Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت داوران جشنواره بین‌المللی «تئاتر تک» از میان ۴۰ اثر که به بخش نهایی رسیده بود در نهایت ۹ اثر برگزیده را معرفی کرد. ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، به نقل از دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تک، هیئت داوران نخستین جشنواره بین‌المللی اینترنتی تئاتر «تک» در راستای اعلام آرای جشنواره، بیانیه‌ای را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن بیانیه به شرح ذیل است:

بی‌شک نمایش، هنری مردمی و برخواسته از بطنِ جامعه است و آنگاه دلنشین‌تر خواهد بود که مردم و هنرمندان دوشادوش یکدیگر برای رفع موانع و بحران‌ها با زبان گویا و فاخرِ نمایش گام بردارند. نخستین جشنواره اینترنتی تئاتر تک در شرایطی حساس و بحرانی شروع به کار کرد که حتی نمایش از سالن‌های حرفه‌ای تئاتر هم رخت بربسته بود! این جشنواره با رویکردی مردمی، خانه ھا را تبدیل به سالن‌های کوچک و صمیمی نمایش کرد تا خانواده‌ها بتوانند برای ایجاد همدلی با کادر پزشکی و درمانی نمایش تولید کنند و هم اهل خانه به تماشا بنشینند و ھم در نخستین جشنواره اینترنتی تئاتر تک شرکت کنند.

حضور شرکت‌کنندگانی از سراسر ایران و حتی خارج از مرزهای کشورمان و تعداد بالای فیلم‌های ارسال شده به دبیرخانه از هر سبک و سیاق و اقلیم و زبان و گویش و با هر سن و سال، هیأت داوران را بر آن داشت تا آراء خود را در 4 گروه و با تعدادی بالاتر از فراخوان جشنواره اعلام نمایند تا بیش از پیش قدردان زحمات و تلاش کادر درمان و همدلی با هموطنان خود در این شرایط بحرانی بوده باشند.

بی‌شک کودکان و نوجوانان هر سرزمین گنجینه‌ای گران‌بها، و استعدادهای نوظهور آن کشور، سرمایه‌ای سازنده خواهند بود. اما این دو در کنار پیشکسوتان و حرفه‌ای‌ها در چشم‌اندازی رو به آینده بالنده‌تر خواهند شد. بنابراین هیئت داوران سعی بر آن داشت تا به تمامی سلیقه‌ها و حوزه‌ها احترام گذاشته و از خاطر نبرد که آنچه به این جشنواره  بیش از همه اعتبار می‌دهد حضور و همدلی مردم است.

هیئت داوران نخستین جشنواره بین‌المللی اینترنتی تئاتر تک/ علی یازرلو، حسین مزینانی، علی عبادت طلب، میثم یوسفی و فاطیما سرلک

نخستین جشنواره منطقه‌ای تئاتر سنگر در یاسوج برگزار می‌شودتهران| آثار نمایشی از سراسر ایران و خارج از کشور در جشنواره ‌تئاتر مجازی «تک» داوری می‌شودنخستین جشنواره بین‌المللی تئاتر مجازی ‌در کشور راه‌اندازی شد

همچنین دکتر حسن پورگل محمدی به عنوان دبیر جشنواره در حاشیه این مراسم اظهار داشت: امیدوارم که فرهنگ همدلی و همیاری کادر درمانی نتیجه مناسب و عمیق در بین خانواده‌ها به وجود آورده باشد.

وی بیان کرد: مراسم اختتامیه نزدیک 4 ساعت به طول انجامید و همه داوران و اعضا هیئت انتخاب و برگزیدگان به صورت زنده در صفحه اینستاگرام آموزشگاه آزاد هنر دراما به بیان نظرات و گفتمان پرداختند و با اعلام آرا هیأت داوران40 اثر که به بخش نهایی رسیده بود در نهایت نه اثر در بخش ( چشم‌انداز- پویش مردمی- کودک و نوجوان) و 6 اثر در بخش ( استعداد نو) از نگاه داوران برگزیده و معرفی شدند.

آراء هیأت داوران نخستین جشنواره اینترنتی تئاتر تک به شرح زیر است:

1) بخش چشم‌انداز:

تقدیر از «کیوان حبیبی» برای نمایش «مجلس شمرکشی» از قزوین

تقدیر از «مالک آبسالان» برای نمایش «حکایت کرونا» از دهلران

تندیس جشنواره و لوح سپاس تعلق می‌گیرد به «مسعود احمدی» برای کارگردانی نمایش «بازیگر سکوت» از شیراز

2)  بخش کودک و نوجوان و عروسکی:

تقدیر از «سید پویا امامی» برای نمایش «دکتر پا» از اصفهان

تقدیر از «بهرام بهبهانی» برای نمایش «کویر مرنجاب» از تهران

تندیس جشنواره تعلق می‌گیرد به خانم «زیبا برجی فلاح» برای نمایش «من و بابام» از تهران

3) بخش مردمی:

تقدیر از «علی عمریه» برای نمایش «پارادوکس» از تهران

تقدیر از «رشید نصیری» برای نمایش «مبارک در قرنطینه» از گلستان

تندیس جشنواره نمایش «سکوت بچه‌ها» نیز به کارگردانی «الهام آقالری» از تهران رسید.

4) بخش استعداد نو:

هیئت داوران بدون اولویت از نمایش‌های زیر تقدیر به عمل می‌آورد:

«قصه غصه شهر» به کارگردانی «ساحل اسماعیلی» از تهران

«شاهین رمضان‌پور» برای نمایش «شلیک آخر» از اردبیل

«فرشاد سالم‌نیا» برای نمایش «ایران» از تورنتو

«نرگس عمواقلی» برای نمایش «کم دان و پردان» از تهران

«سنا احسانی» برای نمایش «قایق‌ها دروغ نمی‌گویند» از بندرعباس

«امیرحسین شیرازی» برای نمایش «شهن نامه» از پیشوا

انتهای پیام/220/ی

R7840/P/S6,60/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جشنواره بین المللی نخستین جشنواره هیئت داوران برای نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

دراین مراسم هاشم داداش پور با تشکر از همه دست اندرکاران و کارکنان سازمان امور دانشجویان به دلیل تلاش و همت عالی در انجام امور محوله گفت: بنده به عنوان متولی برگزاری این جشنواره از دانشگاه شهید بهشتی که بعنوان میزبان نقش خوبی را ایفا نمودند تشکر می‌کنم.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف در حوزه بین الملل میتواند گفتمان سازی در راستای جذب دانشجویان بین المللی و جریان سازی جهت بین المللی شدن دانشگاه‌ها انجام دهد که خوشبختانه به سبب برگزاری جشنواره ها و رویداد های متعدد این کار تا حد ممکن به نتیجه مثبتی رسانده است.

داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور نیاز است در فرآیند بین‌المللی شدن قرار گیرند، تصریح کرد: زمانی که صحبت از همکاری‌های بین‌المللی است، حضور دانشجویان بین المللی به عنوان یکی از رکن های اصلی بین المللی شدن تجلی پیدا می کند. یعنی اگر دانشجوی بین المللی در دانشگاهی حضور نداشته نباشد نمی‌توان انتظار داشت که دانشگاه چهره بین المللی بخود بگیرد. بنابراین اگر بخواهیم در حوزه مرجعیت علمی که نقشه راه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، گام برداریم باید به موضوع جمعیت دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه‌ها توجه و عنایت ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تحقق مرجعیت علمی است؛ افزود: وظیفه اصلی سازمان امور دانشجویان در راستای دست یابی به مرجعیت علمی، بین المللی سازی دانشگاه‌ها است و از سویی دیگر زبان فارسی باید زبان معیار شود بنابراین مرجعیت علمی پیش شرط این موضوع است.

داداش پور با بیان اینکه نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران در مصلی تهران برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ جاذبه‌های تحصیل در ایران مهر ماه ۱۴۰۳در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد که تمام کنش‌گران فعال در عرصه بین الملل دانشگاهی در آن حاضر خواهند بود.

وی تاکید کرد: تمام دانشگاه هایی که مجوز جذب دانشجوهای بین الملی را دارند اعم از دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه‌های آزاد یا موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت.این اتفاق بزرگ نقطه عطفی برای جذب دانشجویان بین المللی در کشور می باشد تا بتوانیم به نقطه هدف در برنامه هفتم توسعه که جذب بیش از سیصد هزار دانشجوی بین الملل است دست یابیم .
در پایان از عوامل برگزار کننده سازمان امور دانشجویان، دکتر ابطحی و کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

کد خبر 6087884

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • این خبرها را از دست ندهید
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد