Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-09@02:12:31 GMT

چالش عدم پاسخگویی وزیر آموزش و پرورش به رسانه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۷۲۶۲

صراط:

از آغاز شیوع کرونا در کشور و تعطیلی آموزش و شروع آموزش‌های مجازی اتفاقات بسیاری در حوزه آموزش و پرورش رخ داده و تقریباً تمام مسائل مربوط به آموزش تحت تأثیر قرار گرفت که تیتر وار می‌توان به بحث کیفیت و کمیت آموزش‌های مجازی، حاشیه‌ها و مشکلاتی که اجباری شدن شبکه شاد برای برقراری کلاس‌های درس مجازی ایجاد کرد، بحث شهریه مدارس غیردولتی، آزمون‌هایی که به تعویق افتاد، چگونگی به پایان بردن آموزش در دوره ابتدایی، متوسطه اول و دوم و چالش‌های تصمیمات مدیران در این باره، برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم، هدایت تحصیلی و روشن نبودن تکلیف چگونگی تعیین رشته دانش آموزان برای تحصیل در متوسطه دوم از مهر ۹۹، نحوه ثبت نام دانش آموزان و زمان دقیق و چند و چون آن برای سال تحصیلی بعد، چاره اندیشی های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آتی در صورت استمرار وضعیت بحران کرونا و با توجه به هشدار مسئولان، اضافه شدن چالش کرونا با شیوه آنفلوانزا در سال تحصیلی بعد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... اشاره کرد.

در این مدت مسئولان آموزش و پرورش از جمله وزیر آموزش و پرورش در برنامه‌های تلویزیونی زیادی شرکت کردند و به بیان یکسویه اطلاعات در این حوزه پرداختند که گاه نیز این اطلاعات متناقض بوده است. از جمله تاکید امروز وزیر آموزش و پرورش در برنامه سیمای خانواده به اینکه امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت حضوری و از ۱۷ خرداد آغاز می‌شود اما همچنان ستاد ملی کرونا درباره برگزاری امتحانات نهایی در تاریخ مشخص شده نظر قطعی خود را اعلام نکرده است. با توجه به تعویق در برگزاری کنکور سراسری و موکول شدنش به اواخر مرداد، حالا دانش آموزان می‌پرسند، اصرار آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی از ۱۷ خرداد چیست و از سوی دیگر با توجه به اینکه حداقل ۲۰ درصد محتوای درسی دانش آموزان این پایه به صورت مجازی تدریس شده است، به زمان بیشتری نیاز دارند.

وزیر آموزش و پرورش امروز نیز در گفتگوی خود در صدا و سیما تاکید کرد اصرار ما بر آزمون از تمام محتوای درسی است در حالی که هفته گذشته شیوه نامه برگزاری آزمون امتحان نهایی به دو صورت از تمام محتوای درسی و از ۸۰ درصد آن اعلام شد.

موضوع دیگر بازگشایی مدارس پیش از پایان سال تحصیلی است که وزیر آموزش و پرورش و دیگر معاونان وی از آن سخن می‌گویند و حتی تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه را برای آن در نظر گرفته‌اند، (هر چند گفته شده در شهرهایی که در آنها وضعیت سفید اعلام شده مدارس بازگشایی می‌شود) اما امروز وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده است که فردا درباره وضعیت مدارس در ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می‌شود. ضمن اینکه هنوز هیچ مسئولی در آموزش و پرورش به این موضوع پاسخ نداده است که اعلام وضعیت سفید در شهرها به معنای ماندن آنها در آن وضعیت نیست و آیا قرار است به صورت روزانه اعلام شود که فردا مدارس در مناطقی که سفید اعلام می‌شود باز هستند یا نه؟ آیا این خود یک تبعیض آموزشی نخواهد بود که در برخی مناطق مدارس باز شود و در بسیاری از مناطق امکان بازگشایی نباشد؟

این چندمین بار است که وزیر آموزش و پرورش در برنامه‌ای تلویزیونی ظاهر می‌شود و تقریباً یکسویه به اطلاع رسانی در خصوص مسائل آموزشی می‌پردازد و در این مدت آموزش و پرورش امکان این را مهیا نکرده است که یک نشست خبری به صورت ویدئوکنفرانس و یا حضوری با حفظ فاصله اجتماعی با خبرنگاران این حوزه برگزار کند تا آنها به پرسش دغدغه‌های مردم بپردازند و سوالات تخصصی‌تر و پرچالشی تر را از فرد شماره یک وزارت آموزش و پرورش بپرسند.

آموزش و پرورشی که ادعای راه اندازی اپلیکیشنی با میلیون‌ها کاربر همزمان و حمایت فناورانه آن را دارد، چگونه است که در این چند ماه نتوانسته است زیرساخت برگزاری یک ویدئو کنفرانس را برگزار کند؟ آموزش و پرورشی که این ادعا را دارد که می‌تواند مدارس را با حفظ فاصله گذاری اجتماعی برقرار کند، چگونه است که در این مدت نتوانسته است برای یک جمع خبری محدود با حفظ فاصله گذاری و رعایت پروتکل‌ها یک نشست خبری برگزار کند؟

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش امتحانات نهایی دانش آموزان سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی هاشمی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری با بیان اینکه امسال ثبت نام در پروژه مهر از سیاست‌های کلان وزارت آموزش و پرورش است؛ گفت: در قالب کیفیت بخشی آموزشی و ثبت نام در مدارس ابتدایی و متوسطه این سیاست پیگیری خواهد شد.

مشکلی هم در روند ثبت نام باشد حل خواهد شد

هاشمی با اشاره به اینکه امسال سال سومی است که بحث ثبت نام را پیش می بریم؛ گفت: باید تلاش کنیم امر ثبت نام قریب به ۱۷ میلیون دانش آموز را با آرامش خانواده‌ها و حفظ رویکردهای مناسب ادامه دهیم و ظرفیت‌های مناسب را فراهم کنیم. تعداد دانش آموزان ابتدایی به یک جمعیت ثابت رسیده و حتی با روندی کاهشی رو به رو است؛ آمادگی برای ثبت نام وجود دارد و طبیعتاً اگر در مسیر ثبت نام مشکلی هم ایجاد شد؛ تمهیدات لازم برای حل آن مشکل از هم اکنون دیده شده است.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام در میان پایه‌ها به صورت الکترونیکی و بعد از درج نهایی نمرات در پایه بالاتر اتفاق خواهد افتاد؛ افزود: لذا نیازی به حضور خانواده‌ها در مدارس برای ثبت نام میان پایه نیست. در پایه اول از فردا و پایه‌های هفتم و دهم پس از پایان اعلام نمرات خواهد بود.

ثبت‌نام مطلوب، عدالت محوری، خانواده مداری

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شعار امسال هم ثبت نام مطلوب، عدالت محوری و خانواده مداری است. برای عدالت محوری این بار را پذیرفته ایم که در دولت سیزدهم همه اقدامات ما باید بر اساس عدالت محوری و پاسخگویی به مردم باشد. نکته دیگر رعایت اصل حرمت و تکریم خانواده‌ها داریم. حرمت مردم در روند ثبت‌نام حتماً باید رعایت شود. نباید روند ثبت نام را به گونه‌ای پیچیده کنیم که خاطر خانواده‌ها آشفته شود در ثبت نام الکترونیکی همین هدف آسودگی خیال خانواده‌ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت شفافیت در امر ثبت نام گفت: تنوع مدارس موجب شده است که خانواده‌ها سوالات زیادی برایشان پیش بیاید. البته در هر نظام اجرایی چند مرحله از جمله صدور و تقنین قانون و اجرای آن وجود دارد. در فرآیند بزرگی همچون ثبت‌نام ۱۷ میلیون دانش آموز هم امکان بروز اشتباه وجود دارد. نکته این است که اگر این نظام اجرا بتواند خود ترمیم باشد؛ یعنی کارش را به خوبی انجام داده است.

هاشمی افزود: برای این منظور ستادهای تسهیل گر ثبت نام در ستادهای ثبت‌نام در مناطق آموزش و پرورش وجود دارد. نظارت‌ها را هم همچنان داریم. دو نوع نظارت مردمی و سامانه‌ای داریم. نظارت مردمی به کمک شناسه‌ها و qr code هایی ایست که مردم در محل ثبت‌نام به آن مراجعه می‌کنند. نظارت میدانی را هم با بازدید ناظران ادامه خواهیم داد. نظارت سامانه‌ای هم به کمک سامانه بازرسان منطقه آموزش و پرورش فعال خواهد بود.

مهلت ثبت نام تا پایان مرداد

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ثبت نام تا پایان مرداد ماه خواهد بود؛ گفت: پس از آن تاریخ اگر دانش آموزی موفق به ثبت نام نشده باشد، به صورت مجزا و حضوری روند ثبت نام را برایش فراهم خواهیم کرد.

وی با اذعان به اینکه در برخی مناطق زیرساخت‌های آموزشی پاسخگوی نیاز خانواده آن مناطق نیست؛ گفت: به همین خاطر ناچار به محدوده بندی شدیم. از ۷۰ هزار مدرسه, ۴۲ هزار مدرسه تراکم دانش آموزان زیادی ندارند. نظارت هم انجام دادیم که همه مدارس حتماً شعاع را در مورد محدوده ثبت نام در نظر بگیرند؛ مدرسه نوک پرگار است. متأسفانه برخی مدارس سال گذشته این سیاست را رعایت نکردند که با آنها برخورد شده و امسال هم نظارت بر مدارس را داریم.

کد خبر 6099580 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس