Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل سازمان ملل در گفتگویی اظهار کرد، همه‌گیری کرونا نیازمند یک واکنش جهانی بی‌سابقه‌ است و کاهش سرمایه سازمان جهانی بهداشت در شرایط فعلی امری نابهنگام است.

به گزارش ایسنا، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اظهار کرد: به محض آن که بحران کووید ۱۹ را پشت سر بگذاریم، زمان آن خواهد رسید که به آنچه بر ما گذشته نگاهی بیندازیم و دریابیم که چنین بیماری‌ چگونه پدیدار شد و ویرانی‌اش را با چنین سرعتی در سراسر جهان گسترش داد و آنان که گرفتار آن شدند، چگونه نسبت به آن واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درس‌هایی که از این رخداد می‌گیریم برای واکنش موثر در برابر چالش‌هایی از این دست ضروری خواهند بود زیرا ممکن است در آینده نیز با آن‌ها روبه‌رو شویم اما اکنون زمان آن نیست و زمان مناسبی برای کاهش منابع عملیات سازمان جهانی بهداشت یا هر سازمان بشردوستانه دیگری که در مبارزه با این ویروس فعال است هم نیست.

او همه‌گیری کرونا را رخدادی "بی‌سابقه در طول زندگی‌" دانست که نیازمند "واکنشی بی‌سابقه است".

وی افزود: سازمان جهانی بهداشت واکنش ما نسبت به این همه‌گیری را با حمایت از کشورها برای آمادگی در برابر این ویروس و واکنش نسبت به آن رهبری می‌کند و توجه‌ ویژه‌ای به کشورهایی با بیشترین میزان آسیب‌پذیری دارد.

گوترش همچنین بر درخواست خود برای آتش‌بس جهانی در دوران شیوع کرونا تاکید کرد و گفت، سازمان ملل با بیش از ۱۰۰ دولت و گروه مسلح در حال همکاری است که متعهد شده‌اند به آتش‌بسی بشردوستانه پایبند بمانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان آنتونیو گوترش سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵ درصد ساکنان نوار غزه آواره شده اند

«آندریا دی دومنیکو» رئیس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه در خاک فلسطین گفت: ۷۵ درصد از ساکنان نوار غزه براثر جنگ از خانه ها و مناطق زندگی خود آواره شده اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، از خبرگزاری «سما» دی دومنیکو اضافه کرد: بسته شدن گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه، ورود کامیون‌های حامل کمک‌های انسانی به نوار غزه را متوقف کرد.

وی افزود: برای دریافت تضمین‌هایی به منظور ادامه ورود و ارائه کمک‌ها به نوار غزه تلاش می‌کنیم.

دی دمنیکو گفت: در صورت به پایان رسیدن سوخت موجود، امکان ادامه عملیات کمک رسانی در نوار غزه وجود نخواهد داشت.

بر اساس این گزارش، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، تهاجم زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تأیید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تأمین نمی‌کند.

در همین راستا، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای هشدار داد که حمله تمام عیار رژیم صهیونیستی به رفح، فاجعه انسانی به بار خواهد آورد و اشتباهی راهبردی است.

دبیر کل سازمان ملل در این بیانیه از رژیم صهیونیستی و جنبش حماس خواست تا به توافق آتش بس دست یابند و از تهاجم کامل این رژیم به رفح جلوگیری کنند.

گوترش برهه کنونی را لحظه تعیین کننده‌ای برای مردم فلسطین، رژیم صهیونیستی و سرنوشت کل منطقه خواند.

این مقام سازمان ملل در این بیانیه هشدار داد: بدون آتش بس، آزادی اسرای اسرائیلی در غزه در کار نخواهد بود و باعث حمله ویرانگر در رفح خواهد شد.

گوترش در ادامه این بیانیه، حمله تمام عیار به رفح را فاجعه انسانی، اشتباهی راهبردی، فاجعه سیاسی و کابوس بشردوستانه توصیف کرد.

کد خبر 751640

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • رفح را ترک نمی کنیم/ اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد
  • همبرگر جیرجیرک برای مردم، استیک برّه برای «نخبگان» / با طراح «بردگی نوین جهانی» آشنا شوید+عکس و فیلم
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • ۷۵ درصد ساکنان نوار غزه آواره شده اند
  • واکنش گوترش به آغاز عملیات زمینی اسرائیل در رفح