۷ تاکنون، ۵۴۶ نفر متقاضی در سامانه مشاغل خانگی ثبت نام کردند که تعداد ۳۱۸ مجوز صدر شده و ۲۸۳ طرح به بانک معرفی و اعتباری به مبلغ حدود ۲ میلیارد تخصیص یافته که برای ۲۱۵ نفر شغل ایجاد شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی جانوران قانون کار مسکن چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار