Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت‌الله فلاحت پیشه، با اشاره به نامه وزیر امور خارجه به دبیرکل سازمان ملل درباره بدعهدی آمریکا در خروج از برجام و اعمال تحریم‌های ظالمانه گفت: در شرایطی وارد سومین سال خروج آمریکا از برجام می‌شویم که آمریکایی‌ها یکی از قوی‌ترین رژیم‌های منع اشاعه در دنیا که بعد از جنگ سرد شکل گرفته بود را با خروج از برجام با نوسانات جدی روبرو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که دنیا ناکام مانده بود شکل‌گیری راهکار سیاسی درباره برجام قوت گرفت و به دنبال آن قدرت‌های روز دنیا و سازمان‌های مالی قوی و بین‌المللی در حمایت از این توافق وارد شدند.

وی افزود: بعد از روی کار آمدن ترامپ و با خروج آمریکا از برجام عملا دیگر برجام اجرا نشد. آقای ظریف در نامه به دبیرکل سازمان ملل این شرایط را یادآور شد که در سال اول خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به تعهداتش پایبند بود تا یک سال علیرغم تعیین ضرب‌الاجل‌ها تعهداتش را اجرایی کرد، بعد از یک سال با تکانه‌هایی برنامه هسته‌ای را ادامه داد که اقداماتش همه در قالب برجام بود.

فلاحت پیشه ادامه داد: ایران هنوز به برجام پایبند است. این آمریکایی‌ها بودند که به برجام پایبند نبودند. البته که آمریکایی‌ها سعی کردند زیرکانه مذاکرات بی‌قید و شرط با ایران را مطرح کنند اما خودشان نشان دادند که وقتی به توافق پایبند نیستند نه تنها ایران که هیچ کشوری نمی‌تواند چنین مذاکراتی را قانع‌کننده بداند لذا ایران وارد مذاکره دوجانبه نشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: اکنون در آغاز سومین سال برجام بدون آمریکا آقای ظریف نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل نوشت که نشان دهنده حقانیت جمهوری اسلامی ایران در پایبندی به برجام به عنوان سازوکار منع اشاعه است. جمهوری اسلامی در آینده می‌تواند حقوق برنامه هسته‌ای خود را دنبال کند و این آمادگی را دارد که هر گاه برجام احیا شود به وظایف خود عمل نماید.

فلاحت پیشه با اشاره به بخش دیگری از نامه وزیر خارجه گفت: قسمت دوم نامه آقای ظریف درخواست از دبیرکل سازمان ملل برای شکستن تحریم‌های آمریکا بود. تحریم‌هایی که در اوج اپیدمی کرونا ادامه پیدا کرد. آقای ظریف در این نامه این موارد را مورد اشاره قرار داد اما واقعیت آن است که سازمان ملل و دیگر بازیگران در قبال برجام تماشاچی هستند. درست است که نامه آقای ظریف اثبات حقانیت حقوقی ایران است و ایران مسئولیت‌پذیری خود را نشان داده اما واقعیت آن بوده که برجام توافقی با دو بازیگر اصلی ایران و آمریکا بود که یکی از آن‌ها خارج شد. اگر موضوع هسته‌ای ایران راهکار مسالمت‌آمیز داشته باشد ایران و آمریکا باید به آن برسند که در حال حاضر این شرایط فراهم نیست.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1386251

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حشمت الله فلاحت پیشه محمدجواد ظریف دبیرکل سازمان ملل فلاحت پیشه آقای ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن در ریاض ادعای ضدایرانی کرد

به گزارش خبرآنلاین وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی در عربستان سعودی گفت که «پیشرفت قابل‌ توجهی» در رساندن کمک‌ها به غزه که اسرائیل شش ماه است آن را محاصره کرده است، حاصل شده است، اما به تعداد بیشتری نیاز است.

گروه‌های آژانس کمک‌رسانی بین‌المللی بارها نسبت به قحطی قریب‌الوقوع، به‌ویژه در شمال غزه، به دلیل عدم دریافت کمک‌های بیشتر در حالی که این سرزمین تقریباً تحت بمباران هوایی مداوم نیروهای اسرائیلی است، هشدار داده‌اند.

به نقل از ایسنا حداقل ۲۰ فلسطینی از جمله پنج کودک در حملات هوایی شبانه در رفح، جایی که تخمین زده می شود یک میلیون آواره در آن پناه گرفته اند، به شهادت رسیدند. دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارزیابی قحطی در این سرزمین را نمی پذیرد.

بلینکن مدعی شد که ایران بزرگترین منبع بی ثباتی در منطقه است. او گفت که وقایع چند ماه اخیر به “شدیدترین تسکین ممکن” نشان داده است که دو مسیر ممکن در پیش است.

به گفته او، یکی از آنها «با تفرقه، ویرانی و خشونت و ناامنی دائمی همراه بود».

با این حال، او پیشنهاد کرد که نشست‌هایی مانند امروز نشان داد که کشورهای بسیار بیشتری در منطقه علاقه‌مند به راه دوم، یعنی «ادغام بیشتر، امنیت بیشتر، صلح بیشتر» هستند.

بلینکن گفت: “بسیاری از ما می خواهیم این مسیر را دنبال کنیم.”

بلینکن قرار است با شاهزاده فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض سخنرانی کند و همچنین با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه و سایر نمایندگان منطقه قبل از سفر پیش بینی شده به اسرائیل در اواخر هفته، دیدار کند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900967

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • بلینکن در ریاض ادعای ضدایرانی کرد
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه