Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@17:41:07 GMT

میزان صادرات با وجود مجوز صادرات پسته رو به کمتر شدن است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۵۲۳۷

میزان صادرات با وجود مجوز صادرات پسته رو به کمتر شدن است

مدیرکل گمرکات استان مرکزی از وضعیت صادرات پسته ساوه و زرندیه گزارشی تاسف بار ارائه کرد و گفت: آمار حجم صادرات با وجود مجوز صادرات پسته رو به کمتر شدن است. ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، قاچاق کالا و ارز در ایران مسئله‌ای است که از علل و عوامل بسیاری ناشی می‌شود و خود بستری برای ایجاد چالش در حوزه‌های مختلف به شمار می‌رود و به تبع درمان آن نیز نه یک باره و موقتی که دائمی و زمان‌بر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گمرک به عنوان مرزبان اقتصادی کشور، نقش مهمی در اجرای سیاست‌ها و خط‌مشی‌های اقتصادی ـ بازرگانی و همچنین نظارت بر قاچاق کالا دارد.

در واقع گمرک به عنوان مرزبان اقتصاد کشور با توسعه گمرک الکترونیک، ایجاد پنجره واحد تجارت فرامرزی و تجهیزات ایکس ری می‌تواند نقش مهمی را در حوزه مبارزه با قاچاق کالا ایفا کند.

گمرک استان مرکزی توسعه می‌یابد

اسماعیل حسینی، مدیرکل گمرکات استان مرکزی در این باره و با اشاره ورود و خروج کالای قاچاق از گمرک استان گفت: خوشبختانه قاچاق کالا در گمرک نداشتیم  و بیشتر موارد قاچاق توسط نیروی انتظامی کشف و سعی شده تمامی پرونده‌ها در حداقل زمان بررسی و به روزرسانی شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که در زمینه ورودی و خروجی گمرک استان بود تصریح کرد: در راستای توسعه گمرک هم با توجه به مشکلی که در حوزه ورودی و خروجی داشتیم، زمینی پیش‌بینی شده است.

آخرین وضعیت رسوب خودرو در گمرکات کشورافزایش 56 درصدی صادرات از گمرک هرمزگان با وجود کروناماموریت جدید گمرک و بانک مرکزی برای ترخیص محموله‌های در صف تخصیص ارز

مدیرکل گمرکات استان مرکزی بیان کرد: صادرات و واردات استان از گمرک اراک و منطقه ویژه کاوه انجام شده و گمرک زرندیه فعال نیست.

متاسفانه استقبال برای پسته ساوه و زرندیه نداریم

حسینی با اشاره به وضعیت صادرات پسته ساوه و زرندیه ادامه داد: به منظور صادرات پسته از ساوه مجوز گرفتیم ولی متاسفانه استقبال برای پسته ساوه و زرندیه نداریم و بیشتر صادرات برای پسته رفسنجان و کرمان است که از تهران انجام می‌شود، آمار دقیقی از صادرات این محصول نداریم، سال گذشته حدود13 میلیون دلار بود که امسال یک دوم این عدد شده است.

وی عنوان کرد: درحال تعامل بامرزها هستیم و تلاش می‌کنیم مرزهایی که درحال حاضر باز هستند را تقویت کنیم که صادرات و واردات انجام شود.

انتهای پیام/716/ ت

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صادرات پسته استان مرکزی قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است.

در بین دستگاه‌ها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است. هر یک از این دستگاه ها به ترتیب ۲۴.۳ درصد، ۱۷.۶ درصد، ۸.۴ درصد و ۳.۳ درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب ۱۲.۷ درصد، ۱۲.۷درصد، ۱۰.۶ درصد و ۸.۸ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 847080 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲