Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@08:26:02 GMT

آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۷۶۵۳

آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی راه‌اندازی شد

روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از راه‌اندازی آکادمی مجازی و سالن وب کنفرانس در این مرکز خبر داد.

به گزارش ایسنا، انستیتو علوم تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، با توجه به شیوع بیماری کرونا نسبت به راه‌اندازی آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی اقدام کرده است.

آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی به منظور برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی مرتبط از چندین ماه قبل طراحی و ساماندهی شده و در این ایام به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساتید متقاضی برگزاری کلاس‌های آنلاین می‌توانند طبق برنامه کلاسی که از ابتدای ترم طراحی شده بود، در ساعات مربوطه به صورت آنلاین نسبت به برگزاری کلاس خود از این طریق اقدام کنند. این کلاس‌ها با تنظیمات صورت گرفته ضبط می‌شود و از آنجا که محور ارزیابی‌های آموزشی توسط دانشگاه سامانه نوید است، بلافاصله پس از برگزاری در سامانه نوید بارگذاری می‌شود.

بر اساس اعلام انستیتو علوم تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی نیز از ابتدای اردیبهشت ماه راه‌اندازی شده است.

اساتید و دانشجویان علاقه‌مند پس از هماهنگی با معاونت آموزشی مرکز می‌توانند از امکانات این سالن برای برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه‌های دانشجویی بهره‌مند شوند. بدیهی است حضور فیزیکی استاد راهنما و دانشجو ضروری است و سایر افراد می‌توانند به‌صورت آنلاین در جلسه حضور  داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علوم تغذيه صنایع غذایی علوم تغذیه و صنایع غذایی آکادمی مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد